Problem s aktivnim boxem
Pravidla fóra
Problem s aktivnim boxem
Čau mám problem s aktivákem. Máme ve zkušebně 2 aktiváky s 15" reprama. Jeden box má výkon 180W používáme je jenom na zpěv (3 mikrofony) a valíme to přez mix Tapco. Jeden box je naprosto v pohodě ale ten druhej "vynechává" pokud zpívá jeden člověk je to většinou v pohodě, ale občas taky vynechá. No a pokud zpívaj 3 lidi najednou tak to nejede skoro vůbec. Newíte co by s tim mohlo být???? Zapoměl jsem dodat že sou bezdrátový
- Jens Ludwig
- Odborník
sou to DJ tech .........nic moc ale do zkušebny celkem stačej
tydle to sou:http://www.electro24.cz/detail-184871-1 ... -abs15a-g/
Ajee, neleze to do limiterů? Nevím jak je u těhle, ale u některých zesilovačů i aktivních beden bývá to, že jakmile se přebudí (leze do toho moc kraválu a bedna to nestíhá), tak prostě nehraje.tom86 píše:sou to DJ tech .........nic moc ale do zkušebny celkem stačej
Jestli můžu doporučit, zkuste nějakou jinou značku. Když už z těch levnějších, tak třeba Behringer, Tapco, Mackie, nebo v RCF, dB Technologies, JBL...
Ještě jsem si nevšiml, že jsou bezdrátové. Zkoušeli jste je připojit přímo přes kabel?
Hodně štěstí
- Jens Ludwig
- Odborník
- Jens Ludwig
- Odborník
- Jens Ludwig
- Odborník
ještě mě napadlo - máte tam někdo ve zkušebně notebook s wifi??? nebo telefon s BlueTooth???
notebookem zjistěte dostupnost okolních wifi sítí
a telefonem dostupnost bluetooth zařízení (a nezapomeňte si všichni pak to wifi a bluetooth vypnout...) ten bezdrát těch box. jeden na 2,4 Ghz - to je volný frekvenční pásmo, kde můžou vysílat všechny u nás homologovaný zařízení - může se s tát, že ti bedna nehraje proto, že je něčim zarušená
notebookem zjistěte dostupnost okolních wifi sítí
a telefonem dostupnost bluetooth zařízení (a nezapomeňte si všichni pak to wifi a bluetooth vypnout...) ten bezdrát těch box. jeden na 2,4 Ghz - to je volný frekvenční pásmo, kde můžou vysílat všechny u nás homologovaný zařízení - může se s tát, že ti bedna nehraje proto, že je něčim zarušená
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
- Jens Ludwig
- Odborník
Pokud to mas v jiny zasuvce - na jiny fazi, tak by ti to max. vrcelo, nemyslím si, že by to zpusobovalo tento problem. Zkouseli jste to zapojit pres ten kabel?? Pokud to nebude ani tím, reklamujte to.tom86 píše:jasne no .............kabel nemám zrovna po ruce ale zkusit by se to mělo. jestě mi bylo porazeno že to mám píchnout do stejný zásuvky že je třeba problem ve zdroji, tak uvidíme každopádně dík