jak hraje STAGG S200?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
kmanglogi
Kontaktovat uživatele:

jak hraje STAGG S200?

Příspěvek od kmanglogi »

Ahoj chtel bych se zeptat jestli je stagg s200 dobra kytara pro zacatecnika..a jestli se na nem daji hrat i nake punkove pisnicky..a jestli ji nekdo mate muzete mi poslat nahravku jak hraje? moc dekuju .. jinak hraju na kytaru 6let (na spanelku) ale na elektricky zacinam.. :)
Naposledy upravil(a) kmanglogi dne 10.05.2009 19:35, celkem upraveno 1 x.
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

rada: Cort G200, o nekolik trid vyssi kytara za stejnou cenu, a da se na ni hrat uplne vsechno.

jo, ted jsem si vsimnul, ze k tomu Staggu je jeste navic kombo a kabel. Ale tak kytara nejspis bude hrat dost hrozne(pokud bude vubec hrat), kabel bude uplne na nic a kombo bude znit asi stejne, jako kdybys ke strunam prilozila starej reavej kotlik a tim to zesilovala.
kolik penez jsi ochotna vlozit celkem i za kombo apod?
kmanglogi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kmanglogi »

no tak do 6 000
kmanglogi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kmanglogi »

no teda ja ji mam uz objednanou.. jen sem se chtel zeptat jak hraje :D takze rikas ze je blba jo?
Naposledy upravil(a) kmanglogi dne 15.06.2009 19:38, celkem upraveno 3 x.
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

rikam .
byt Tebou ji vratim(pokud ji mas objednanou, melo by to jit do 14dnu vratit s vracenim penez).
ale treba Ti sedne. ehm... :)

jinak, kdybys chtel neco doporucit, tak kytaru toho Corta G200, mam a jsem moc spokojenej. jsou k tomu tri kabely :)
a k tomu kombo:

http://kytary.cz/roland-cube-15-x-maly- ... 92:0:0:1:0
http://kytary.cz/peavey-valve-king-roya ... 91:0:0:1:0

a nebo komba s efektama, lehce pres 6000(no, spis skoro 7 ;) )

http://kytary.cz/roland-cube-20-x-maly- ... 92:0:0:1:0
http://kytary.cz/vox-valvetronix-ad15vt ... 08:0:0:1:0
http://kytary.cz/vox-ad-valvetronix-chr ... 10:0:0:1:0
kmanglogi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kmanglogi »

a jde to vratit i kdyz sem si to objednal na kytary.cz?
Naposledy upravil(a) kmanglogi dne 15.06.2009 19:36, celkem upraveno 1 x.
kmanglogi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kmanglogi »

jako ja nevim jestli s tim budou rodice souhlasit abych to vratil... :D ale fakt myslis ze ani pro zacatecnika neni dobra?
Naposledy upravil(a) kmanglogi dne 15.06.2009 19:36, celkem upraveno 4 x.
kmanglogi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kmanglogi »

a nebo nevis jestli ten s200 hraje nak podobne jako s300??
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

jenom mala rada: v pravym hornim rohu tvyho prispevku je tlacitko "upravit", tak bys ho mela pouzivat misto posilani 3 prispevku za sebou :)
hele, ja na Stagg nikdy nehral, ale vsichni co jo(nebo naprosta vetsina), rikaj ze jsou to proste spatny kytary. Ale mela by sis pockat i na nazor nekoho povolanejsiho.
pokud jsi to objednala pres e-shop, tak kdyz to nerozbalis, tak mas pravo to do 14ti dnu vratit(ne podle kytar, ale podle nasi legislativy).
kmanglogi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kmanglogi »

jak jako ze to nerozbalim.,.jako ze jim to poslu zpatky v krabici? .. a muzu zrusit jeste objednavku?
kmanglogi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kmanglogi »

Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

kmanglogi píše:jak jako ze to nerozbalim.,.jako ze jim to poslu zpatky v krabici? .. a muzu zrusit jeste objednavku?
Napis jim, jestli svou objednavku muzes ZMENIT. Rusit se jim asi jen tak chtit nebude, i kdyz mas samozrejme pravo to do 14 dnu vratit. Kdyz jim rovnou reknes, ze sis to rozmyslela a ze chces jinou, nemel by byt problem, pokud to uz nepredali dal.
Ten Squier je na tom o neco lip, urcite se podivej i u znacek Dean, Yamaha a Cort, pripadne Ibanez. O vyberu levne kytary je tu spousta threadu, staci pohledat.

