Ovedrives

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
MLorenzo

Ovedrives

Příspěvek od MLorenzo »

Ahoj. Par tydnu vybiram overdrive na nakopnuti Blackhearta...nechci zadne extra zkresleni...ale musi se to pekne nakopnout, aby kytara pekne zpivala pri solech a ne nejaky moc zkresleny riffy...Jak Singlcoil tak i HB...
Ve vyberu mam:
Boss OD3 - ten se mi dost libi.Jenze jediny, ktery jsem ozkousel prackama. Ostatni z vyberu jsem nevyzkousel, nenasel jsem je ve svem okoli v nejakych hudebninach... Takze to jsou: Fulltone OCD, MXR GT-OD...Mel jsem jich ve vyberu vice, ale postupne odpadly...

Proto se ptam, jestli nemate zkusenosti s temito krabkami. Nejlepe se mi jevi Fulltone OCD. Ale nehral jsem na nej... OD3 je klasika a nic nezkazi...No a MXR OD jsem videl taky jen na youtube...a ve videiich je tento efekt ukazan jen na doprovodech...proto nevim jak by mohl znit pri solech...Diky
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

kup si marshall shredmaster... uz se nevyrabi, ale na bazaru je jeden za 1800 Kc, coz je smesna cena za takovy pedal. borec ho asi nejak nemuze prodat - u nas v buranii se tomu ani moc nedivim.

je to jeden z nej pedalu, ktere kdy kdo udelal... nastavis na tom opravdu cokoli, od zvuku alá osmikilo az po razny marshallovsky higain. pedal ma paradni basy a zkresleni na sola je velmi zpevne a pevne

Pokdu najdes nejakou ukazku, tak se nenech zmast tim, ze z toho bude nekdo valet jen nejaky polometal. Ten pedal umi i velice pekne min zkreslene zvuky - je velmi vsestrany a zkresleni zni velmi prirozene. neni to zadna chemicka potvora...

BH mam taky a paradne si to s nim rozumi
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Verim, ze je to super krabicka...nemam zkusenosti...ale podle ukazek mi to nepripada jako to, co hledam...
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Poslední dobou jsem koukal na pedály Wampler. Zkus se kouknout: :wink:
http://www.youtube.com/results?search_q ... type=&aq=f
http://www.youtube.com/user/wampcat
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
bjjz

Příspěvek od bjjz »

Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“