LED ZEPPELIN
moje hitovka od LZ je Babe, im gonna live you nebo jak se to píše
je užasná kapela, a říct "je to furt to samé" značí to žes od nich temer nic neslyšel
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kashmir a white summer jsou úžasný pak Heartbreaker atd. atd. všechny jejich songy něco maj do sebe.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
jo, ta knížka je skvěláframikoin píše:ted jsem o nich cetl knizku Schody do nebe (aspon doufam, ze se tak jmenuje). no byli to dobry hovada
, ale hlavne super hudebnici... jedna z tech klasicky klasickych klasik
:D
dá se sehnat myslím na www.metalshop.cz rozhodně tam bývala
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Led Zeppelin miluju, patří mezi moje nejoblíbenější kapely. Co album, to perly. A nejvíc se mi asi líbí první deska. Je taková psychedelická a přitom pořád ještě syrová.
Fakt špička. Jimmy Page je prostě borec. Doporučuju jejich koncert Live at Royal Albert Hall (1977) - můj nejoblíbenější.
A tu knížku si asi taky koupim... Když sem teďka přečet' ty dvě knížky o AC/DC, tak bych si moh' rozšířit obzory i u těchto mistrů.
Fakt špička. Jimmy Page je prostě borec. Doporučuju jejich koncert Live at Royal Albert Hall (1977) - můj nejoblíbenější.
A tu knížku si asi taky koupim... Když sem teďka přečet' ty dvě knížky o AC/DC, tak bych si moh' rozšířit obzory i u těchto mistrů.
nevim no... led zeppelin toho urcite udelali hodne pro dnesni hudbu a bla bla bla, ale ja je teda taky moc nemusim.... sehnal sem si od nich Mothership (best of), par songu (krome stairway 2 heaven treba kashmir a houses of the holy) se mi libi, ale ze by mi to nak extra prirostlo ke kardiostimulatoru, to ne.... mozna sem hudebne nevyzralej a klidne i totalni hudebni analfabet, ale proste si radsi pustim Rise Against nez zeppeliny...
PS:docela sem cumel kdyz sem si poprvy pustil Kashmir ze to zacina stejne jako Wake Up od RAtM
PS:docela sem cumel kdyz sem si poprvy pustil Kashmir ze to zacina stejne jako Wake Up od RAtM
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Procitam to tady a dost se divim
rict o Zeppelinech, ze meli vsechno stejny?! To je barbarstvi! Neznam skupinu s rozdilnejsim repertoarem...
Jinak knizka je skvela, taky mam precteno. Poodhalila auru tajemna
.
Nejradsi mam asi II. a casto neoblibene Presence - podle me skvela deska, neuveritelne promyslena.
Stairway to Heaven mam rad, ale nemam rad lidi, ktery znaj jenom tuhle pisnicku a je to pro ne symbolem Zeppelinu. Osobne se mi teda nejvic libi solo a zaver
.
Souhlasim s Vami, panove, ze Led Zeppelin jsou jednou z (ba dokonce) nejvyznamnejsich rockovych, resp. hard rockovych skupin. Takze Ramble On!
Jinak knizka je skvela, taky mam precteno. Poodhalila auru tajemna
Nejradsi mam asi II. a casto neoblibene Presence - podle me skvela deska, neuveritelne promyslena.
Stairway to Heaven mam rad, ale nemam rad lidi, ktery znaj jenom tuhle pisnicku a je to pro ne symbolem Zeppelinu. Osobne se mi teda nejvic libi solo a zaver
Souhlasim s Vami, panove, ze Led Zeppelin jsou jednou z (ba dokonce) nejvyznamnejsich rockovych, resp. hard rockovych skupin. Takze Ramble On!
http://bandzone.cz/flamingwheel
Squier by Fender Bullet Strat
Kustom Tube 12A, Danelectro HoneyTone
Marris J220-MC
Squier by Fender Bullet Strat
Kustom Tube 12A, Danelectro HoneyTone
Marris J220-MC
- Bhu z Crecelu
- Kontaktovat uživatele:
Re: LED ZEPPELIN
27minut dlouhý Dazed and Confused ze živáku The Song Remains the Same je podle mě jeden z klenotů rockový historie 
Blackwell: Instrumental progressive rock
Dazed a Confused je dobrá píseň, ale chce to hodně špatnou, či zapřemýšlenou náladu k poslechu té písně...
Dazed je nejlepší, takovou psychadelickou blues/rockovou scénu mám nejradši..
- VratikSlayer
Kdyby se se mnou chtěla roejít holka a pustila mi k tomu Babe, I'm gonna leave you, tak mi snad udělá i radost.