P.S.: Jestli chces hrat beznej ceskej punk, tak to zahrajes i na tom Staggu. Dobra kytara to ale neni.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Za me radsi ten Cort nez Squier.
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

ke kytarám stagg:

kdyby sis přečetla cokoli na tomto foru, o značkách jako Stagg, Tenson, SX, Dimavery apod. tak zjistíš, že se dokonale liší kus od kusu. některé můžou být moc dobré a některé moc špatné. takže se nediv že někdo napíše že stagg je za ty prachy dobrý, a někdo napíše, že je to to nejhorší co může být. moje první kytara byla třeba SX, ale vybíraná se zkušeným kytaristou z několika kusů těchto levných kytar, a i když jsem na ní velice často nadával tak to byla (a stále je) moc dobrá kytara.

narozdíl od toho Cort, ibanez, dean, squier, fokus, a další. jsou kytary dělané pro to aby hráli, a ve většině případů opravdu dostaneš za své peníze hodně muziky. samozřejmě i u těchto značek můžeš sednout vedle, a kytara může být špatná. ale to je jeden z mnoha kusů. a pravděpodobnost je daleko menší než když si koupíš kdejaký Stagg.

a nemluvě o tom kombu stagg :-X i když já mám co říkat :-D já hraju na behringera a vyhovuje mi :-D

edit: jinak za mě, skusil bych si nějakou cortku, kytary.cz začali nabízet corty, a podle mě by nebyl problém napsat jim že chceš pozměnit objednávku
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

já bych klidne zkusil toho stagga i s kombem, zjistil, jestli mě to vůbec baví, jaký chcu snímače, jakou kytaru a pak bych to teprve začal nějak řešit. Nikdy jsem nepochopil, proč vrážet do první kytary nějaký extra prachy. Takhle si koupíš strata a efektový kombo a zjistíš, že chceš Les pavla a lampu. A 3 tisíce jsou v řiti :-)
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Asanoth píše:ja na Stagg nikdy nehral, ale vsichni co jo(nebo naprosta vetsina), rikaj ze jsou to proste spatny kytary.
jak ja todle nesnasim.
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

pride ti to horsi nez napsat: "jo, stagg je sracka" a v duchu si myslet "teda aspon to vsichni rikaj" ?
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

Asanoth píše:pride ti to horsi nez napsat: "jo, stagg je sracka" a v duchu si myslet "teda aspon to vsichni rikaj" ?
mě by přišlo lepší napsat : "není to žádná extra třída". A já jsem hrál na strata od staggu a nebylo na něm ani za mák špatnýho. A ostatně řídit se podle značky je strašná kravina ale to opakuju pořád.
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

RJ píše:
Asanoth píše:pride ti to horsi nez napsat: "jo, stagg je sracka" a v duchu si myslet "teda aspon to vsichni rikaj" ?
mě by přišlo lepší napsat : "není to žádná extra třída". A já jsem hrál na strata od staggu a nebylo na něm ani za mák špatnýho. A ostatně řídit se podle značky je strašná kravina ale to opakuju pořád.
Ja zas hral na Stagga, kterej mel uplne zkrivenou kobylku, byl nenaladitelnej a snimace byly otresny. A podle reakci ostatnich uzivatelu to rozhodne nebyl ojedinely kus, takze Stagga nikomu v zivote nedoporucim. Jednoduche, ne?

EDIT: Na druhou stranu je tu jeste jina moznost, jak ke koupi pristupovat:
Koupit co nejlevnejsi kytaru ( http://www.hudebnibazar.cz/compare.php?ID=390444 ) a az clovek zjisti, co a jak, a bude vedet, co hleda, tak pak koupit neco lepsiho. Pokud to clovek s hranim mysli vazne, stejne vetsinou aspon jednou dvakrat kytaru upgraduje, takze je nesmysl si tady hrat na to, ze cloveku ta kytara vydrzi nadosmrti.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Nooo ja bych jeste dodal jednu podstatnou vec kterou jste opomenuli. Slecna zminovala ze uz 6let na kytaru hraje (a to uz je dost dobra vyhranost), byt akustickou. Takze tady je situace trosku jina. To uz bych zase uplne tu nejlevnejsi nekupoval protoze slecna uz urcite má jasno v tom že hrát chce. Dokonce ma jasno ze chce hrat to a to (punk) a s rozpoctem kolem 6titisic se da poridit pri dnesnich cenach velice slusna kytara.

Za mě: Stagg pro tvuj konkretni pripad urcite ne, myslim ze by te takova kytara mohla dokonce od hrani na elektriku odradit. Koupil bych kytaru alespon za 3000 - 4000 samostatne a samostatne male cvicici kombo..
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“