kytary VINTAGE

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

uz jsem to tu nekde psal. muj Vintage Strat pochazi z MusicData.

zatim jsem na nem nenasel nic, co by mi vadilo (pravda, nejsem nijak extranarocny). predevsim si cenim peknyho zvuku a skvelyho ladeni i pri pouziti tremola. jo, teda jedna vec tam je blba, nefunguje tonova clona pro krkovy snimac, ale to by stacilo vzit pajku a bylo by, jenze me nejak nechybi.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

kubog píše:Ak máš V100 ako ja tak gratulujem 8) :)
No, skoro.... je tomu podobná, ale ten tvar je ještě trocha jiný. Vyfotím, donesu :wink:
http://www.imuso.co.uk/ProductDetail.as ... de=EG02109 (V100)
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
randal2008

Příspěvek od randal2008 »

taky mam Vintage LP wine red z musicdata z velkyho meziřičí. za ty prachy ..... proste super. dobrek zvuk - ma to takovy minihumbuckery, hraje to skvěle. potkal jsem tam Bartoně z Citronu a vybiral tam goldtop les paul. ted jsem videl, ze je maji Vintage i na svym internetovym obchodu za lepsi ceny. fakt dobry, muzu doporucit.
Ujio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ujio »

Chci si koupit LP a chci aby bylo od Vintage... Ale nevim poradne jak se v tech jejich typech orientovat... Ty icon series sou dost cool akorat me dost dostava ta cena, ktera je oproti klasicky v100 o 1500 vyssi... Je v tom nakej zasadni rozdil? Myslim ze snimace, mechaniky atd. jsou stejny, akroat ten vintage design... Nikde jsem bohuzel nevidel klasickou v100 v jiny nez cerny barve. Myslite, ze se da nekde sehnat i jinej finish? Predem dik
Jackson DXMG, VOX AD100VTH + VOX 412BK, Dunlop CryBaby Classic
Velda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velda »

Jak už jsem tady psal, zkus Alexim. Když jsem si kupoval kytaru, měli jen červenou v100 a já chtěl černou. A nebyl problém ji sehnat. Nakonec jsem stejně vzal tu červenou, tak dlouho jsem se na ni chodil koukat, až mě dostala :lol: Ale s jinejma barvama by fakt neměl být problém...
pavkax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavkax »

ahoj všem já mam od včerejška taky kytaru vintage je to les paul icon 100 cherry sunburst a je to relic...a taková menší recenze zní:za ty peníze je to lepší než epiphone!!!má to krásnej teplej zvuk,kterej slyšíte až v žaludku :lol: a snímače a celkový zprácování je perfektní,jinak kytaru mi přivez muj učitel na kytaru z velkýho meziříčí a sem s tou kejtrou vážně spokojenej:)doporučuju jí,sice to sou moje subjektivní pocity,ale nejlepší bude když jí každej vyzkouší sám
kytara:vintage icon 100 les paul,sx strat
kombo:sx 10w
efekt:behringer tremolo
kabel:rockcabel by warwick
trsátka:dunlop klasická želvička:D
slide:dunlop
struny:ernie ball 10,9
McPhisto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McPhisto »

Les Pauly od Vintage jsou celkem fajn kytary ale moc mi nesedi krk..to treba na Epinu se mi hraje lip....kdybych ho mel ale kupovat tak vemu toho deluxe s minihb, ten hraje dobre ale klasicky V100 s hb me moc neberou
Gibson Les Paul Tribute 50's GoldTop, Tokai SG Cherry Red, Squier Classic Vibe Stratocaster.
VOX AC15, VOX Delaylab a další...
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

nevíte jakej mají v tom brně výběr těch vintage? Sháním VR sérii (P90 snímače). Budou tam i ty?
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
nean

Čus chlapi - prodej Vintage kytary

Příspěvek od nean »

Koupil jsem si u Miloše, mýho učitele, kytaru Vintage. kytárka je super, za ty peníze opravdu doporučuju!

PS: Nevim proč mi mažou odkaz, když je v nabídce nemaj!!!!! ... koupil jsem to na ekytary.cz
-Stanley-
Bandzone: https://bandzone.cz/_97274

Příspěvek od -Stanley- »

dneska jsem si domu dovezl elektroakustiku tyhle znacky.za 11500kc a za ty penize ma perfektni zvuk a nemuzu si ji vynachvalit.fakt doporucuju.
Kemper Profiler
Fender Stratocaster
Schecter Hellraiser C7
Ibanez RGIB6
Squier Stagemaster HH
http://www.aimofdestiny.com/
tom86

Příspěvek od tom86 »

