Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Kacis píše:http://www.youtube.com/watch?v=Z6aFYvPoLes

oki dalsi moje videjko ovsem mi byla dost zima :-) Zamerte se spise na prstoklad a dalsi podrobnosti...

PS: Kdo vi co je to za song?
to je takovy to For Elise od BetHovena ne?
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
martinnik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martinnik »

For pupack:
Ten začátek prostě nejde bez ebow ani mě, což mě dost vytáčí, ale není financ nabych si ho koupil. Na vánoce jsem si slíbil kopi něčeho jiného :lol:
S nožním přepínáním je to v tomto songu dost těžký. Jelikož nemáme k dispozici kvalitní nástroje a všechno ostatní, přiklonil jsem se k nahrát to radši v live verzi, než to mixovat podle studiové.
pokud můžeš, zkus mi vypsat všechno přepínání co děláš. Moje je to asi takhle: na začátek pomale sešlápnu volume pedál, asi po půlce první sloky palcem u nohy otočím pitch na 6,3 mixu (tak to The Edge hraje v Elevation a Vertigo Tour)
jak končí Ebow sekce tak to asi 8 sec před tím vypnu. pak to hraju normal a na konci už pitch nedávám. Strašně se mi libí tvuj zvuk ten je o hodně lepší a bližší tomu, co chcu hrát, ale s momentálními dispozicemi to asi už líp nenastavím :cry:
Furt chcu nahrát Mysterious ways, umím ju solidně , aj už mám jednu nahrávku, kterou jsem kvůli chybám radši nezveřejnil. Sice nechytnu ty správný milisekundy na autowahu, ale snad to nějak dám. Je to dlouhej song takže malinká chyba mi zkazí náladu a hraju to znova, už jsem to zkoušel...
Jinak je to dobrej krok k tvýmu výbornýmu songu, piluj a uvidíš za chvilku budu zas žárlit :D

A ostatním dík za hodnocení, samozřejmě se budu snažit dál...
C.Giant strat, Epi Explorer Korina 58, Yamaha FG 750S, Epi Les Paul Custom Alpine White,
Korg AX1500G, AX3000G,
Laney LC50-II, Vox AC15CC1
Frouman

Příspěvek od Frouman »

Proč lidi dávaj na youtube videa, když maj jednou zmrzlý prsty nebo nemaj ladičku, nebo umí písničku "pět minut" nebo já nevim co. Tak to nahraj jednou pořádně, připrav si to a nevymlouvej se....
"Brzy se vám vrátí paměť a budete přesvědčen, že umíte hrát na kytaru. ALE JÁ UMIM HRÁT!"
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

For Martinnik:

nojo on to Edge s Ebow taky nehraje ale ma ten specialni snimac u kobylky na kytare Infinite.

jinak tady jsem vubec nepouzil pitch (nemam ho) na ten dlouhy tahly ton jsem pouzil delay 409ms, efekt autoswell (samo meni volume stridave), to mam jako preset1. jen na tuhle pasaz musim mit potenciometr na kytare tak na 6tce aby nebylo slyset trsatko. vse sem nahraval do dvou stop. druhou stopu jsem pouzil jako shimmer sound ktery jsem si vytvoril v Guitar Rig 3.

pak je prostredni pasaz (preset2) kde jenom seslapnu prepinac na druhej preset kde je klasicky vox a delay 409ms akorat nesmim zapomenout vratit potak na kytare na 10ku jinak to je bez vysek. no pak se to vraci chvilku k tahlemu tonu (preset 1) ovsem tam jsem ponechal jen shimmer a orig stopu smazal (vic se mi tam libi jen ten o oktavu vyssi zvuk) pak zase preslap tentokrat na preset3 coz je vox bez delaye na to posledni akordovy minisolo.

jinak na mysterious ways ve tvem podani se moc tesim, taky jsem ji zkousel ale mam jen obyc autowah a k tomu je potreba autowav kterej jede obracene a dobrej flanger :) tak se necham prekvpit pak. zatim cuuuuuuuuuuuuus
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Ještě že nepotřebuju U2 sound, to bych se zcvoknul :D
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Skipper
Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

Kacis píše:http://www.youtube.com/watch?v=Z6aFYvPoLes

oki dalsi moje videjko ovsem mi byla dost zima :-) Zamerte se spise na prstoklad a dalsi podrobnosti...

