to nechapu, podle me na tom muzou jedine vydelat...
axel: no jo, ja si az ted vsimnul, ze je to takovej zsimenej tvar a vetsi rohy nu coz, me se to libi
klasicky straty cort uz kazdopadne nedela.
Nemůžu to říct 100%, ale předpokládám že časem ano, že se postupně bude sortiment rozšiřovat. (Stejně jako u Deanů, nejdřív byly jen asi 3 kytary, ted jich je snad přes 30.)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Nero píše:Nemůžu to říct 100%, ale předpokládám že časem ano, že se postupně bude sortiment rozšiřovat. (Stejně jako u Deanů, nejdřív byly jen asi 3 kytary, ted jich je snad přes 30.)
www.metallica-band.ic.cz Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
pupack píše:nutně potřebuju aby kytary.cz zřídili nový shop v Ústí nad Labem :DD
J, v Jeseníku by se taky hodil
a taky v Kramolíně na Benešovsku. Jsou tam sice jen dva stálí obyvatelé (důchodci a bohužel naši sousedi), ale mě se už jednou stalo, že jsem poztrácel trsátka a neměl jsem čím hrát.
edit: Ale ty EMG nejsou vůbec špatný nápad. Není zase tak lehké je sehnat.
Saul píše:jako jo, ale nechápu třeba, proč kytary mají v nabídce 40 druhů DiMarzio a žádné emg. Docela bych si tipnul, že by emgček prodali víc. A o dost.
asi tak nějak, jen kdyby měli 81 a 85ku EMG, ty sou myslím nejtypičtější a hodně lidí se pro ně rozhodne. to je myslm argument docela k věci že bymohli být EMG
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5 Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4 Strings: Gibson Brite Wires or Elixir Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25