JOLANY

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět

JOLANY SU SUPER?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

valla
Kontaktovat uživatele:

JOLANY

Příspěvek od valla »

CO SI MYSLITE SU V POHODE ALEBO SMEJDY 8) :?:
GeorgeXL
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/georgexl

Historije Jolany

Příspěvek od GeorgeXL »

Mrkni na tohle. http://www.jolana.info/seznam_kytar.html Je to vývoj v českých podmínkách. Myslím - dobrý :wink:
GeorgeXL
baskytara: IBANEZ BTB 405QM-HS + Fender American Jazz Bass V RW 3TSB, 5-string
kombo: TC Electronic BG250-115, 250 W + Boss ME-50 (multiefekt)
struny: Northern Light Strings ML5 40-125
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Na naučení jsou to podle mě supr nástoje. Za malý peníze se dá sehnat i docela dobrej kousek......... Takže já je nezavrchuju. Sám jsem na nich začínal a na jednu pořád hraju. I když je fakt, že jsou nástroje který dokázali totálně podělat.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
homersimpsoin

Příspěvek od homersimpsoin »

ja na jolane zacinal. studiobass. dodneska ji mam doma, bohuzel rozebranou a nefunkcni, ale komplet original. premejslel sem ze ji dam zas dohromady. jeden chlapek v praze na miraku je rekonstuuje.
McYuri

Příspěvek od McYuri »

jeden známej (vyučenej dřevomodelář)je vyráběl...když mi popisoval jak se mu zezačátku všechno kroutilo a jak nemohl přijit na to jak udělat rovnej krk kterej by se mu nekroutil,potom že na to přišel, ale bylo to potom těžký jako kráva, že by s tim zabil mamuta atd... :lol: :lol: takže je dost pravďepodobny že byl velkej počet nevydařenejch kousků :D
.......::: ENDŽOJ :::.......
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

McYuri píše:jeden známej (vyučenej dřevomodelář)je vyráběl...když mi popisoval jak se mu zezačátku všechno kroutilo a jak nemohl přijit na to jak udělat rovnej krk kterej by se mu nekroutil,potom že na to přišel, ale bylo to potom těžký jako kráva, že by s tim zabil mamuta atd... :lol: :lol: takže je dost pravďepodobny že byl velkej počet nevydařenejch kousků :D
Docela zábavnej příběh :D
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“