kvalita snimacu na hard/heavy?...

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
InFlames

kvalita snimacu na hard/heavy?...

Příspěvek od InFlames »

zdravim prosim chtel bych poradit jestli se tato kytara hodi pro mirne pokrocileho kytaristu hrajiciho metal..diky

http://www.muziker.cz/Default.aspx?Epip ... od_id;1240
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

1. bych se rád zeptal co to znamená "mírně pokročilý kytarista"

2. ta epinka je pěkná kytara, ale jde že musíš vybírat z konkrétních kusů. pokud to bude dobrý kus bude to pěkná kytarka. ale na metal bych se poohlédl po cortu.

3. proč se ptáš na kvalitu snímačů?

edit: na metal bych bral tohle: http://www.musiccenter.cz/Cort-EVL-Z2-B ... e/:3:28647

tuhle potvůrku má kamarád, a byla mě velice sympaticka, lehučká, drobná, a přitom agresivní zvuk na metal
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
InFlames

Příspěvek od InFlames »

mirne pokrocili kytarista:
obycejny klucina ktery nevytahne z paty kdejakou symfonii ale aspon neni u toho ze hraje jen power akordy a soluje dvouma prstama :D

na snimace se ptam pac s LP sem uz rozhodnutej a chci jen kvalitu zvuku

ale ta cortka vypada zajimave
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

InFlames píše:
na snimace se ptam pac s LP sem uz rozhodnutej a chci jen kvalitu zvuku

ale ta cortka vypada zajimave

jo tak, tak to si moc nevybereš, v tehle ceně hrajou kytary docela stejně. bud bych sel do cortky, a nebo bych koupil tu epinu, a koupil bych si do toho nové snímače, např. RMka
r0nn!e

Re: kvalita snimacu na hard/heavy?...

Příspěvek od r0nn!e »

Jestli ti jde o kvalitu snímačů tak ee, teda pokud hraješ na trand tak klidně jo, ale jestli máš lampičku a rád hraješ hlasitě tak to moc nedoporučuju... na tu kytaru jsem nehrál, ale pokud by ty snímače byly kvalitní, tak kytara stojí o 2-4 tisíce víc.... si myslím já....
InFlames

Příspěvek od InFlames »

to caggan: prave ze se me novy snimace porizovat nechcou...sem moc pohldnej a proto chci koupit zajimej kousek za zajimavou cenu :D:D ikdyz to chce asi kazdy... ale diky moc za radu...s Cort-kou si me presvedcil...s tou znackou mam uz zkusenosti a nikdy sem si nemohl stezovat...
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

InFlames píše:to caggan: prave ze se me novy snimace porizovat nechcou...sem moc pohldnej a proto chci koupit zajimej kousek za zajimavou cenu :D:D ikdyz to chce asi kazdy... ale diky moc za radu...s Cort-kou si me presvedcil...s tou znackou mam uz zkusenosti a nikdy sem si nemohl stezovat...

jj, ale chce si to zahrát. nemá takový zvuk jako mí klasické LP, má i tenší tělo. ale zas dokonalej design, a ty snímače jsou pro tvrdý styl lahodné. pak písni jak dopadls :-P
bjjz

Příspěvek od bjjz »

co mas ted za kejtru? tohle je porad velkej low end, takze moc velky skok necekej ,)
Drobák

Příspěvek od Drobák »

asi tak,pokuď nemáš nějakýho překližkovýho strata ze setu,tak ještě zvaž,zda-li nebylo lepší dát těch 5k do tý starý kejtry,třeba právě nový snímače atd...
InFlames

Příspěvek od InFlames »

mam focusa SG ale to neni typ pro me...proste se s tim necitim a nechci do tohoinvestovat...ona neni spatna,ale proste to LP je proste LP :D:D verim ze me rozimite ;)
Trainman
Kontaktovat uživatele:

LP x SG

Příspěvek od Trainman »

Nerozumíme, podle mě skok z bláta do louže :?
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

pokud ten tvuj fokus nebyl vyloženě špatný kus, a ta nová kytara by nebyla vyloženě dobrý kus, tak si vážně moc nepomůžeš
Jaguar master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaguar master »

