Line6 - Spider III

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Šmejd
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šmejd »

k nahravce...
nvm teda ale muj vetsi bratr ma uplne jiny zvuk :D nvm jak to mas navolene ale muj zni jinak :D
<><><><><><><>
seru to :D
Drobák

Příspěvek od Drobák »

a nemohl bys taky postnout nahrávku? 8)
Šmejd
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šmejd »

mohl ale nvm kdy se snim uvidim sem na intru O_o ale stejne to moje je 15O...
<><><><><><><>
seru to :D
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Smrťokvítek píše:To jako máte 15W kombo ve zkušebně a divíte se, že na max hraje blbě a neuřve bicí ? :lol:

Jinak já teď párkrát měl možnost slyšet tu 75W verzi. To je ale o něčem jiným, že ? :)
myslel sem tu 75W verzi, presne tu, sry ze sem na to zapomnel
draken-x

Re: Line6 - Spider III

Příspěvek od draken-x »

chlapy, včera jsem si pořídil toto 15W kombo a jsem velmi zklamán !!! (dalo by se říci i nasr*n) !!! Myslel jsem si že díky vysoké škále zvuků si vyberu. Opak je ale pravdou - není tu žádný normální zvuk
Vše zní jako by to hrálo "za zdí" a je to hrůza. Mám rád tvrdou hudbu ale nechci aby to bylo takové jednolité a zašumělé.

Chtěl jsem si zahrát tuto pisnicku
http://www.youtube.com/watch?v=7MYxypoZ554
ale pri jakémkoli nastavení je to hrůza, není poznat co hraju, Není to vůbec zřetelné jako ten zvuk na videu ( tam hraje na nějakou mesa boogie) nečekal sem nic převratného ale tohle je BÍDA
Demilich

Příspěvek od Demilich »

draken-x píše:chlapy, včera jsem si pořídil toto 15W kombo a jsem velmi zklamán !!! (dalo by se říci i nasr*n) !!! Myslel jsem si že díky vysoké škále zvuků si vyberu. Opak je ale pravdou - není tu žádný normální zvuk
Vše zní jako by to hrálo "za zdí" a je to hrůza. Mám rád tvrdou hudbu ale nechci aby to bylo takové jednolité a zašumělé.
Jestli já to už asi několikrát na tomto fóru nepsal ;-) Vidíte, že na tom něco je.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

K tomu snad jen jedno - naslepo nekupovat, zkoušet...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

draken-x píše: ...Není to vůbec zřetelné jako ten zvuk na videu ( tam hraje na nějakou mesa boogie) nečekal sem nic převratného ale tohle je BÍDA
Na "nějakou" mesa boogie? ... ono ten rozdíl komb 2 500kč a 80 000kč se někde pozná :wink:
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
TheBedmasters
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheBedmasters »

Když jsem se s tímhle kombem setkal poprvně,tak pravda,byl jsem unešnej,musel jsem si ho půjčit asi na čtyři dny ,chtěl jsem se vyřádit....Jenže během tý doby jsem zjistil,že je to něco jako Vietnamská digihra - má to fůru funkcí,jenže žádná z nich není pořádná
Hoorer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hoorer »

A jak to hraje čistě? Mám multiefekt, takže bych žádný "funkce" nevyužil. Jednou jsem se s ním už setkal, přišlo mi to celkem v pohodě, s bicíma normálně stačilo (nehrajem nějak extra nahlas, ale potichu taky ne), ale teď, jak tady čtu tu kritiku, tak nevím, nevím. :?
Díky za každou radu.
Epiphone Les Paul Standard Plus -> Zoom G2.1u
Spustím Norton Commander, vidím vlevo disk C, vpravo disk C.
Na co mít dva disky C? Tak jsem jeden zformátoval....
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Hoorer píše:A jak to hraje čistě? Mám multiefekt, takže bych žádný "funkce" nevyužil. Jednou jsem se s ním už setkal, přišlo mi to celkem v pohodě, s bicíma normálně stačilo (nehrajem nějak extra nahlas, ale potichu taky ne), ale teď, jak tady čtu tu kritiku, tak nevím, nevím. :?
Díky za každou radu.
Jestli ti stačí čistý zvuk bez těch pochybnejch vychytávek kolem, tak mi přijde vhodné koukat po něčem jiném než po Spiderovi.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Spider byl "cool" před rokem , před dvěma když na Našem trhu nebylo absolutně po čem šáhnout , dnes seženeš lampu i za 10k takže se vykašli na tenhle sh*t a kup něco pořádnýho ;) . Jsou to jen jedničky a nuly .
Pokud chceš čistej sound tak co třeba Frontmana , Flexwave ? POkud lampu tak na čistej Crate řady V nebo Bugeru (brzy na kytarach) , Peavey Winsdor , valveking ... je toho kupa
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Hoorer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hoorer »