Po dlouhym vybírání a zjištění že Epiphon mě vůbec nesedí a je prostě na h.... jsem objednal na slepo Vintage SG ...černou a jako fakt mazec....mám ji taky z ekytary.cz a nemůžu si absolutně stěžovat je to fakt mazec. Za 4880,- .........měl jsem v ruce LP aj SG od epi a ty se týdle kytaře vůbec nevyrovnaj a ještě sou dražší. Hraje to .............no prostě :twisted:
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

blahopřeju k dobré koupi kluci :wink:
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Ujio píše:Chci si koupit LP a chci aby bylo od Vintage... Ale nevim poradne jak se v tech jejich typech orientovat... Ty icon series sou dost cool akorat me dost dostava ta cena, ktera je oproti klasicky v100 o 1500 vyssi... Je v tom nakej zasadni rozdil? Myslim ze snimace, mechaniky atd. jsou stejny, akroat ten vintage design... Nikde jsem bohuzel nevidel klasickou v100 v jiny nez cerny barve. Myslite, ze se da nekde sehnat i jinej finish? Predem dik
jj já si myslím, že ten příplatek je jenom za ten design. Na oficiálních stránkách mají stejné parametry a to samé je u těch stratů. Takže platit za vzhled je celkem naprd. :?
http://www.jhs.co.uk/vintageelectric.html

Já jsem viděl nějaké to Icon LP v reálu a trochu mě zarazil ten matný lak. Vypadá to pak dost plastově ta kytara. Člověk si na to asi zvykne ale je to divné. Ono je totiž docela problém udělat kytaru tak aby vypadala jako stará a když se to dělá sériově na kytarách které nejsou zrovna extra drahé tak to potom vypadá spíš směšně než "cool".
Ale z dálky to asi nikdo nepozná. :)

Jinak se mi strašně líbí ty signature kytary. Hlavně ten Peter Green lemon drop. Dokonce má out-of-phase zapojení. :twisted: Škoda jen toho, že se tady opět připlácí za design. :(
A další skvělá kytara je to Claptonovo SG od The Fool. Ale v přepočtu přes 20000 to jaksi ztrácí význam. To kdybych sehnal v bazaru Gibson faded a nechal namalovat tak by mě to možná vyšlo cenově nastejno. :D
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Ujio píše: Já jsem viděl nějaké to Icon LP v reálu a trochu mě zarazil ten matný lak. Vypadá to pak dost plastově ta kytara. Člověk si na to asi zvykne ale je to divné. Ono je totiž docela problém udělat kytaru tak aby vypadala jako stará a když se to dělá sériově na kytarách které nejsou zrovna extra drahé tak to potom vypadá spíš směšně než "cool".
Ale z dálky to asi nikdo nepozná. :)
já na to Icon LP hrál a k***a dobré... a ten lak naopak moc moc dobrej. Sem valil oči. Celkový zpracovaní bylo uplně skvělý. dokonce mi ty povrchový upravy přišli líp udělaný než na naormálním. Vážně moc se mi to líbilo.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

ten Woodstock strat vypadá fakt sexy :twisted: ale nepamatuju se, že by ho měl Jimy tak domlácenýho :lol:

Jo a nedávno jsem zjistil, že nemám žádnou VINTAGE, nýbrž VANTAGE, což je nějaká japonská firma z 80. let . Docela překvápko :D
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

RJ píše:ten Woodstock strat vypadá fakt sexy :twisted: ale nepamatuju se, že by ho měl Jimy tak domlácenýho :lol:

Jo a nedávno jsem zjistil, že nemám žádnou VINTAGE, nýbrž VANTAGE, což je nějaká japonská firma z 80. let . Docela překvápko :D
ten Woodstock mam a mam ho moc raad :-)
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
zepp

Vintage

Příspěvek od zepp »

Tak se také hlásím do rodiny uživatelů kytar Vintage.:-)
Syn už delší dobu toužil po SGéčku a šetřil si na Epiphona. Při brouzdání jsem ale narazil na značku Vintage a následně na českého prodejce. Zpočátku mne odrazovala nízká cena, ale po přečtení příspěvků na několika fórech jsem se rozhodl, si je jít alespoň vyzkoušet. Takže jsme jednu sobotu se synem vyrazili pro jeho vysněné SG. Hádejte jak to dopadlo. Místo jedné kytary jsme domů vezli dvě. Kromě synova SG-VS6CG jsem totiž pro sebe koupil LP-V100TSB. S klidným svědomím tyto kytary mohu doporučit všem kteří mají rádi Gibson nebo Fender a nemaji na drahé originály. Dle mého názoru hrají lépe než Epiphone. Co se týká Fenderu tam si netrofám soudit, protože na mexickýho Fendra jsem hrál jen jednou. Prodejce mi, ale ukázal jak hraje V6 Icon Woodstock a hrál opravdu skvěle. Až budu chtít kopii Stratocastera půjdu si pro toho Woodstocka.
braba

Re: kytary VINTAGE

Příspěvek od braba »

Nabízím Kytary Vintage:
Les Paul
Strat
a PRS
tel.724 030 940
Kytary Vintage jsou velmi slušné.Mám některédvakrát a mohu nabídnout,
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: kytary VINTAGE

Příspěvek od Nero »

braba píše:Nabízím Kytary Vintage:
Les Paul
Strat
a PRS
tel.724 030 940
Tak napiš inzerát na bazar nebo do Tržiště, sem to nepatří.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
braba

Příspěvek od braba »

Vintage má Alexim Praha.
Kytary Vintage jsou velmi slušné.Mám některédvakrát a mohu nabídnout,
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“