Začátek
Pravidla fóra
Začátek
Ahojte
měl bych pár otázek a tak
Ted sem si koupil španělku ne teda uplně novou
a chtěl bych se naučit hrát něco už vim akorát nevim čim začít a tak
jinak sem si koupil ladičku abych to sladil koupil jsem si teda el. s displayem na clips co připnu na kytaru brnknu do struny a ono mi to ukáže jestli utahnout nebo uvolnit a tak
akorát teda už mi praskla struna H páč to ukazovalo ze začátku že tam je tak C tak sme to utahoval a na F mi praskla
Jinak teda sem začínal se učit akordy co jsem si našel an internetu z jedný stránky co jste tu postovali někdo
Děkuju jinak za radu nějakou 
Jasně, že se to dá zkontrolovat. Nejlépe podle ucha třeba podle: http://www.youtube.com/watch?v=gzKCgwvv-vw
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
já doporucuju vzít "já písničku 2" a tam se naučit základní akordy, a hrát a hrát a hrát, a potom pokud posloucháš takový chinasky, apodobný, tak je to taky dobrý. na španělu jsou začátek rozhodně akordy.
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
E - nejtlustější strunahooky píše:a jestli by ste mi poradili prosim tak koukam na ty videa na youtube ohledně toho ladění a dělá mi to zmatekjenom kdybych začal nahoře tak dolu to de takhle ? : E H G D A E ? ono totiž ani na tý ladičce neni H a po G# mi tam naskočí A ale třeba na těch videích maj lidi B a tak
A
D
g
h/b
e - nejslabší struna
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Hele nech si to, jo.vikicek píše:
Vy jste kořeni
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.