Fokus alá Eds 1275
Pravidla fóra
- 60'Rock_N'_Roll
Fokus alá Eds 1275
http://www.fokuskytary.cz/155-kytara-ky ... =48&typ=SG
Je to jenom taková ta "lákačka"? Nebo má ta kytara doopravdy něco do sebe (myslim zvukem)? A jenom ještě, neviděl jste jí někdo na živo? Protože na tý fotce tam má nějak divně zakřivenej ten roh toho sg.... Tak jestli vypadá nějak líp.
Je to jenom taková ta "lákačka"? Nebo má ta kytara doopravdy něco do sebe (myslim zvukem)? A jenom ještě, neviděl jste jí někdo na živo? Protože na tý fotce tam má nějak divně zakřivenej ten roh toho sg.... Tak jestli vypadá nějak líp.
Radši si pár tisíc přišetři, a kup si dvoukrkou epinu. na fokusku jsem sice nehrál ale neco jsem o ni cetl, a moc velkou chválu jsem na ní neslyšel. ta epina se fakt vyplatí, má ji učitel a je to dělo
http://www.musiccenter.cz/Epiphone-G-12 ... G/:3:29139
sice je tam deset tisíc rozdíl no....... ale radši epinu, nehledě na ten patvar fokusky
http://www.musiccenter.cz/Epiphone-G-12 ... G/:3:29139
sice je tam deset tisíc rozdíl no....... ale radši epinu, nehledě na ten patvar fokusky
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- 60'Rock_N'_Roll
tak sem jí konečně viděl na fotce ze předu a hnusnější kytaru jsem neviděl...Fuj! (fokus)
a ta epi, jako nebyla jediná, nak kterou přemejšlim
Epiphone Wildcat
Fender Telecaster Classic
Danelectro 59 Dano
Všechny se pohybujou kolem 10 000, takže to asi nechme plavat.
Fuj!!
A je možný, že oni tam píšou, že "našli jste někde lepší cenu?" (dáme vám lepší)
Tak na thomannovi jí maj za 15000 a to bych si už možná počkal.... Daj mi tu cenu?
a ta epi, jako nebyla jediná, nak kterou přemejšlim
Epiphone Wildcat
Fender Telecaster Classic
Danelectro 59 Dano
Všechny se pohybujou kolem 10 000, takže to asi nechme plavat.
Fuj!!A je možný, že oni tam píšou, že "našli jste někde lepší cenu?" (dáme vám lepší)
Tak na thomannovi jí maj za 15000 a to bych si už možná počkal.... Daj mi tu cenu?
Naposledy upravil(a) 60'Rock_N'_Roll dne 9.11.2008 9:28, celkem upraveno 1 x.
- 60'Rock_N'_Roll
- 60'Rock_N'_Roll
- 60'Rock_N'_Roll
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
- 60'Rock_N'_Roll
Mal som v ruke Fokus - klasicke SG, a ako byva zvykomu lacnejsich kopii, tak prepadaval na hlavu. Bolo to celkom znatelne, a vtedy ma napadlo, ze ktovie ako velmi nevyvazeny bude prave ten double-neck od Fokusu 
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Nevím jak brněnský Musiccentrum, ale kytary.cz ti normálně cenu od Thomanna uznají. Mají garanci nejnižžší ceny v EU.60'Rock_N'_Roll píše:a co to "šmelo" s tou cenou? uznaj mi to?
Edit: Jak koukám tak lepší cenu ti dají i v Music centrum.
Tohle je napsaný hned když klikneš na to tlačítko "chci lepší cenu"
V případě, že byste v jiné prodejně nebo na jakémkoliv českém, slovenském nebo jiném internetovém obchodě v EU (kromě Velké Británie - UK) našli lepší cenu, kontaktujte nás a jakékoliv zboží se Vám pokusíme nabídnout ještě levněji ! Za konkurenční nabídky nelze považovat použité zboží nabízených na inzertních serverech, nebo zboží nabízené na aukčních serverech typu e-bay, apod... Pro propočet ceny v CZK vycházíme z kurzu ČSOB devizy prodej na www.csob.cz.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- 60'Rock_N'_Roll
- 60'Rock_N'_Roll
mno urcite je to ten pravej gibson60'Rock_N'_Roll píše:seš si jistej? mě to spíš příde jako ten pravej gibson!
ty jo, ale já si na ní fakt chci zahrát a vidět, jak vypadá, protože to je prostě styl, jen tak si sednout k nějaký řece, vytáhnout jí z toho pouzdra zapojit do ní Vox amplug AC - 30 a jen tak brnkat!(
)