ste divníSkipper píše:Normálně jako měKORTY píše:oo nee jak se ti to nemuze líbitafektband píše: Tak to je hnus, velebnosti.
Edit Tom49: upraven počet citací
ste divníSkipper píše:Normálně jako měKORTY píše:oo nee jak se ti to nemuze líbitafektband píše: Tak to je hnus, velebnosti.
Mě je zas docela sympatická.Ebu píše:A já myslel, že se mi tohle nemůže státframikoin píše:reakce tesne vedle, Ebu![]()
Omlouvám se milému LP [co vypadá parádně] a přikládám tu nevzhledu z úchopem hadice benzínové pumpy
Ty rozsáhlé možnosti nastavení zvuku.
Ježiši reagoval sem na jinou kytaru, samo že se mi LP líbjej tahle se mi taky líbí, jen sem se koukal po jinejch a afekt napsal že se mu nelíbí a ja myslel zrovna tu co sem si prohlížel, libí se mi ale víc Standart - 58' CherrysunburstKORTY píše:ste divníSkipper píše:Normálně jako měKORTY píše: oo nee jak se ti to nemuze líbit
to jen tak že sem na to narazil...Yamaha BC 100 DR
Piano stolička - barevné provedení: Dark Rosewood
ok hlavně klid dej si cigoSkipper píše:Ježiši reagoval sem na jinou kytaru, samo že se mi LP líbjej tahle se mi taky líbí, jen sem se koukal po jinejch a afekt napsal že se mu nelíbí a ja myslel zrovna tu co sem si prohlížel, libí se mi ale víc Standart - 58' CherrysunburstKORTY píše:ste divníSkipper píše: Normálně jako mě
Njn ve Slashově styluKORTY píše:ok hlavně klid dej si cigoSkipper píše: Ježiši reagoval sem na jinou kytaru, samo že se mi LP líbjej tahle se mi taky líbí, jen sem se koukal po jinejch a afekt napsal že se mu nelíbí a ja myslel zrovna tu co sem si prohlížel, libí se mi ale víc Standart - 58' Cherrysunburst
Tak tenhle sen už je splněnejMoleek píše:Já teď abych měl tu "čest" zahrát si s Jaksi Taksi skladbu Na Koncertě....
Co to je za kobylku?Adamz Asah píše:Momentálně chci tuto kytaru:
Fender American Vintage '62 Stratocaster
http://kytary.cz/fender-american-vintag ... 60:0:0:1:0
(ale uvidíme, jak to bude s financema po brigádě)