Hele a co říkáte na ty EPIPHONY?
Flying V ´58 KORINA Gold
Obrázek
Flying V ´58 KORINA Gold
Obrázek
Dá se na to hrát? Nebo jsou za tu cenu i lepší? Ale chtěl bych asi ten původní tvar...ty moderní ty ostré se mi moc nelíbí. Mám to na Heavy metal...
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamz Asah »

Mně se líbí ... hrál jsem na ten Explorer a nic špatného jsem na něm neviděl, prostě normální kvalitní Explorer 8)

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
selmer1967

Příspěvek od selmer1967 »

klidne, jestli se Ti líbí...Pořid si k tomu nějaký multi.procesor, Digitech, zoom, boss, atd. Máš metal, jak vyšitý :) , ono je pak hlavně úplně jedno, co máš za kytaru. průměrnou, nebo profi...Ten procák to stejně všechno zunifikuje...bud v klidu. Takže záleží hlavně na vzhledu. 8) . Ovšem kdyby jsi ji strkal do flašek, tak to ji rozhodně nebrat.
Fender American Standard 96' (Lollar, Bare Knuckle, DiMarzio), Gibson Traditionall 16' HP, Crafter Ovation, Diezel Einstein, Engl 412PRO G12M, Fender HotRod lll (Celestion G12M 65), Mesa Boogie V Twin, Cry Baby 95q, Blackstar, MXR, Mooer, aj.

Www.grog.cz
Manatees
...a další

... i pauzy hrají...
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

selmer1967 píše:klidne, jestli se Ti líbí...Pořid si k tomu nějaký multi.procesor, Digitech, zoom, boss, atd. Máš metal, jak vyšitý :) , ono je pak hlavně úplně jedno, co máš za kytaru. průměrnou, nebo profi...Ten procák to stejně všechno zunifikuje...bud v klidu. Takže záleží hlavně na vzhledu. 8) . Ovšem kdyby jsi ji strkal do flašek, tak to ji rozhodně nebrat.
no neřek bych že z multiefektu dostaneš metal jak vyšitej, já sem hodiny nastavoval digitecha a nějakej slušnej metalovej zvuk sem nevytvořil. Nemělo to hutnost a znělo to tak chemicky, digitálně...sorry za ot

jo a myslim není uplně dobře že to ten mulťák všechno "zunifikuje".
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

http://www.musiccenter.cz/Cort-M600-AVD ... e/:3:28658

vubedc jsi nezminil, kolik do toho chces dat. Tohle je skoro LP, a zatim jsem na to necetl jediny spatny nazor, co si pamatuju :)

http://www.musiccenter.cz/atypick%E9-el ... 50:198:2:1

http://www.musiccenter.cz/tvar-v/Cort/t ... 40:198:2:1

u techhle kytar jde o to, ze maj za slusno cenu slusyn snimace EMG, takze pokud nechces menit, nemuselo by to byt spatny. Problem je, ze nektery mivaj aktivy, coz by treba me hodne vadilo... ;) ale yto uz je na kazdem zvlast...
selmer1967

Příspěvek od selmer1967 »

cerfotoc píše:
selmer1967 píše:klidne, jestli se Ti líbí...Pořid si k tomu nějaký multi.procesor, Digitech, zoom, boss, atd. Máš metal, jak vyšitý :) , ono je pak hlavně úplně jedno, co máš za kytaru. průměrnou, nebo profi...Ten procák to stejně všechno zunifikuje...bud v klidu. Takže záleží hlavně na vzhledu. 8) . Ovšem kdyby jsi ji strkal do flašek, tak to ji rozhodně nebrat.
no neřek bych že z multiefektu dostaneš metal jak vyšitej, já sem hodiny nastavoval digitecha a nějakej slušnej metalovej zvuk sem nevytvořil. Nemělo to hutnost a znělo to tak chemicky, digitálně...sorry za ot

Samozřejmě máš pravdu, myslel jsem to ironicky 8)
Fender American Standard 96' (Lollar, Bare Knuckle, DiMarzio), Gibson Traditionall 16' HP, Crafter Ovation, Diezel Einstein, Engl 412PRO G12M, Fender HotRod lll (Celestion G12M 65), Mesa Boogie V Twin, Cry Baby 95q, Blackstar, MXR, Mooer, aj.

Www.grog.cz
Manatees
...a další

... i pauzy hrají...
Drobák

Příspěvek od Drobák »

cerfotoc píše:

Asi tak.... :wink:
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“