Kytary LAG

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
TomasC

Příspěvek od TomasC »

miraslozil píše::arrow: Mě osobně toto upevnění strun v kobylce vyhovuje a žádné problémy s tím nejsou.Jumbo hraje skvěle.
No jasne, je to minimalne pohodlnejsi :-) Jen jsem si rikal, jestli se casem neurve kobylka. Ale tak dlouho tu nikdo LAG nejspis nema, takze to proste taky zkusim. Jen aby uz je meli :-/
miraslozil

Příspěvek od miraslozil »

miraslozil píše::arrow: Mě osobně toto upevnění strun v kobylce vyhovuje a žádné problémy s tím nejsou.Jumbo hraje skvěle.
..a navíc,kolíky někdy způsobují rozladění kytary,tím,jak se povytahují.
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Tak, s tim jsem se opravdu nesetkal. :lol:
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
miraslozil

Atkins píše:
Tak, s tim jsem se opravdu nesetkal. :lol:
:arrow: Já ano,když jsem měl Ibanezku,tak jsem tam měl původní kolíky a ty občas povyskočily z otvorů v kobylce.
miraslozil

TomasC píše:
No jasne, je to minimalne pohodlnejsi :-) Jen jsem si rikal, jestli se casem neurve kobylka. Ale tak dlouho tu nikdo LAG nejspis nema, takze to proste taky zkusim. Jen aby uz je meli :-/
O to opravdu neměj strach,kobylka je do desky přišroubovaná i přilepená.Máme doma také 12strunku české výroby,starou min.20let a ta má taky tento tip kobylky a stále drží,a to má 12strunka daleko větší tah strun.A opravdu je to pohodlnější.Ti Francouzi od LAGu věděli,co dělají.
stargate

Re: Kytary LAG

Příspěvek od stargate »

miraslozil píše:
Atkins píše:Zdar vsem, musim se zde podelit se svou aktualni zkusenosti: Dnes jsem byl svemu zakovi vybirat nastroj a koupili jsme tohle:
http://www.muziker.cz/default.aspx?LAG- ... od_id;8906

Vyborny nastroj, s uzasnou odezvou a s vlastnostmi, ktere jsou u kytar teto cenove relace nevidane. Byl jsem velice mile prekvapen kvalitou techto nastroju - vrele doporucuji k vyzkouseni. :)
:arrow: Tak jsem si ji koupil a je opravdu neuvěřitelné,jak může kytara za 8.000 vypadat a hrát,považoval jsem výroky o tom,jak to je patrně nejlepší kytara do 20.000 za přehnané,než jsem si na ni poprvé sáhl a zahrál:Je opravdu neuvěřitelné,co z tohoto kousku leze za zvuky :shock: ,nevěřím,že mě někdy tento zvuk omrzí,slyšel jsem už mnohem dražší kousky,ale toto je zatím pro mě naprostá jednička-to jak tělo rezonuje pod rukama a ta elektronika!Ti Frantíci se ale opravdu vyznají,vřele doporučuji všem.
Tento nástroj je ovšem polomasiv.Celomasivní asi nedělají nebo se k nám nedovážejí?
TomasC

Příspěvek od TomasC »

Podle všeho je nedělají, už jsem toho na webu prolezl dost a na celomasivy jsem nenarazil.
stargate

Příspěvek od stargate »

Doporučuješ teda raději LAG JCE400 nebo DCE400 místo Furcha D-40 (Durango)?
Phoenixcqcq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phoenixcqcq »

Já si kupuju 300-JCE, ještě na ni hrát takto: http://www.youtube.com/watch?v=T3twVgf82gQ to by s mi líbilo...
TomasC

Příspěvek od TomasC »

Phoenixcqcq píše:Já si kupuju 300-JCE, ještě na ni hrát takto: http://www.youtube.com/watch?v=T3twVgf82gQ to by s mi líbilo...
A můžu se zeptat, kde si ji kupuješ? V Muzikeru ji pořád nemají a nic jiného jsem neobjevil. Díky.
Phoenixcqcq
Kontaktovat uživatele:

Byl jsem v hudebninách ve Zlíně BDDEY tuším se to jmenuje. No a tam mi to objednal ze slovenska... za týden mi dojde... tak se těším:-) V pátek mi přijde zase poštou Marshall 1960AV, tak se taky těším... teď mi před pár dny přišel zesík Bugera 333XL... Celkem jsem se vešel do 40000. Celá prázdninová brigádka... Tak ale nevadí:-) Nelituju ani trošku... Akorát teď nemám za co pít:-/
miraslozil

:arrow: Ještě dokud jsem ji neměl,tak jsem jim do BDDEY psal,jestli nechtějí pár kousků objednat.Pak jsem si ji ale koupil přes Muziker,došla v pořádku.
stargate

Příspěvek od stargate »

miraslozil píše::arrow: Ještě dokud jsem ji neměl,tak jsem jim do BDDEY psal,jestli nechtějí pár kousků objednat.Pak jsem si ji ale koupil přes Muziker,došla v pořádku.
Doporučuješ teda raději LAG JCE400 nebo DCE400 místo Furcha D-40 (Durango)?
miraslozil

Tak to ti neřeknu,protože na toho furcha jsem nehrál na tu 400řadu lagů taky ne,ale můžu ti říct,že tyto kytary jsou velmi precizně zpracovány a výborně hrají,tak si to musíš přebrat sám a která ti bude sedět a nejlíp znít,tak tu si vem.
stargate

Příspěvek od stargate »

miraslozil píše:Tak to ti neřeknu,protože na toho furcha jsem nehrál na tu 400řadu lagů taky ne,ale můžu ti říct,že tyto kytary jsou velmi precizně zpracovány a výborně hrají,tak si to musíš přebrat sám a která ti bude sedět a nejlíp znít,tak tu si vem.
OK.Díky za názor.
Phoenixcqcq
Kontaktovat uživatele:

Stargate: Hlavně aby Ti seděla do ruky! Když budeš mít kytaru s o 10% lepším zvukem a nebude se Ti na ni hrát moc dobře a ta s o 10% horším zvukem a padne Ti skvěle do ruky, to je možná ještě důležitější. Každý máme jiné ruce. Já mám třeba ruce jako lopaty a prsty široké tak, že klasický barré akord H musím hrát jinak. Normálně bývá malíček na H struně, prsteníček na G, prostředník na D. Já to hraju tak, že malík mám na G, prsteník na D a prostředník je zlomený pod nima na H. Všichni se mi smějí, když mě to tak vidí hrát.... Ale zase nechápou rachlost přehmatů z moll na durový;-)
Kytary: BC Rich Flesh Ring 2003, LAG 300JCE
Efekty: Zoom G9.2tt, Digitech The Weapon, Digitech RP250, Zoom 505II
Komba: Behringer Blue Devil 60W, Kustom KLA10
Hlava: Bugera 333XL
Box: Marshall 1960AV
miraslozil

:arrow: Čau,tak vidím podle popisu,že už ho máš doma.Jak se ti líbí?
Phoenixcqcq
Kontaktovat uživatele:

Hehe:-) Eště nemám:-) Čekám tak v úterý:-) Dnes mi dojde ten Marshall 1960AV... Tak su zvědav:)
stargate

Příspěvek od stargate »

Phoenixcqcq píše:Hehe:-) Eště nemám:-) Čekám tak v úterý:-) Dnes mi dojde ten Marshall 1960AV... Tak su zvědav:)
Ahoj.Tak už ti LAG došel?Jak si spokojený?
Phoenixcqcq
Kontaktovat uživatele:

Eště týden musím čekat:-( Kruciš:-(
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“