PS: Kdo vi co je to za song?
To je od Tenacious D - Classico
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

ijnak jeto Bach bourree.Bethoveen pro elisku a to treti bych typoval na mozarta...
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Skipper
Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

Martin656 píše:ijnak jeto Bach bourree.Bethoveen pro elisku a to treti bych typoval na mozarta...
JJ takhle to hrajou Tenacious D pod nazvem Classico
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Skipper píše:
Martin656 píše:ijnak jeto Bach bourree.Bethoveen pro elisku a to treti bych typoval na mozarta...
JJ takhle to hrajou Tenacious D pod nazvem Classico
If you think its time to fucking rock :-D AND YOU KNOW HIS NAME IS KYLE... Starý dobrý králové rocku
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
alkaba

Příspěvek od alkaba »

Po dlouhé době jsem zase něco vymyslel a nahrál...nevím co to je za styl, ale blues to není. :D pár častí by chtělo ještě doladit...
hodnoťte:
http://www.edisk.cz/stahni/95758/pokus. ... .57MB.html
Squier Stratocaster® + 2x Lace Hot Gold + Hot Rails™ for Strat SHR-1
Make love, not war...
Márty007

Příspěvek od Márty007 »

alkaba píše:Po dlouhé době jsem zase něco vymyslel a nahrál...nevím co to je za styl, ale blues to není. :D pár častí by chtělo ještě doladit...
hodnoťte:
naprostá dokonalost! Nehodil bys mi do PMka taby? :D Chci si to zahrát!
Squier (Fender) Deluxe Hot Rails Strat® (olympic white)
Trace Elliot Super Tramp 100W
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

alkaba píše:Po dlouhé době jsem zase něco vymyslel a nahrál...nevím co to je za styl, ale blues to není. :D pár častí by chtělo ještě doladit...
hodnoťte:
Nádhera! Příjemně se to poslouchá, skvělej sound. Fakt moc pěkný. :wink:
alkaba

Příspěvek od alkaba »

Márty007: díky :oops: No natabuju ti jen ten základ, protože zbytek hraju vždycky nějak jinak :)
Kamahl: dík, takový ohlas jsem nečekal :shock:
Squier Stratocaster® + 2x Lace Hot Gold + Hot Rails™ for Strat SHR-1
Make love, not war...
samorost

Příspěvek od samorost »

ahojte...tak jsem tu zas s novou nahravkou...kdo to nezna tak tohle je stara vec od Black Sabath :D

http://uloz.to/907215/Intothevoid.mp3
kytara Ibanez RG 370 DX, Epiphone Flying V Korina '58, Dimavery styl strat, Jolana Galaxis bass; Amp: Johnson Loredo T25-R; krab.: Boss - NS-2, MT-2, SD-1, DD-3 Ibanez TU20, Dunlop Cry baby - GCB - 95
Márty007

můj první nahrávací pokus

Příspěvek od Márty007 »

Tak tady něco malého..a dnes je to poprvé, tak buďte nežní :)

Připomínám, že na elektriku hraju 2 měsíce a celkově hraju na kytaru 5 měsíců, takže přimouřete jedno ucho.

http://boomp3.com/listen/c2hc8odop_d/martty007_pokus

Jo a není to nic převzatého. Vlastní tvorba.
Squier (Fender) Deluxe Hot Rails Strat® (olympic white)
Trace Elliot Super Tramp 100W
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Jenom takový riffík, co jsem složil... zhodnoťte prosím, jestli se vám líbí..
http://www.box.net/shared/mnkrqk4vqc

(bicí jsou ze zoomu G1čky, ty tam mám jen pro rytmus...)
Enty™

Příspěvek od Enty™ »

riff dobrej, do rytmu se taky trefuješ.. jen nesnáším tenhle umělej zvuk :x
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Enty™ píše:riff dobrej, do rytmu se taky trefuješ.. jen nesnáším tenhle umělej zvuk :x
k tomuhle riffu mi přišli čistší zvuky takové suché.. tohle se mi tam hodí...
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

márty007 jestli hrajes celkove 5 mesicu tak drzis solidne rytmus a celkove z toho je citit celkem jistota takze pohoda. at se dari chlape

giof ten riff je zajimavej s takovym indickym nadechem bych řekl :D libi se mi, teda az na ten bzucivej zvuk ale to je vec co se komu libi cuus
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Ferino

Příspěvek od Ferino »

Píše mi to: Toto video není dostupné ve vaší zemi. Co to je zase za opruz v YTube? :evil:
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“