SNÍMAČ ZE STRATA

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
ondies
Kontaktovat uživatele:

SNÍMAČ ZE STRATA

Příspěvek od ondies »

zdravím, můj drahý kamarád a kytarista z mojí druhé kapely si včera přivezl novou kytárku... stratocaster Highway od Fendera...
a já zkušenej pouze přes humbuckery jsem mu nedokázal odpovědět na to, proč mu šumí snímač u kobylky... ale jen tento, ostatní snímače tak moc nešumí... říkal jsem mu že to bude nejspíš normální, že singly šumí, ale je divný že šumí jen ten jeden...
tak bych prosil nějakého mistra zde, který by nám tento problém osvětlil nadobro...

děkujůůůů
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

mozna bude(pokdu to neni kabelem nebo snimacem, ale kabelem asi ne kdyz sumi jen jeden) podelanej nejakej konektor nebo dratek vevnitr, chce to otevrit a zkouknout.
ondies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondies »

Asanoth píše:mozna bude(pokdu to neni kabelem nebo snimacem, ale kabelem asi ne kdyz sumi jen jeden) podelanej nejakej konektor nebo dratek vevnitr, chce to otevrit a zkouknout.
je to uplne NOVEJ strat, měl by bejt zdravej... nebo že by se Leoš Fenderů zmýlil ve výstupní kontróle? :-D
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

mozny to je.
a kdyz to sumi jenom na jednom snimaci, tak asi zdravej nebude, ne?
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

ondies píše:
Asanoth píše:mozna bude(pokdu to neni kabelem nebo snimacem, ale kabelem asi ne kdyz sumi jen jeden) podelanej nejakej konektor nebo dratek vevnitr, chce to otevrit a zkouknout.
je to uplne NOVEJ strat, měl by bejt zdravej... nebo že by se Leoš Fenderů zmýlil ve výstupní kontróle? :-D
I mistr tesař se někdy utne ;)

Jo btw... nemělo by to být ve fóru Hw?
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“