Jake kombo na doma?
Pravidla fóra
-
BUDAJ-31
Jake kombo na doma?
poradte my ak mate niekto stymyto kombamy skusenosti tak ako by ste ich vy hodnotily,ktore by ste doporucily a ktore nie?chcem na doma nejake male slabe kombo (mam PEAVEY MINX110 a ma 35W a hram nanom iba na 3/10 maximalne a strasne je silne:D) do 2500KC ktore by moc nehuhlalo , malo to otrasny zvuk ako Dimavery alebo podobne vecy.na tom Kustome KBA16X ma zaujal ten celestion reprak ale tiez by som chcel vediet aj nieco o ostatnych kombach hlacne otom KUSTOM KBA10X.
Jednoznačně Warwick Blue Cab 15, ten z těch malejch jeden z nejlepších.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
-
BUDAJ-31
mam doma 10W kombo od Ibanez je to presne model BSA10 nevim jestli je to neco jinyho nez to IBZ10B na ktery se ptas, podle fotek bych rek ze je to to samy, ja jsem to koupil aji s basu v setu a podle me to hraje strasne... bejt tebou tak se vykaslu na koupi takovyho malyho komba, podle me je to zbytecny ja doma hraju na Galiena, kterej ma 125W a to bydlim v bytovce... jako dalsi reseni me jeste napadaj sluchatka. 
Ibanez GSR 190
GK BACKLINE 115
GK BACKLINE 115
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Te nIbanez je fakt strašnej. Jinak nemáš lepší pořídit toh oWarwicka a nebo aspoň Rumbakouli??
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
BUDAJ-31:
ale kdyz normalne hraju tak to mam tak na 1 predzesilovac a na 2 koncak...
samozrejmě že to kombo nemam vohuleny na 7... ale uz jsem to parkrat zkousel a to pak poskakujou sklinky v kredencu aji sousedum o 2 patra vyshmm GK 125W v bitovke:D a susedia co nato? ja byvam v dome a 35W my je az moc
Ibanez GSR 190
GK BACKLINE 115
GK BACKLINE 115
Já využil garance nejnižší ceny v EU a dostal to o dost levnějcBUDAJ-31 píše:ten warwick je premna drahya tie KUSTOMY?
Po tom Kustomu jsem se taky díval, ale to nemá cenu pořídit co nejlevnějc aby to stejně hrálo na prd...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
-
BUDAJ-31
Tak si to kombo vyzkoušej ne? Nic neni nad to, když ho uslyšíš sám! Nebo čekáš, až ti nekdo napíše: "TOHLE kombo vem" a ty pro něj poběžíš??? Myslim, že v tejhle cenovej relaci budeš skoro s každou značkou na stejnej úrovni, teď už de spíš o ten pocit...
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
-
BUDAJ-31
Na tvym místě bych si nechal to Peavey..dobře je silněšjí než potřebuješ ale zvuk ujde ne? Jako budeš mít lepší pocit, když 10W sh*t kombo dáš na volume 7?
Nechci rejpat, ale vy nemáte na slovensku muzikantský e-shopy (obchody)?BUDAJ-31 píše:no hej pojdem do prahy si vyskusat kombo.ked uz tak tak sa radsej nekoho spitam na to kombo ci sa da na doma ako cestovat stofky kilometrou desi
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
-
BUDAJ-31