B.C Rich

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
DirX

Příspěvek od DirX »

LAMA píše:
DirX píše:U nás se sehnat nedají že?co sem se díval
Zatím se je nikde neviděl....možná škoda...
To rozhodně!
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

DirX píše:
LAMA píše:
DirX píše:U nás se sehnat nedají že?co sem se díval
Zatím se je nikde neviděl....možná škoda...
To rozhodně!
Máš s nimi nějaké zkušenosti? co je to vůbec zač? kvalita? Kde se dá sehnat více info?
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
DirX

Příspěvek od DirX »

Kytarista z bývalé kapely je totálně žral tak mi akrotá posílal odkaz na jejich stránky ale bude to pomalu rok....dělají se myslim z mahagonu a převážně je to zakázková výroba akorát ty tvary sou obřas přehnané bude to zvvukově pobobné B.C.Rich bych řekl hráli na ně kdysi deicide jestli znáš a myslím že i suffocation...
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
LarryColl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LarryColl »

DirX píše:Kytarista z bývalé kapely je totálně žral tak mi akrotá posílal odkaz na jejich stránky ale bude to pomalu rok....dělají se myslim z mahagonu a převážně je to zakázková výroba akorát ty tvary sou obřas přehnané bude to zvvukově pobobné B.C.Rich bych řekl hráli na ně kdysi deicide jestli znáš a myslím že i suffocation...
Ta fotka co jsem postnul je z nejaky muzikusu(jednou jsem projizdel jejich archiv) a tam na ni byla recenze, a redaktor psal ze krome tvaru (prej ma rad klasicky tvary) ji nebylo co vytknout , kouknu jestli ten clanek nekde vyhrabu a postnu ho sem

EDIT:tak púvodní článek jsem nenašel ale tady je neco o jednom jejich modelu a taky neco malo o firme

Kód: Vybrat vše

http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-testy/Moserova-draci-bestie-kytara-Moser-SiT~11~unor~2006/
a u nas sehnat daji
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
DirX

Příspěvek od DirX »

Ty normální tvary sem taky viděl bude to o proti Rich zpěvnější a kulatější v solech co sem viděl tak to používají i hráči typu santana.
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
AlienW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlienW »

LAMA píše:B.C. jsou jenom v musiccenter. V lídlu sem jednou jednoho viděl. Ale lídl nebrat! Protivnej obchod. :?
lidl taky moc nemam rad.ale bc tam maj .basy i kytary. a v musiccentru jsem byl ale strasne malou chvili takze sem nestihl mocc vyzkouset.hral sem na nejaky vecko. aparatura marshal ale moc me to neohromilo.pristi tejden tam valim znovu na delsi dobu pac pojedu jen tam a nebudu vyrizovat nic okolo jako vcera.
kytara : Jackson RR3 (10 let stará Japonka) - Seymour Duncan Blackouts
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
costha

Příspěvek od costha »

na nejakym ceskym shopu hadam music centru sem videl aji tady ty novy tvary.. ja sem na BC zacinal, a na svyho warlocka nedam dopustit. Ale stejne sem presel k les paulum... jakoze zvuk bc je ostrej tvrdej mohutnej.. je to proste na metal... bozi. na takovej ujecenej punk taky dobry ale na LPcko se hraje dobre vsechno. ale kdyz porovnam krky tak lp je vyvazeny ale je to jak noha od stolu, narozdil ten rich je jak paratko ktery kdyz si clovek opre o nohu tak krasne sedi a da se na nej hrat daleko lehceji, avsak ne kdyz normalne stoji to trosku pada na hlavu ale da se na to celkem zvyknout... oni kdyz to delaj pro slayery tak tem nejaky padani na hlavu asi moc neprijde s jejich prackama :D :D :lol:
Jizzy29

Příspěvek od Jizzy29 »

Cau, hele mám dotaz. Jak by jste porovnaly B.C.RICH vs. JACKSON?
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

Jizzy29 píše:Cau, hele mám dotaz. Jak by jste porovnaly B.C.RICH vs. JACKSON?
napiš jaký typy chceš porovnat a já ti napíšu srovnání :)
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

tohle je docela zajimavy. http://www.youtube.com/watch?v=BI3KAkO9 ... re=channel
je to sice srovnani bc rich vs gibson ale i tak. ten samej clovek tam ma jeste srovnani jackson a esp taky zajimavy :)
Demilich

Příspěvek od Demilich »

