ty jo 125x250 mám zhruba stůl v dílně a nezdá se mi velkej....
no...na sezení u kompu to asi stačí ale říkat tomu nahrávací studio a pídit se po výpočtech poměrů stran z hlediska optimální akustiky prostoru je fakt dost odvaha...
zkus obecně: na podlahu koberec, na stěny taky nebo cokoli jinýho (závěsy, textilní tapety, vlnkovaný molitany nebo klasika - plata na vejce) strop bych snížil tak na 230cm(sádroš125x250 je myslim vcelku) a na něj taky něco nalepit. V tak malým prostoru echo asi fakt nebude ale zase hrozí udušení

... a jestli máš hlučnej komp tak ho určitě uslyšíš na pozadí
ještě k utěsnění dveří a oken - pokud tam jsou - je to tady podrobně popsaný a nafocený jinde, myslim Wohma to sem dával a zdálo se mi to ok. víc bych toho nedělal protože bicí tam mít nebudeš a hluk z venku taky nemáš
já si zrovna něco podobnýho dělám v baráku v suterénu, mám prostor 4x4 m a 2x4, myslel jsem že ta 4x4 bude na takový to domácí blbnutí stačit ale přesto vyklidím i tu 2x4 m a propojím je zvukotěsným okýnkem, myslim že to bude optimální řešení pro mix, kompy, monitory atd.. ještě jsem uvažoval o odděleným prostoru v rohu pro bicí a perkuse ale to se pokusim nějak obejít...nechce se mi stavět další příčku...ale rozdělit to musím protože 4x4 není až tak ideal poměr a navíc je třeba odrušit rohy...no ...ale nenazval bych to nahrávacím studiem, spíš takový hobby prostor pro blbnutí s muzikou

abych moc nerušil