Efekty v kombu Laney RB6
Pravidla fóra
Efekty v kombu Laney RB6
Zdarec borci... chětl bych se zeptat jestli v tomto kombu jsou efekty a pokud ano tak jak je nastavit .. pls poradte.
"Jmenujte někoho kdo žije v simbióze....... Člověk a goauld"
Moc nechápu dotaz protože je to snad naprosto jasný na všech stránkách prodejců. Třeba zde:
http://www.muzikant.cz/baskytary-7/apar ... -30974.php
Stačí číst. Jinak všeobecně basová komba žádné efekty nemají. Možná až na pár vyjímek. Basových efektů se zase tolik nepoužívá (v porovnání s kytarou). Takže tady není co nastavovat
http://www.muzikant.cz/baskytary-7/apar ... -30974.php
Stačí číst. Jinak všeobecně basová komba žádné efekty nemají. Možná až na pár vyjímek. Basových efektů se zase tolik nepoužívá (v porovnání s kytarou). Takže tady není co nastavovat
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Domnívám se že tohle kombo má kompresor (beztak ale ne moc učinný), který se bude ovládat jedním potenciometrem...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=6945Mar.thin píše:A nic jiného ?? z kamošem se hádáme že na tomto kombu jsou(nejsou) efekty.... a co ten kompresor dela ??nevite nekdo ??
taky jsem to před časem hledal...
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
*cable >>> Adam Hall
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
no dyť... v části Modulační efekty pracující se změnou hlasitosti zvuku
*cable >>> Adam Hall
*cable >>> Adam Hall
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Nero píše:Compressor – Slouží k automatickému sjednocení hlasitosti jednotlivých signálů, silné zeslabuje (zejména kvůli získání většího náběhu), slabé zesiluje. Výrazně můžu ovlivnit chování jiných efektů, např. distorzí. (Existují i optické kompresory, které ke kompresi signálu užívají lampu či LED a které většinou obsahují i ovladač Treble pro kompenzaci ztráty vyšších frekvencí.) Dříve nazýván Sustain, dnes je běžné označení Compressor/Sustainer, protože se právě se sustainerem kombinuje. O compressoru se často říká, že je poměrně návykový.
Příklady: Boss CS-3 Compression Sustainer, MXR M-102 DynaComp, EHX Black Finger (optický compressor)
(Expansion – je opakem compressoru, slabé signály zeslabuje, silné zesiluje.)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
vidíš... to mě nenapadlo... 
*cable >>> Adam Hall
*cable >>> Adam Hall