pigdestroyer píše:
tohle je docela zajimavy. http://www.youtube.com/watch?v=BI3KAkO9 ... re=channel
je to sice srovnani bc rich vs gibson ale i tak. ten samej clovek tam ma jeste srovnani jackson a esp taky zajimavy :)
uau brutus. BCčka rvou na plné čáře :) Třeba tohle http://kytary.cz/b-c-rich-bc-warbeast-w ... 22:0:0:1:0 ideální metalová kejtra, mahagon, průchozí krk, ebenový hmatník, origo FR, krutý tvar a krásná hlavice. Kdybys dopiloval ty malé chybky (předpokládejme, že nějaké budou) a třeba vyměnil za aktivní EMG snímače, vlezl by ses dejmetomu do 25 000 a prakticky si myslím, že nemáš co vylepšit už :)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Demilich píše:uau brutus. BCčka rvou na plné čáře :) Třeba tohle http://kytary.cz/b-c-rich-bc-warbeast-w ... 22:0:0:1:0 ideální metalová kejtra, mahagon, průchozí krk, ebenový hmatník, origo FR, krutý tvar a krásná hlavice. Kdybys dopiloval ty malé chybky (předpokládejme, že nějaké budou) a třeba vyměnil za aktivní EMG snímače, vlezl by ses dejmetomu do 25 000 a prakticky si myslím, že nemáš co vylepšit už :)
Podle me teda ten BC Rich zni hrozne :D Coz me dost prekvapuje, jestli obe kytary maji aktivni snimace... Tam by se mely rozdily smazavat. Kazdopadne mi prijde pochybny usuzovat na zaklade nahravky do kamery :D

btw, velice unbiased, kdyz u BC Riche uvadi jen problemy, tkery nasel, ale u Gibsona i cizi :D
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

no ten koren v tech svych videich prichazi k takovym zaverum jakoze ktery struny na aktivni snimace apod. nevim no na kolik uz je to paranoia a nakolik este podstatna vec. ale je videt ze bc rich ma fakt rad :)
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

pigdestroyer píše:je videt ze bc rich ma fakt rad :)
Tak to bez diskuze :D
Somnus Aeternus
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Vy taky zkritizujete každého za neobjektivnost :P
Chlapec se tak snažil a snad jsem neviděl, že by si s tím někdo da tak záležet. Myslím, že k čemu došel, pěkně ukázal všechno a to je hlavní! Každý má rád něco, závěr je, podložený, fajn recenze, tak co furt máte :P
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Demilich píše:Vy taky zkritizujete každého za neobjektivnost :P
Chlapec se tak snažil a snad jsem neviděl, že by si s tím někdo da tak záležet. Myslím, že k čemu došel, pěkně ukázal všechno a to je hlavní! Každý má rád něco, závěr je, podložený, fajn recenze, tak co furt máte :P
Me jen prijde smesny, jak vsude pise, ze je unbiased... A pritom tohle je jedna z nejmene objektivnich recenzi, ktery jsem kdy videl :)
Somnus Aeternus
Jizzy29

Příspěvek od Jizzy29 »

Crowley píše:
napiš jaký typy chceš porovnat a já ti napíšu srovnání :)
Tak já bych potřeboval srovnání mezi těmahle
B.C.RICH: http://kytary.cz/b-c-rich-virgo-vint-ce ... 23:0:0:1:0
Jackson: http://kytary.cz/jackson-king-v-js30kv/ ... 49:0:0:1:0
DEAN: http://kytary.cz/dean-z-x/102229/?SE849:0:0:1:0
ESP-LTD: http://kytary.cz/esp-ltd-elektricka-kyt ... 27:0:0:1:0

No a nedavno jsem narazil na tohle: http://www.tectonica-guitar-shop.cz/tec ... tile-Blade

Tak prosím o porovnání...
Saghi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saghi »

Tak mám 3dny starýho Warbeasta a nemůžu si ho vynachválit! Krásnej zvuk, je lehoučkej a na hlavu předpadáva jen když mi vysí kolem krku a nedržim... fakt LUXUS:D
Kytary : Avalanche Les Paul Standard, Norman by Godin B20 CW 4T, Akustika Strunal
Kombo : Peavey Bandit 112, Marshall MG15DFX
Krabičky : VHRelief AHD666
Kabely : Monster Rock 1,8m , Warwick 6m
Foukací Hramonika : Sonhadora
Struny : Elixir Hybrid 9/10
Trsátko : George Dennis 0.88
Bicí : SD Amati 14"x5,5"

Homemade : FootSwitch
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Saghi píše:Tak mám 3dny starýho Warbeasta a nemůžu si ho vynachválit! Krásnej zvuk, je lehoučkej a na hlavu předpadáva jen když mi vysí kolem krku a nedržim... fakt LUXUS:D
jo, tohle je prostě úplně normální přepadávání na hlavu :roll:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Metal Johny
Kontaktovat uživatele:

B.C.Rich Mockingbird

Příspěvek od Metal Johny »

ja osobne vlastnim B.C.Rich Mockingbird, presneji jednu Special Edition, ktera se uz nevyrabi, ale reknu vam par veci. kytara je asi 4,5kg tezka (chce to kvalitni remen, pouzivam ORX), ale ten zvuk je neuveritelnej! osobne pouzivam struny DR tloustka 9-50 a zahraju treba Emi a basy dominujou. zapojite s efektem Boss Ml-2 do treba pololampovyho komba Marshall a muzete si libovat.... ale neni to jen na metal, s prepnutim na humbucker u krku to ma tak nadherne jemnej a cistej zvuk, ze tuhle kytaru nehodlam jen tak za neco vymenit. doporucuju vsem, ale zase to moc nepropagujte, ty ceny jsou totiz skvely! 8)
Shortly
Guitars
B.C. Rich Mockingbird Evil Edge
Ibanez Talman TCM-50

Bass Trombone
Stagg 77-TDB (Bach 2G Mouthpiece)

Tenor Recorder
Yamaha YRT-304B C
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“