jak hraje STAGG S200?
Pravidla fóra
pupack: Nejde o to, jakej styl chce hrat, tady jde o to, aby zjistila, jaka barva zvuku ji vyhovuje a predevsim jaky tvar tela ji vyhovuje, zdali upotrebi tremolo, jaky chce snimace atd. V tomhle zadnej elektrikarskej zacatecnik uz z principu jasno mit nemuze, pokud nechce jen kopirovat nekoho jinyho.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Nebylo by nejlepší kdyby si zašla do hudebnin , vyskoušela co je třeba , cortky , squiery popř. dean nebo ibanezky , nějake to kombíčko a pak jednoduše pozměnila objednavku podle toho co jí vyhovuje nejvíc ? Přijde mi to dost debilní v každým druhým threadu když někdo chce help tak se začnete hadát kvuli hovadinám (slabý slovo) . Koukněte se na sebe , je to fakt , helpněte , ale nehádejte se pro boha živýho !
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Joey píše:Kuuram tu by mělo chodit víc holek...vy ste jak vyměněníi Nuker
za to ty si pořád stejný
já bych ani nerekl ze jsme se tu nějak pohadali :-O myslím si ze tohle jeden z nejdustojnějších topicu
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Coz je dost smutna skutecnostCaggan píše:já bych ani nerekl ze jsme se tu nějak pohadali :-O myslím si ze tohle jeden z nejdustojnějších topicu
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
+1Wohma píše:Coz je dost smutna skutecnostCaggan píše:já bych ani nerekl ze jsme se tu nějak pohadali :-O myslím si ze tohle jeden z nejdustojnějších topicu
Slečna sem, slečna tam
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Joey píše:+1Wohma píše:Coz je dost smutna skutecnostCaggan píše:já bych ani nerekl ze jsme se tu nějak pohadali :-O myslím si ze tohle jeden z nejdustojnějších topicu
Slečna sem, slečna tam. Jinak moje zkušenost tady s tím pádlem: pořezal sem si o to v Tescu ruku (o nezabroušené pražce).
![]()
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
tak tady po hádkách vidíš ze i stagg mzue byt dobry kdyz se vyzkouší a vybere z víc kusů 
jinak k tmu nejlevnějímu gibsonovi: nevím co se ti na té váze zdá pochybný, má naprosto stejnou váhu jako normální Special
jinak k tmu nejlevnějímu gibsonovi: nevím co se ti na té váze zdá pochybný, má naprosto stejnou váhu jako normální Special
Mno, já jsme řešil před 3 rokama řešil uplně stejný problém, taky jsem hrál 5 let let an akustiku a chtěl jsem hrát na elektirku. Tak jsem si koupil behringer set, kytarku a kombo a paráda. Nemusel jsem nic řešit, prostě zapojil a hrál. Na elektriku se hraje uplne jinak než na akustiku a tak ti 5 lez praxe zas až tak mco nepomůže. Kdybych tehdá měl Fendera nebo stagga, to bylo zvukově jedno. Spousta věcí je prostě tak nových. že nestíháš. Už jen to zkreslení a tlumení, to je jako nebe a dudy oproti klasice (při prstové hře). Za půl roku jsem už věděl, co tak zhruba chcu a koupil si toho Fendera z bazaru. Měl jsem už trochu přehled, jak to má hrát a jaký to má mít krk a takový ty věci. Kdybych neměl toho behringera, tak bych ty rozdíly vůbec neviděl a koupi třeba uplnej krám.pupack píše:Nooo ja bych jeste dodal jednu podstatnou vec kterou jste opomenuli. Slecna zminovala ze uz 6let na kytaru hraje (a to uz je dost dobra vyhranost), byt akustickou. Takze tady je situace trosku jina. To uz bych zase uplne tu nejlevnejsi nekupoval protoze slecna uz urcite má jasno v tom že hrát chce. Dokonce ma jasno ze chce hrat to a to (punk) a s rozpoctem kolem 6titisic se da poridit pri dnesnich cenach velice slusna kytara.
No, pak jsem celej ten set prodal, něco jsem na tom proděla a vydělal o cenné zkušenosti.
Ale takhle jsme to měl já, neříkám, že to je ta jediná správná cesta
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
já když si kupoval SX, tak se mi líbil široký krk který ta kytara má, protože jsem před tím hrál na španělu.
a po uplnem přechodu ze španěly na elektriku jsem zjistil že ten krk je široký moc, solovat se na to dá jen na třech strunách, a z poweru bolela ruka eště týden. takže tak....... velice malému procentu lidí se podaří napoprve koupit kytaru která jim bude dlouhodobě sedět
a po uplnem přechodu ze španěly na elektriku jsem zjistil že ten krk je široký moc, solovat se na to dá jen na třech strunách, a z poweru bolela ruka eště týden. takže tak....... velice malému procentu lidí se podaří napoprve koupit kytaru která jim bude dlouhodobě sedět
Kdo řekl , že to hraje dobřeCaggan píše:tak tady po hádkách vidíš ze i stagg mzue byt dobry kdyz se vyzkouší a vybere z víc kusů![]()
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Let the FLAMEWAR begin!
Každej kus je jinej, každýho názor je jinej.
Kvalita lowendových kytar je subjektivní jako názory nás všech..
Čili zkoušej, zkoušej, zkoušej. Zkoušení matka rozhledu
.
Každej kus je jinej, každýho názor je jinej.
Kvalita lowendových kytar je subjektivní jako názory nás všech..
Čili zkoušej, zkoušej, zkoušej. Zkoušení matka rozhledu
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
+ 1Nuker píše:Nebylo by nejlepší kdyby si zašla do hudebnin , vyskoušela co je třeba , cortky , squiery popř. dean nebo ibanezky , nějake to kombíčko a pak jednoduše pozměnila objednavku podle toho co jí vyhovuje nejvíc ? Přijde mi to dost debilní v každým druhým threadu když někdo chce help tak se začnete hadát kvuli hovadinám (slabý slovo) . Koukněte se na sebe , je to fakt , helpněte , ale nehádejte se pro boha živýho !
Jinak zachovejte si aspon nějakou důstojnost a zbytečně tu neflamujte a nehádejte se.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1