Mám problém s kombem (teda doufám že s kombem
Co mě tak jako první napadlo bylo že to zní jako by byl ten reprák volný ale nevím... nemám s tím zkušenosti... pls poraďte, kdyžtak směřujte...
.....ak to máš v záruke a máš aj blok tak späť do predajne, len sa pred tým ešte poinformuj aj s predajcom......a už som vysvetloval, že kombá Laney RB dávajú bez ext. boxu len polovičný výkon čo je pri RB4ke 80W.......annY:. píše:jj zkoušel... problém je v tom že mi to začlo jakoby z ničeho nic doma... jelo to fklidu a před pár dny to začlo dělat tohle... zkoušel jsem ho se strýcem a ten je pro mě dost velký odborník a nebyl v tom problém... v záruce to ještě bude tak asi necelý rok myslím... a to s tou výměnou repráku to jako když to vyměním za silnější tak z 165W bude 200? asi ne co?...nevím... zkusím to poladit...
To je snad jasný, že se to vybijí i když je to přeplé. To je to stejný jako že se ti vybijí baterka když máš kabel v kytaře....annY:. píše:...dneska jsem vzal basu, píchnul jsem ji do komba a hraju jenže je to nějaké tiché, tak jsem zvýšil hlasitost ale asi tak od 3 byla furt stejná. Tak jsem přepnul na aktiv a to už nejelo vůbec...vyměnil jsem baterku a tadá...
Takže to byla ta baterka... což je pěkne v prdeli páč se mi tím pádem vybíjí i když mám přepnuto na pasiv...to byla jedna z věcí co se mi na tom přepínání líbily...
nojo... ale já jsem si tak říkal že kdybych někdy třeba hrál na aktiv a vybila by se mi baterka tak že bych akorát přepnul a fklidu... a ono ne...Nesst píše:To je snad jasný, že se to vybijí i když je to přeplé. To je to stejný jako že se ti vybijí baterka když máš kabel v kytaře....annY:. píše:...dneska jsem vzal basu, píchnul jsem ji do komba a hraju jenže je to nějaké tiché, tak jsem zvýšil hlasitost ale asi tak od 3 byla furt stejná. Tak jsem přepnul na aktiv a to už nejelo vůbec...vyměnil jsem baterku a tadá...
Takže to byla ta baterka... což je pěkne v prdeli páč se mi tím pádem vybíjí i když mám přepnuto na pasiv...to byla jedna z věcí co se mi na tom přepínání líbily...