Schémata sestav?
Pravidla fóra
Schémata sestav?
Zdravím, hledal jsem - nenašel jsem...
je k mání pro obyčejné smrtelníky nějaký program, který by dokázal vyrobit schéma pódiové sestavy kytaristy?
(něco jako obrázky v Muzikusu v rubrice "SESTAVY SLAVNÝCH KYTARISTŮ")
thanx
je k mání pro obyčejné smrtelníky nějaký program, který by dokázal vyrobit schéma pódiové sestavy kytaristy?
(něco jako obrázky v Muzikusu v rubrice "SESTAVY SLAVNÝCH KYTARISTŮ")
thanx
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
nenašel jsem na netu žádný program, který by mi udělal to co je na www.guitargeek.com , dle mě jediná možnost je ve photoshopu si osekat obrázky stáhlé z googlu(nebo vlastní) a poskládat, domalovat, popsat ručně
nenašel jsem na netu žádný program, který by mi udělal to co je na www.guitargeek.com , dle mě jediná možnost je ve photoshopu si osekat obrázky stáhlé z googlu(nebo vlastní) a poskládat, domalovat, popsat ručně
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
- DaveMurray
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
- DaveMurray
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Neřekl bych, že je GIMP jednodušší... Podle toho jak se to vezme (ovládání nebo funkce).DaveMurray píše:Layery máš i v gimpu, borčeA ten je podstatně jednodušší, než fotošop.. A jinak teda Rotten má dobrou ruku a dobrou tužku
Každopádně na sestavy, které známe z Guitargeeku by se spíš hodil nějaký vektorový program, už tu byla zmínka o Corelu, já bych ještě přidal Inkscape. Ale o tom tohle fórum není.
Já sem zvolil malování, protože se mi v něm líp dělá pixel-art a stejně potřebuju jenom tužka-výplň-výběr
Hraju na kytary a mašinky
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
Tyyjo, Gimp je zlo, s tim sme dělali na gymplu, každou chvíli to spadloDaveMurray píše:Layery máš i v gimpu, borčeA ten je podstatně jednodušší, než fotošop.. A jinak teda Rotten má dobrou ruku a dobrou tužku
Ale abych tomu nekřivdil, třeba už to vychytali
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
Little.Sick.Fish píše: Tyyjo, Gimp je zlo, s tim sme dělali na gymplu, každou chvíli to spadlo...počkat, neznamená náhodou gimp mrzák? to by hodně vysvětlovalo
![]()
my s tím teda budem dělat pristi měsíc, a ja s tim semtam doma dělam kraviny a nějak to taky nemusím, furt se to seká, odmítá to reagovat na příkazy apod. ale tak pro začátek na seznámení se s prací s obrázky je to dobré, lepší než photoshop kde je 100 000 000 funkcí které nikdo nechápe k čemu sou
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
nemluv takle o mým milovaným fotošopu!!Caggan píše:Little.Sick.Fish píše: Tyyjo, Gimp je zlo, s tim sme dělali na gymplu, každou chvíli to spadlo...počkat, neznamená náhodou gimp mrzák? to by hodně vysvětlovalo
![]()
my s tím teda budem dělat pristi měsíc, a ja s tim semtam doma dělam kraviny a nějak to taky nemusím, furt se to seká, odmítá to reagovat na příkazy apod. ale tak pro začátek na seznámení se s prací s obrázky je to dobré, lepší než photoshop kde je 100 000 000 funkcí které nikdo nechápe k čemu sou
cerfotoc píše: nemluv takle o mým milovaným fotošopu!!ve photoshopu není 100 000 000 funkcí, je tam vše co je potřeba.
ja ho nezpochybnuj
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black