Kamahle, nehraje se na to zle... podle mně je to tak nejlepší umístění, člověk to má blízko potom, co zabere do strun... že bych s tím ovšem zvládal nějaké šílené kousky, to zrovna ne
Swirlujem?
Vidíte, jde to 
Jinak ten killswitch je docela normálně umístěný, aspoň se na něj dá rychleji dosáhnout při hře, protože není daleko. Já na svém tuněném Tensonu ho mám ještě blíž, hned pod volume (umístěno klasicky jako fendry cca...).
No a barva?
Já vám říkal, že to vypadá jako nějaké vzácné dřevo, no a nebo z blízka jako zaschlá krev milionu vyvražděných kuřat !!
Musíte zapojit fantazii, nebo se nechat inspirovat (třeba bucketheadem)
PEACE
PS: Hlavně ta kytara teda HRAJE !!!!
Jinak ten killswitch je docela normálně umístěný, aspoň se na něj dá rychleji dosáhnout při hře, protože není daleko. Já na svém tuněném Tensonu ho mám ještě blíž, hned pod volume (umístěno klasicky jako fendry cca...).
No a barva?
PEACE
PS: Hlavně ta kytara teda HRAJE !!!!
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Já ho mám teda jakoby na opačné straně než ty, můžu si totiž opřít ruku o tělo kytary a pak u killswitche dosáhnu vyšších rychlostí, než s rukou v luftu... Je teda pravda, že když chci používat s killswitchem i trsátko, tak se ruka trochu nalítá, ale je to jen o zvyku.Dark Axel píše:Kamahle, nehraje se na to zle... podle mně je to tak nejlepší umístění, člověk to má blízko potom, co zabere do strun... že bych s tím ovšem zvládal nějaké šílené kousky, to zrovna ne
Každopádně killswitch je skvělá hračka.
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Moje slovaSmrťokvítek píše:Darku pěkné. Rozhodně lepší než odstrojené.![]()
Jediné co se mi nelíbí je ten killswitch. Zkus koupit nějaký hezčí.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
mno, kdybych sehnal kulatý a hlavně na 100% funkční, byl bych šťastnějšíSmrťokvítek píše:Darku pěkné. Rozhodně lepší než odstrojené.![]()
Jediné co se mi nelíbí je ten killswitch. Zkus koupit nějaký hezčí.
uvidíme, každopádně díky za podporu, rady a díky Armimu za pomoc
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Mi se nezasekává, včera jsem s tím blbnul docela!!! Taky jsem ho ale rozebral a třikrát složil
Zkus ho třeba rozebrat jestli se cítíš a promázni ho... Za těch pár korun co bys čekal, tam vevnitř to je řešené fakt barbarsky
dva kontakty do L proti sobě a o ně opřené T které se při zmáčknutí oddálí, pružinka to vrací zpátky...
Stačí to rozdělat, složit a hned to reaguje jinak úplně -> proto jsem to taky skládal třikrát
ale "optimalizoval" jsem to
Zkus ho třeba rozebrat jestli se cítíš a promázni ho... Za těch pár korun co bys čekal, tam vevnitř to je řešené fakt barbarsky
Stačí to rozdělat, složit a hned to reaguje jinak úplně -> proto jsem to taky skládal třikrát
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
no, tak mám docela nervy to nějak rozkládat když je to připájené a znáš mě a pájení - není čím, není jak a není kdoDemilich píše:Mi se nezasekává, včera jsem s tím blbnul docela!!! Taky jsem ho ale rozebral a třikrát složil![]()
Zkus ho třeba rozebrat jestli se cítíš a promázni ho... Za těch pár korun co bys čekal, tam vevnitř to je řešené fakt barbarskydva kontakty do L proti sobě a o ně opřené T které se při zmáčknutí oddálí, pružinka to vrací zpátky...
Stačí to rozdělat, složit a hned to reaguje jinak úplně -> proto jsem to taky skládal třikrátale "optimalizoval" jsem to
každopádněkdyby měl kdokoliv k čemukoliv dotazy, jsem připraven odpovídat
- wreptile
- Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface
Mám dotaz ohledně swirlování. Co vše budu potřebovat?
Budu to aplikovat na mojeho custom strata, který má na sobě metalízový lak, takže bude sranda dostat těch 1000 vrstev dolů, ale co pak?
Chtěl bych bílý podklad a růžovo-zelený swirl. Jaké barvy atd. budu potřebovat?
Budu to aplikovat na mojeho custom strata, který má na sobě metalízový lak, takže bude sranda dostat těch 1000 vrstev dolů, ale co pak?
Chtěl bych bílý podklad a růžovo-zelený swirl. Jaké barvy atd. budu potřebovat?
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
bílou, růžovou a zelenou
popřípadě to můžeš přelakovat na bílou a pak swirlovat růžovou a zelenou
odzkoušej si někde předtím potřebnou hustotu barev, musí se ti držet na hladině a tvořit obrazce... furt nemám jasno jak moc musí být rozmíchané
dále ty věci co já - Borax, ředidlo, barel s vodou, noviny na následné stáhnutí barvy, komplet odstrojenou a na klacek našroubovanou kytaru a štěstí
ředidla si kdyžtak kup tak dvě piksly, kdyby se ti první pokus nepovedl, jde to docela lehce umýt
odzkoušej si někde předtím potřebnou hustotu barev, musí se ti držet na hladině a tvořit obrazce... furt nemám jasno jak moc musí být rozmíchané
dále ty věci co já - Borax, ředidlo, barel s vodou, noviny na následné stáhnutí barvy, komplet odstrojenou a na klacek našroubovanou kytaru a štěstí
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
na zkoušku oswirlovat nakej klacek a pak kytaru tak bych to udělal jáDark Axel píše:bílou, růžovou a zelenoupopřípadě to můžeš přelakovat na bílou a pak swirlovat růžovou a zelenou
dále ty věci co já - Borax, ředidlo, barel s vodou, noviny na následné stáhnutí barvy, komplet odstrojenou a na klacek našroubovanou kytaru a štěstíředidla si kdyžtak kup tak dvě piksly, kdyby se ti první pokus nepovedl, jde to docela lehce umýt
mě napadlo co když chce někdo swirlovat třeba LP či SG když ma lepenej krk?