Jackhammer nebo TurboRat?
Pravidla fóra
- DaveMurray
Jackhammer nebo TurboRat?
Oi! Když budu mít tu kytaru, žééé... tak chcu efekt s dobrým zvukem super... a na naši muziku jsem tu nalezl, že by se hodil Jackhammer nebo TurboRat. No a tak co si o nich myslíte? Který je lepší na zvuk maiden skupiny? Který je celkově lepčí v kvalitě? A který je lepčí za ty prachy? Je super? A který?
- DaveMurray
Když si uděláš redukce tak proč ne?
Já z Jackhammera do PC nahrával... Jinak ten Jackhammer je fajn efekt, doporučuji, byl jsem s ním spokojen, měl dobrý zvuk. Holt jsem ale vždycky chtěl efekt co dokáže i brutusnější zvuk
Jinak bych si ho asi nechal, na takové ty klasické Hi-gainy je úplně OK.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- DaveMurray
Tak to jsem rád, no totiž protože takové ty věci jako boss a fab jsem nemohl pustit do PC bez simulátoru reproboxu, ptž to strašně placatě chrastilo... Do konba jsou super... Tak jestli tento je fajn do PC i bez simulace ptž ta simulace me irituje zahuhlava jak noha takze sound budto placatej jak EQ 0 0 9 anebo huhlatej jak EQ 6 9 0
Budu tedy využívat HB na tento efekt. Určitě to výrazně ovlivní zvuk. Bude jiný, než kdybych tuto efektovou skříňku připojil na kytaru se SC. Bude hutnější a větší a zkreslenější. Přesně jak ho potřebuji já na naši muziku Maiden... Doufám že to je pravdivé tvrzení
Budu tedy využívat HB na tento efekt. Určitě to výrazně ovlivní zvuk. Bude jiný, než kdybych tuto efektovou skříňku připojil na kytaru se SC. Bude hutnější a větší a zkreslenější. Přesně jak ho potřebuji já na naši muziku Maiden... Doufám že to je pravdivé tvrzení
- DaveMurray
- DaveMurray
- DaveMurray