Kytara vkv
Pravidla fóra
-
charliealpha
Kytara vkv
Právě sem si na kolej přinesl kytaru značky vkv. Možná za to může moje mládí, ale tahle značka je mi naprosto neznámá
Jenom mě překvapuje, že zní překvapivě dobře
Znáte někdo podrobnosti o těchhle kytarách z Lub?
- freelancer02
Zdar,
Nedvědi na kytary VKV nehráli, ti hráli na počátku 90.let na kytary od p. Meindelschmita ( Honza na 6 str. - pěkně červenou a Franta na 12-ti str. přírodní).
Ale vzpomínám si, že Tonda Hlaváč z Nezmarů měl takové jumbo VKV zbarbené do červena, skupina byla zvěčněna s touhle kytarou na plakátech i na deskách svýho velkýho zpěvníku.
Já na jednu VKV narazil někde v Budějicích, ale nebyla moc povedená. Podle jednoho kusu se ale soudit nedá.
Rád bych nějaké foto současné produkce týhle dílny viděl.
A Tonda hrál pěkne- Tonda totiž hraje pěkně na jakoukoli kytaru, kterou vezmě do ruky.
Nedvědi na kytary VKV nehráli, ti hráli na počátku 90.let na kytary od p. Meindelschmita ( Honza na 6 str. - pěkně červenou a Franta na 12-ti str. přírodní).
Ale vzpomínám si, že Tonda Hlaváč z Nezmarů měl takové jumbo VKV zbarbené do červena, skupina byla zvěčněna s touhle kytarou na plakátech i na deskách svýho velkýho zpěvníku.
Já na jednu VKV narazil někde v Budějicích, ale nebyla moc povedená. Podle jednoho kusu se ale soudit nedá.
Rád bych nějaké foto současné produkce týhle dílny viděl.
A Tonda hrál pěkne- Tonda totiž hraje pěkně na jakoukoli kytaru, kterou vezmě do ruky.
- 60'Rock_N'_Roll
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Dodnes na VKV hraje Honza Nedvěd je to asi dva roky co mu ji stavěl Pan Kolínský,znám kluky z VKV osobně a též jsem VKV vlastnil.Firma sice už oficiálně neexistuje ,ale sem tam se nějaká kytara udělá.Pan Kolínský pracuje nyní pro firmu Acoustio Luby u Chebu a staví pro ni kytary které jsou nachlup stejné jako VKV , mají jen jiný název hrají stejně dobře,jedná se o polomasivní nástroje!Celomasivy firma nevyrábí.wenca77 píše:To se tu už někde řešilo.Myslim že na to hráli v 90.tých letech Nedvědi a že firma už asi neexistuje.
Re: Kytara vkv
juknete na www.inext.cz\vkvguitars je uz starsi stranka, ale jako zakladni info to neni spatny...jo a tata sem tam jeste nejakou kytarku postavi takze jestli ma nekdo zajem o kvalitni zakazkovou vyrobu tak neni problem poslat nejaky kontak. A jinak vyrabi i celomasivy.
Na zdraví...
Značku znám, nikdy jsem neměl, ani nezkoumal, ale říká se, že VKV znamená "Výroba kytar vadných".
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
- CzechJoker
- Kontaktovat uživatele:
Kamarád si od nich nechal v devadesátých letech kytaru postavit a byl pak hodně nešťastný. Nedávno jsem narazil na podobnou zkušenost i jinde. Na to, o jak malou produkci se jedná, byl bych velmi obezřetný.
kytary VKV jsou kvalitou i zvukem naprosto nevyrovnané. Jarda umí udělat dobrou i hroznou kytaru a dopředu není poznat, která to bude. Dělal mi rekonstrukci 2 nástrojů, jednu udělal dobře, druhou zničil.
na jeho D model jsem hrál pár let, byl celkem slušný.
Na životnost jeho polomasivů kdekdo nadával, ale fakt je, že když byl problém, tak jej i po letech opravil.
na jeho D model jsem hrál pár let, byl celkem slušný.
Na životnost jeho polomasivů kdekdo nadával, ale fakt je, že když byl problém, tak jej i po letech opravil.
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Re:
NEbo velmi krátké vlny?Nevrin píše:VKV? Nejsou to "Velmi křehké vztahy"?
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re:
Nero píše:Velmi krátké vlny?60'Rock_N'_Roll píše:taky mě to hned napadloNevrin píše:VKV? Nejsou to "Velmi křehké vztahy"?
Aneb konec s OT, řešme zde jen ty kytary...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl Ti zalichotit?

Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Jen po letech doplním
Měl jsem jednu VKV celomasiv z cca roku 1998 a hloupě jsem ji prodal kamošovi.Mám k ní ale furt přístup. Letos jsem si nechal od Jardy postavit jinou a jsem maximálně spokojen.Celomasiv...
Hraje to božsky.... 
Měl jsem jednu VKV celomasiv z cca roku 1998 a hloupě jsem ji prodal kamošovi.Mám k ní ale furt přístup. Letos jsem si nechal od Jardy postavit jinou a jsem maximálně spokojen.Celomasiv...
Kytara: PRS SE Santana, Akustika celomasiv VKV Jumbo
Kombo: VOX VT40+
Kombo: VOX VT40+
-
ml.piere
- Bandzone: kobyly
kytary vkv jsou skvělé
a kvalita se vůbec neodráží na ceně!!jinymi slovy proste dostanete kytaru vysoke kvality za malý peníz... mam jeden hodně povedeny kousek a nemuzu ho vynachválit. měl se možnost hrát ještě na dva jiné modely a kdybych si měl mezi nima vybrat....bral bych všechny
mimo to produkt techto chlapíků vyhrál tonove přehrávky v lubech v létě 2012 mezi dalšímy cca 20 jinymy značkami a kvalita kytary šla vidět i slyšet
vřele doporučuji
mimo to produkt techto chlapíků vyhrál tonove přehrávky v lubech v létě 2012 mezi dalšímy cca 20 jinymy značkami a kvalita kytary šla vidět i slyšet
vřele doporučuji