Nenašel by se někdo, kdo by věděl, jak zahrát začátek z téhle písničky nebo to dovedl odposlouchat? Já to se svym mizerným sluchem prostě ne a ne trefit. Kdyžtak je to tady: http://www.youtube.com/watch?v=8mghiC_u1as
Dík moc!
Sovy v mazutu - intro
Pravidla fóra
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
ahoj tak jsem si to pustil a slyšim to zhruba takhle, respektive hraju to tahkle:

dál už normálka G,D,C,D zrovna v pátek sem ji hrál v hospodě :DD
edit: jenom dodam ze ta pisen je natolik syrová (v čemž je její krása) že když si to budeš brnkat trošku jinak vůbec to nevadí, ostatně pochybuju že sestry nebo Sahula to hráli naživo pokaždý stejně, dokonce sem viděl na youtube od sester živák kde to hráli tak prasácky až sem to musel vypnout :DDD

dál už normálka G,D,C,D zrovna v pátek sem ji hrál v hospodě :DD
edit: jenom dodam ze ta pisen je natolik syrová (v čemž je její krása) že když si to budeš brnkat trošku jinak vůbec to nevadí, ostatně pochybuju že sestry nebo Sahula to hráli naživo pokaždý stejně, dokonce sem viděl na youtube od sester živák kde to hráli tak prasácky až sem to musel vypnout :DDD
Naposledy upravil(a) pupack dne 11.11.2008 16:46, celkem upraveno 3 x.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- DaveMurray
Kód: Vybrat vše
e|---------------------------------
h|---------------------------------
g|-7/9-9-9-9-12-9------------------
D|----------------12-10-7-10-12-10-
A|---------------------------------
E|---------------------------------
Edit aha tak už mě předběh borec, a ten to má docela věrohodnější