Problém s kombem no.X

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
.:DannY:.
Kontaktovat uživatele:

Problém s kombem no.X

Příspěvek od .:DannY:. »

Ať hledám jak hledám nenacházím... takže:
Mám problém s kombem (teda doufám že s kombem :shock:) když ho zapnu nic pohoda ale když hraju tak to při nižších a hlavně hlasitějších tónech tak chrčí nebo brumlá...nevím jak to nazvat...prostě něco jako takový hooodně levný overdrive... no a docela mě to štve... Nastavení jsem neměnil, je to z druhé ruky, asi dva roky staré, hraju na to jen doma max volume 3/10...
Co mě tak jako první napadlo bylo že to zní jako by byl ten reprák volný ale nevím... nemám s tím zkušenosti... pls poraďte, kdyžtak směřujte...
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
garde

Příspěvek od garde »

......nehnevaj sa ale to si ho pri kúpe nevyskúšal???......ak to máš spod ruky a nemáš záruku tak si s tým môžeš robiť hocičo......ak to bude ten reprák tak máš šťastie, môžeš ho vymeniť za nejaký 200W/4ohmový celestion a rovno by som potom aj odpojil výstup pre ext. repro pravda pokial je to repro......ale môže to byť aj korekciami vyskúšaj potočiť len enhance na 7-8 ak ho máš na teraz na 3-5 a zvýš hlasitosť a dúfaj, že to robiť nebude......
Lakland Skyline 55-02 DLX
GK 700RB-II + GK 810SBX
kapela: http://bandzone.cz/unknownman
Kontaktovat uživatele:

jj zkoušel... problém je v tom že mi to začlo jakoby z ničeho nic doma... jelo to fklidu a před pár dny to začlo dělat tohle... zkoušel jsem ho se strýcem a ten je pro mě dost velký odborník a nebyl v tom problém... v záruce to ještě bude tak asi necelý rok myslím... a to s tou výměnou repráku to jako když to vyměním za silnější tak z 165W bude 200? asi ne co?...nevím... zkusím to poladit...
*cable >>> Adam Hall
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
garde

Příspěvek od garde »

.annY:. píše:jj zkoušel... problém je v tom že mi to začlo jakoby z ničeho nic doma... jelo to fklidu a před pár dny to začlo dělat tohle... zkoušel jsem ho se strýcem a ten je pro mě dost velký odborník a nebyl v tom problém... v záruce to ještě bude tak asi necelý rok myslím... a to s tou výměnou repráku to jako když to vyměním za silnější tak z 165W bude 200? asi ne co?...nevím... zkusím to poladit...
.....ak to máš v záruke a máš aj blok tak späť do predajne, len sa pred tým ešte poinformuj aj s predajcom......a už som vysvetloval, že kombá Laney RB dávajú bez ext. boxu len polovičný výkon čo je pri RB4ke 80W......
GK 700RB-II + GK 810SBX
Janec

Příspěvek od Janec »

a nemáš náhodou aktivní basu a v ní vybitou baterku? Takhle nějak zní baterka před smrtí . . .
MusicMan Sabre
Orange Terror Bass 500
Dement Punk!
garde

Příspěvek od garde »

Janec píše:a nemáš náhodou aktivní basu a v ní vybitou baterku? Takhle nějak zní baterka před smrtí . . .
......to som nezobral do úvahy.......ale možné to je....... :D
GK 700RB-II + GK 810SBX
Janec

Příspěvek od Janec »

já bych to taky nevěděl, ale stalo se mi to kdysi na Fokusce - najednou to začalo chrchlat, slábnout a celkově to znělo jak h...no. Tak jsem si koupil jinej apec . . . . a pak i baterku :D
MusicMan Sabre
Orange Terror Bass 500
Dement Punk!
Kontaktovat uživatele:

to ne... mám switch elektroniku a hraju na pasiv...tím to nebude... ale ve středu s tím jedu za strýcem a ten se mi na to mrkne... jen mě tak napadlo jestli tam nebudou nějaké plomby abych pak kdyžtak neměl problémy s reklamací...
*cable >>> Adam Hall
Janec

Příspěvek od Janec »

Pokud není plomba zvenčí, tak uvnitř nebude.
MusicMan Sabre
Orange Terror Bass 500
Dement Punk!
Kontaktovat uživatele:

...dneska jsem vzal basu, píchnul jsem ji do komba a hraju jenže je to nějaké tiché, tak jsem zvýšil hlasitost ale asi tak od 3 byla furt stejná. Tak jsem přepnul na aktiv a to už nejelo vůbec...vyměnil jsem baterku a tadá...
Takže to byla ta baterka... což je pěkne v prdeli páč se mi tím pádem vybíjí i když mám přepnuto na pasiv... :cry: to byla jedna z věcí co se mi na tom přepínání líbily...
*cable >>> Adam Hall
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

.annY:. píše:...dneska jsem vzal basu, píchnul jsem ji do komba a hraju jenže je to nějaké tiché, tak jsem zvýšil hlasitost ale asi tak od 3 byla furt stejná. Tak jsem přepnul na aktiv a to už nejelo vůbec...vyměnil jsem baterku a tadá...
Takže to byla ta baterka... což je pěkne v prdeli páč se mi tím pádem vybíjí i když mám přepnuto na pasiv... :cry: to byla jedna z věcí co se mi na tom přepínání líbily...
To je snad jasný, že se to vybijí i když je to přeplé. To je to stejný jako že se ti vybijí baterka když máš kabel v kytaře...
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
Kontaktovat uživatele:

Nesst píše:
.annY:. píše:...dneska jsem vzal basu, píchnul jsem ji do komba a hraju jenže je to nějaké tiché, tak jsem zvýšil hlasitost ale asi tak od 3 byla furt stejná. Tak jsem přepnul na aktiv a to už nejelo vůbec...vyměnil jsem baterku a tadá...
To je snad jasný, že se to vybijí i když je to přeplé. To je to stejný jako že se ti vybijí baterka když máš kabel v kytaře...
nojo... ale já jsem si tak říkal že kdybych někdy třeba hrál na aktiv a vybila by se mi baterka tak že bych akorát přepnul a fklidu... a ono ne... :?
*cable >>> Adam Hall
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“