Lampy...jaké?
Pravidla fóra
Lampy...jaké?
Zdravim, ve zkušebně máme už starší kombo.Je to lampovej Laney.Problém je ten, že to kombo dohrálo a je třeba dát nový lampy.Další prlbém je ten že ta společnost nemá peníze na to kupovat pořádný lampy.Tak bych se chtěl zeptat, zda nemáte zkušenost s nějakými lampami v poměru cena/kvalita...předem dík za odpovědi
O preampovych elektronkach je tu uz z nedavne doby pekny thread: http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=10343
Ke koncovym jsem nic moc nenasel, ale mozna jsem spatne hledal.
Ke koncovym jsem nic moc nenasel, ale mozna jsem spatne hledal.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Re: Lampy...jaké?
Podivej se na www.tubetown.de to jsou nejkvalitnejsi lampy co si muzes objednatpupik.m píše:Zdravim, ve zkušebně máme už starší kombo.Je to lampovej Laney.Problém je ten, že to kombo dohrálo a je třeba dát nový lampy.Další prlbém je ten že ta společnost nemá peníze na to kupovat pořádný lampy.Tak bych se chtěl zeptat, zda nemáte zkušenost s nějakými lampami v poměru cena/kvalita...předem dík za odpovědi
Fokus PRS, Engl E530, Mesa Boogie Simul 295 Stereo, Custom Mahogany Cab 2*12 Vintage 30, Morley Mark Tremonti Power Wah,TC Electronic G-Major,Rack 8U SKB, Voodoo Labs Pedal Power 2 plus,Voodo labs Ground Control Pro midi switch, Behringer TO800, Dunlop Jazz III,Struny Ernie Ball 56-10
Hodne zajimavej obchod, maji tam vselijake serepeticky za fajn ceny. Mohli bychom usporadat hromadnej nakup:)mxMichael píše:Podivej se na www.tubetown.de to jsou nejkvalitnejsi lampy co si muzes objednat
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Hlavne ty jejich V1 preampovkyWohma píše:Hodne zajimavej obchod, maji tam vselijake serepeticky za fajn ceny. Mohli bychom usporadat hromadnej nakup:)mxMichael píše:Podivej se na www.tubetown.de to jsou nejkvalitnejsi lampy co si muzes objednat
Fokus PRS, Engl E530, Mesa Boogie Simul 295 Stereo, Custom Mahogany Cab 2*12 Vintage 30, Morley Mark Tremonti Power Wah,TC Electronic G-Major,Rack 8U SKB, Voodoo Labs Pedal Power 2 plus,Voodo labs Ground Control Pro midi switch, Behringer TO800, Dunlop Jazz III,Struny Ernie Ball 56-10