Dneska jsem se hrabal ve snímačích(2x HB) a když jsem je dal zpátky všim jsem si věci co jsem nikdy nezpozoroval. Rámečky na snímače jsou při pohledu z profilu mírně zkosené. A já teďka nevím jak se normálně správně dávají.
Poraďte mi pls k terá z možností to je -
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshardKdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Hele chyba... Koukám na svou kytaru a je to tam jako varianta 2 nebo 4, prostě se to zvedá směrem ke kobylce. Ten kobylkovej rámeček je navíc o hodně vyšší, takže to je o tom, že konec rámečků je cca stejně daleko od strun.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Rekl bych, ze je to varianta 2... Napr. kdyz si vezmem LP, tak ty maji skosene telo...proto me napada, ze ramecky jsou tak udelane, aby byly v rovine s hmatnikem...
Mylann píše:Rekl bych, ze je to varianta 2... Napr. kdyz si vezmem LP, tak ty maji skosene telo...proto me napada, ze ramecky jsou tak udelane, aby byly v rovine s hmatnikem...
Neni to kvuli skosenymu telu, ale kvuli uhlu mezi krkem a telem..