Dimarzio Super Distorion / Dual Sound

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Koxík
Kontaktovat uživatele:

Dimarzio Super Distorion / Dual Sound

Příspěvek od Koxík »

Čau lidi, tady sou linky na tyhle 2 snímače:
Dimarzio Super Distortion
Dimarzio Dual Sound.
Rozhoduji se mezi těmito dvěma snímači do svého LP ke kobylce. Oba ty snímače by měly být stejné, jenom Dual Sound má mít v ceně i Push/Pull potenciometr. Chci se zeptat, jestli to rozepínání jde na LP vůbec realizovat. Jde s tím udělat rozepínání na singly nebo jen přepínání ze sériového spojení na paralelní?
Dál jsem měl ještě v merku i tyhle další snímače, takže pište i názory, že byste šli do něčeho jiného. Díky
SD SH10
SD SH6
"Dnes nejsem ve své kůži" - Thomas Hewitt :-D
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Realizovat samozřejmě jde, v tom ti nic nebrání. A tím push/pullem lze přepínat jak mezi HB/SC, tak i série/paralel, jde jen o to, jak to zapojíš.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Koxík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koxík »

Nero píše:Realizovat samozřejmě jde, v tom ti nic nebrání. A tím push/pullem lze přepínat jak mezi HB/SC, tak i série/paralel, jde jen o to, jak to zapojíš.
Díky za reakci, no jinak mě jde taky o to, že jednou jsem potřeboval vyměnit poťák a nešel tam dát klasickej, co se dá běžně koupit, ale byl tam nějakej jinej závit a musel jsem kvůli tomu shánět origo. Gibson poťák, takže si pak nejsem jistej, že tam tohle nacpu ... :?
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Mno, tak s tímhle ti už bohužel neporadím... :?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Koxík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koxík »

Nero píše:Mno, tak s tímhle ti už bohužel neporadím... :?
Nevadí, ono se to vždycky nějak pořeší, znáš to :wink: , hale Nero, ty konkrétně myslím, že nějaký to Dimarzio máš nebo ne? Já potřebuju zvuk na metal, něco agresivního, mohl bys mi prosím nějak poradit, něco doporučit? Jak tak nad tím přemýšlím, tak bych možná vzal ještě neco silnějšího než ten Super Distortion... V těch Dimarziích se moc nevyznám... Díkes :wink:
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Jo, mám D-Sonic a Air Nortona... Dobrá pamět :P

Ten Super Dist je myslím super volba, myslím, že by ti to stačilo, ale kdybys chtěl něco ještě silnějšího, zkus třeba Breed nebo Steve's Special (možná bych spíš toho Breeda), a pokud chceš něco fakt extrémního, tak Super 3, ale to už je fakt hodně silný kafe.

Dual Sound osobně neznám, takže u něj ti nic nepovím

PetrPeter 1975 - 2008
Koxík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koxík »

Nero píše:Jo, mám D-Sonic a Air Nortona... Dobrá pamět :P

Ten Super Dist je myslím super volba, myslím, že by ti to stačilo, ale kdybys chtěl něco ještě silnějšího, zkus třeba Breed nebo Steve's Special (možná bych spíš toho Breeda), a pokud chceš něco fakt extrémního, tak Super 3, ale to už je fakt hodně silný kafe.

Dual Sound osobně neznám, takže u něj ti nic nepovím
Ok, kouknu se na to, díky za pomoc :wink: :)
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“