Crate Flex Wave Series FW15

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
absolute__

Crate Flex Wave Series FW15

Příspěvek od absolute__ »

Ahoj všichni.
Měl bych dotaz. Mám 3 týdny staré kombo http://kytary.cz/crate-kytarove-kombo-f ... 92:0:0:1:0 které někdy hraje asi na poloviční výkon(když to dám naplno)...pokaždý to rozehraju tak, že "brutálně" přinknu do strun.....neví někdo v čem by mohl být problém?...je to důvod k reklamaci?

(PS: nedělá to pokaždý)...
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

nemuze bejt problem v kabelu?
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Jo, dobrá poznámka od Disasterpiece, mi to dělalo vlastně úplně to samé s novou kytarou. Stačilo rozmontovat (no, montáž to ani není) jack v kytaře. Vyšoubuješ dva šroubky, přihneš plíšek od signálu, okártačuješ ho ocelovým kartáčem, nebo šmirglem, nebo prostě ho nějak začistíš a jeto ;-)
Mi to tento problém odstranilo. Jinak nevím, čím by to mohlo být...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
absolute__

Tak jsem rozebral jacka...no, nemel jsem odvahu tam zajet ocelovym kartacem:-D...ale tak nejak jsem hadrikem to tam projel, profoukal..no, zatim to funguje jak ma, teda doufam....jsem v tomhle zacatecnik:-)..

edit: jinak dík za pomoc:-)
Koxík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koxík »

Budu pokračovat v tomhle topicu: Máte někdo zkušenost s tímhle kombem?
http://kytary.cz/crate-kytarove-kombo-s ... 92:0:0:1:0
Je celkem s podivem, že i za tuhle cenu to má 12" reprák, nebude to nějakej totální sh*t ten reprak? Dál mě zajímá, jestli to má nějakej vstup pro footswitch, protože tady na kytarách.cz mají napsáno jen že "footswitch není součástí". Na stránkách výrobce není o footswitchi ani tahle zmínka. Pak mě samozřejmě zajímá jak to hraje a tak, díky ;-)
"Dnes nejsem ve své kůži" - Thomas Hewitt :-D
absolute__

oh:( ...byhc ještě pokračoval s tím mým problémem....tak ono to poloviční ticho pokračuje...sem zjistil ze to dela nekdy tehdy, kdyz pootočím čudlíkem na combu(high, low apod.)....dalo by se udělat podle tohoto zjištění nějaký závěr?...
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Koxík píše:Budu pokračovat v tomhle topicu: Máte někdo zkušenost s tímhle kombem?
http://kytary.cz/crate-kytarove-kombo-s ... 92:0:0:1:0
Je celkem s podivem, že i za tuhle cenu to má 12" reprák, nebude to nějakej totální sh*t ten reprak? Dál mě zajímá, jestli to má nějakej vstup pro footswitch, protože tady na kytarách.cz mají napsáno jen že "footswitch není součástí". Na stránkách výrobce není o footswitchi ani tahle zmínka. Pak mě samozřejmě zajímá jak to hraje a tak, díky ;-)
Tak tohle kombo mám a ja si ho nemůžu vynachválit, hraje perfektně jen je teda těžký..Footswich nema. Ale než sem si ho koupil radil sem se taky hodně, pak jsem ho viděl u kamarada, už tam mě zaujalo tka sem si ho odněho vypujčil no a asi za 14 dni to byl novej přirustek :) Opravdu ja si stěžovat nemůžu...Zatím zvláda vše co odněho požaduji.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Koxík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koxík »

Wocass píše:Tak tohle kombo mám a ja si ho nemůžu vynachválit, hraje perfektně jen je teda těžký..Footswich nema. Ale než sem si ho koupil radil sem se taky hodně, pak jsem ho viděl u kamarada, už tam mě zaujalo tka sem si ho odněho vypujčil no a asi za 14 dni to byl novej přirustek :) Opravdu ja si stěžovat nemůžu...Zatím zvláda vše co odněho požaduji.
Díky za odpověď, ještě prosím tě, nevíš kolik má ten reprák v tom kombu ohmů? Jinak mě jde o to, abych nemusel dokreslovat krabkou no, takže asi to vyzkouším no tohleto kombíčíčko :D
EDIT: Tak na stránkách výrobce jsem zjistil, že 4 ohmy :wink:
To je škoda, chtěl jsem tam prdnout repro z Valvekinga (16 ohm) , třeba by to bylo ještě o něco lepší, teda možná.... No 16 ohmů tam můžu dát taky ale asi to bude hrát potišejc, je tak? :shock: :)
"Dnes nejsem ve své kůži" - Thomas Hewitt :-D
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

fakt to ma 12ku repro? jestli jo tak to si pro nej bezim....
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Disasterpiece píše:fakt to ma 12ku repro? jestli jo tak to si pro nej bezim....
FW15R má 12"repro
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Disasterpiece píše:fakt to ma 12ku repro? jestli jo tak to si pro nej bezim....
No jo má...taky sem se divil...řikám za tu cenu je to fakt luxusní.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

tak v tom pripade si to poridim na vanoce spolu s activatorem :D [/ot]
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“