Digitech RP-500

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Šmejd
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šmejd »

stejne me nepresvedcis :D

hmm j neni to v prohlizeci :D jde to i na exploreru..
<><><><><><><>
seru to :D
wylcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wylcek »

takse divam na stranky digitechu a vidim tam toto http://www.digitech.com/products/Multi- ... RP1000.php nikde jinde na netu o tom nic neni a zajimalo by me jestli o tom nekdo neco vite
Šmejd
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šmejd »

vypada pekne... ale to bude asi tak vsechno :P:D
<><><><><><><>
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Jděte nikam s řešením podpisů... Konec OT.

Forum není o přesvědčování, ale srovnávání názorů. Každý si něco přinese a s něčím odejde. A prostě tvrzení, že je něco sh*t více méně bez argumentace u mě neprojde, pod zvukem chemie si představím něco fakt jinýcho než RP řad 150 a výš. GNX třeba stojí za prd, ale to je jiná série.

Jinak jsem silný konzervativec a chemii bych si k sobě nepustil a ani bych nenechal nikoho jinýho, aby si tím kazil zvuk, ale Nukerovi jsem v koupi 250tky opravdu bránit nemusel, znělo to dost slušně (srovnatelné s Pandorou, kterou jsme ale nevzali, protože nám přijde že tam je až zbytečně moc vesmírnejch zvuků na úkor těch použitelnejch :P )
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Šmejd
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šmejd »

Nero píše:Jděte nikam s řešením podpisů... Konec OT.

Forum není o přesvědčování, ale srovnávání názorů. Každý si něco přinese a s něčím odejde. A prostě tvrzení, že je něco sh*t více méně bez argumentace u mě neprojde, pod zvukem chemie si představím něco fakt jinýcho než RP řad 150 a výš. GNX třeba stojí za prd, ale to je jiná série.

Jinak jsem silný konzervativec a chemii bych si k sobě nepustil a ani bych nenechal nikoho jinýho, aby si tím kazil zvuk, ale Nukerovi jsem v koupi 250tky opravdu bránit nemusel, znělo to dost slušně (srovnatelné s Pandorou, kterou jsme ale nevzali, protože nám přijde že tam je až zbytečně moc vesmírnejch zvuků na úkor těch použitelnejch :P )
ja taky nepresvedcuju :D a myslim ze jeden nazor musi byt taky proti nemozou vseci rikat ze je to dobre :) mas jinou zkusenost no.. ja jsem jeste mladej (nvm kolik ti je ale asi vic nez me :D pises rozumne :D) tak sem nevyzkousel vsechny efekty ale ty co sem mel tak stli za prd :)
<><><><><><><>
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“