Kód: Vybrat vše
http://kytary.cz/vox-vt-15/101810/?SE5231:0:0:1:0Kód: Vybrat vše
http://kytary.cz/vox-vt-15/101810/?SE5231:0:0:1:0Proč myslíš, že se to nesnese dobře s krabkama? Prdneš tam boutique clean, korekce na 12h, pak prdneš krabku a je to.pupack píše:jestli to ma stejny streva jako valvetronix (jako ze ma - valve reactor) pak to hraje parádně. Ale je treba si uvedomit ze to je modelingove kombo, ne klasicke kombo. Cili je to multiefekt s reprakem a nesnese se moc dobre s krabkama, proto sem treba ja prodal valvetronixe a setrim jiz na normalni kombo - klasika. Jestli ti bude stacit to co ma to kombo v sobe, pak ho ber, zvukove paráda. Ja uz pochopil ze klasicka cesta aparatu je lepsi
jednak proto ze je znamy problem (procti zahranicni fora) a druhak jsem to zkousel par mesicu ruzne...vikicek píše:Proč myslíš, že se to nesnese dobře s krabkama? Prdneš tam boutique clean, korekce na 12h, pak prdneš krabku a je to.pupack píše:jestli to ma stejny streva jako valvetronix (jako ze ma - valve reactor) pak to hraje parádně. Ale je treba si uvedomit ze to je modelingove kombo, ne klasicke kombo. Cili je to multiefekt s reprakem a nesnese se moc dobre s krabkama, proto sem treba ja prodal valvetronixe a setrim jiz na normalni kombo - klasika. Jestli ti bude stacit to co ma to kombo v sobe, pak ho ber, zvukove paráda. Ja uz pochopil ze klasicka cesta aparatu je lepsi... signál pak jde do čistýho zvuku jako u jinejch komb.
Ale vem si, že každý kombo má ten čistej zvuk odlišnej, žádný 2 komba na světě nemaj stejnej clean. Tady si prostě ten styl čistýho zvuku můžeš nastavit jakej chceš. Třeba boutique, nebo třeba Black 2x12. Ale chápu co tim myslíš. btw jaký zahraniční forum jsi měl na mysli?pupack píše: navic a co kdyz nechci hrat na boutique clean?....na co tam pak mam 11 kombjako jasny ze s krabkama je potreba tam naštelovat čistej zvuk nejdriv, kazdopadne nic to nemeni na faktu, ze i ten cistej zvuk je simulace urciteho komba (treba toho boutique). Takze je to princip jako by sis na multiefektu nastavil simulaci komba a pred to narval treba distortion. Prostě do simulace zni pak cokoliv "divně" no... Já už chci prostě normal kombo, nehrálo to špatně ale musel jsem využívat jenom to co bylo na tom, což mi nestačilo.
jj jak pises kazdy ma jinej zvuk, a to je prave ono. Ja potreboval cistej zvuk Voxe Ac30tb s troskou jeho zkreslení a už to byl problém. Prostě do simulace by měl jít zvuk čisté kytary, aby ten procesor uvnitř pracoval jak má - on je tam k tomu vytvářet simulace komb a efektů z čistého signálu.vikicek píše:Ale vem si, že každý kombo má ten čistej zvuk odlišnej, žádný 2 komba na světě nemaj stejnej clean. Tady si prostě ten styl čistýho zvuku můžeš nastavit jakej chceš. Třeba boutique, nebo třeba Black 2x12. Ale chápu co tim myslíš. btw jaký zahraniční forum jsi měl na mysli?pupack píše: navic a co kdyz nechci hrat na boutique clean?....na co tam pak mam 11 kombjako jasny ze s krabkama je potreba tam naštelovat čistej zvuk nejdriv, kazdopadne nic to nemeni na faktu, ze i ten cistej zvuk je simulace urciteho komba (treba toho boutique). Takze je to princip jako by sis na multiefektu nastavil simulaci komba a pred to narval treba distortion. Prostě do simulace zni pak cokoliv "divně" no... Já už chci prostě normal kombo, nehrálo to špatně ale musel jsem využívat jenom to co bylo na tom, což mi nestačilo.
Maples píše:teoreticky by měl znít všude stejně, ale pochopitelně je to všude jiný...obecně si myslím platí to, že DS zvedne kvalitu zvuku na trandáku a jeho zvuk neurazí na lampě, taky to bejvá super, ale OD se k ní většinou hodí líp a líp komunikuje, dodržuje určitou dynamiku a prostě to, proč si lidi lampy kupujou;)