http://kytary.cz/crate-flex-wave-series ... 92:0:0:1:0
Co si myslíte třeba o tomhle? Mě se líbí ten výstup na externí reproduktor...
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Třeba tohle, ale ve verzi FW15R - nejenže má reverb, ale hlavně má 12 palcový repro. A to je poznat.

PetrPeter 1975 - 2008
Hoorer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hoorer »

Hm, to nevypadá špatně, díky. :) Hned zítra ho asi půjdu vyzkoušet. :) Nevíš, je možný si přinýst vlastní kytaru a vlastní multiefekt, někde to tam zapojit a otestovat? ;-)
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

To víš že to možné je, jen to chce hezky poprosit :P

PetrPeter 1975 - 2008
Hoorer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hoorer »

:lol: Ok, připravím si nějakou řeč :lol:
Amid

Příspěvek od Amid »

heh,to je p***l. všichni nadvaj jaky je to sh*t, ale co čekáte za 2500kč ze 4 kanalama a efektama,jasně že nic moc,ale na druhou stranu je to pro začátečníka ideální věc, si myslím, může se vyblbnout a sound moc řešit nebude,pač o tom eště moc páru nemá... nééé? :mrgreen:
Kryšpín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kryšpín »

Před chvilkou hjsem reagoval na jiným tématu o Line 6, tak to jen zkopíruju:

Momentálně hraju na Line 6 Spider II 2x75 W s dvěma 12" Celestionama a nakroutíš si tam zvuk od takovýho nakřáplýho blues přes syrovej "britskej" až po Ameriku ála Mesa... Na tohle je to kombo výborný.
Budu ho prodávat, jdu do hlavy, takže teď pod něj dávám ještě bednu (levnou - Kustom Quad 4x12" zkosenou) a ta krásně přidala basy. V kombinaci s tou bednou jsem nahrával i CD, hrál jsem na BC Rich Mockbirda s továrníma snímačema (hraju na oba, kobylkovej na plno a u krku tak na 2/3), poslechnout si to můžeš tady: http://bandzone.cz/4akordy . Mám tam dost syrovej zvuk, ale jde vykroutit i krásně šťavnatej.
Hraju na něj asi 3 a půl roku, možná 4 a nedám na něj dopustit, tý koupě nelituju, navíc v tom máš množství (kvalitně znějících!) efektů, který se opravdu dají využít - zvlášť při jamu, to si s tím fakt vyhraju.
Co mě ale poslední dobou začínalo vadit je, že je to digitál a (možná si jsem si to jen vsugeroval) je to znát, když na to hraješ dýl. Když to posloucháš, tak to ani tak slyšet není, ale když hraješ, tak cejtíš, že ten zvuk trošku smrdí umělou hmotou. A tím, že je otevřený, může někomu přijít "uřvaný", jak už je napsaný výš - to ale není můj případ.
Ale rozhodně se za tohle kombo vždycky postavím, hrál bych na něj dál, ale chci lampovou hlavu - a to taky vím díky Spideru, protože tam si najdeš svůj zvuk, ať hraješ cokoliv, za těch 3 a půl roku jsem si ho našel.
Takže ještě jednou - kombo parádní, nevim jak ty nový řady, ale asi tam nějakej extra rozdíl nebude. Jestli chceš, tak za 8 000,- je tvoje;-)
Hlava: Marshall JCM 900 Hi Gain Master s preampem od Rockwellu
Bedna: Kustom Quad A
cvičítko Peavey Rage 158
Kytara: BC Rich Mockingbird, stará Apollka, el. ak. Fender CD-160
http://bandzone.cz/fan/jakrystof
TheBedmasters
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheBedmasters »

Nero píše:Třeba tohle, ale ve verzi FW15R - nejenže má reverb, ale hlavně má 12 palcový repro. A to je poznat.
Svatá pravda...
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“