kto robi pedalboardy?

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
thomas19

kto robi pedalboardy?

Příspěvek od thomas19 »

zdravim,neviete o niekom alebo pripadne firme ktora by vyrabala pedaloboardy? potrebujem len nieco jednoducheho..pripadny kontakt na ss..
diky mocc
Ibanez SZR520 (Bareknuckle Cold Sweat+Stockholm), Orange Rocker 30, Blackstar HTV 212, Korg Poly,TC Electronic Mojomojo, BOSS NS-2, EHX Small Clone, EHX Pulsar
bandzone.cz/private
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

prodavaj se nejaky ty kufry od warwicku, jsou myslim i tady na kytarach. Potom muzes skusit napsat panu Smrckovi, ten sice nevyrabi pedalboardy(nebo jo? Nevim otom:) ale dela zdroje a TB listy, ktery by se ti mohli hodit, teda pokud ti nejde jenom o bednu:)
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
JanSpilka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanSpilka »

Záleží na tom, jestli potřebuješ i s napájením, nebo jestli ti stačí jen case...

bez - je to popsaný jako case, ale tuším, že to má odnímatelný víko :
http://kytary.cz/rockcase-by-warwick-ca ... 58:0:0:1:0

s adapterem jsou pak dražší:
http://kytary.cz/boss-bcb-60-kufr-na-ef ... 58:0:0:1:0

http://kytary.cz/rockcase-by-warwick-pe ... 58:0:0:1:0

existují pak ještě levnější a méně bytelné varianty od Stagg a Dimavery, které jsou bez adapteru a mají také odnímatelné víko - avšak je tu problém je s dostupností...
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair
Alternative Metal
thomas19

Příspěvek od thomas19 »

JanSpilka píše:Záleží na tom, jestli potřebuješ i s napájením, nebo jestli ti stačí jen case...

bez - je to popsaný jako case, ale tuším, že to má odnímatelný víko :
http://kytary.cz/rockcase-by-warwick-ca ... 58:0:0:1:0

s adapterem jsou pak dražší:
http://kytary.cz/boss-bcb-60-kufr-na-ef ... 58:0:0:1:0

http://kytary.cz/rockcase-by-warwick-pe ... 58:0:0:1:0

existují pak ještě levnější a méně bytelné varianty od Stagg a Dimavery, které jsou bez adapteru a mají také odnímatelné víko - avšak je tu problém je s dostupností...
jasne diky moc pojdem asi do toho Staggu :wink: , uplne postaci
Ibanez SZR520 (Bareknuckle Cold Sweat+Stockholm), Orange Rocker 30, Blackstar HTV 212, Korg Poly,TC Electronic Mojomojo, BOSS NS-2, EHX Small Clone, EHX Pulsar
bandzone.cz/private
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

dalsi varianta je firma "made in doma v sope" :-) proste koupis nejaky obycejny kufrik/desku/neco, vyresis pripevneni efektu a je to. je tomu tady venovan jeden topic.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Jak konkrétně řešíte to připevnění krabky? Oboustranou lepící páskou? :lol: Sorry, tohle mě vždycky napadlo když jsem viděl nějakej pedalboard... Myslim ti mtakový ty univerzální, to asi nemá nějaký pacičky nebo co... ?
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

ty Warwicky to maji pres velcro nebo tak nejak (neco jako suchy zip, jestli se nepletu). dalsi moznost jsou sroubky, proste vymenis sroubky v krabicce za delsi, takze je provrtas i podkladem (tak jsem chtel resit puvodne ja svuj home made), popripade dostatecne nizke viko kufru, ktery efekty pritlaci, ale u toho je trosku problem ruzna vyska krabicek.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
JanSpilka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanSpilka »

rasomaso píše:Jak konkrétně řešíte to připevnění krabky? Oboustranou lepící páskou? :lol: Sorry, tohle mě vždycky napadlo když jsem viděl nějakej pedalboard... Myslim ti mtakový ty univerzální, to asi nemá nějaký pacičky nebo co... ?
Frami to řekl správně... funguje to na principu suchého zipu na straně jedné a lepicí pásky ze strany druhé... což dostaneš k tomu kufru (teda v případě Satggu to tak bylo) a nemusíš to tedy moc řešit ;)
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair
Alternative Metal
afektband

Příspěvek od afektband »

Já mám podobnej pedal board jako dával odkaz JanSpilka, s napájecí lištou. Efekty tam taky připevňuju pole toho suchýho zipu. Drží to jako bejk.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

já až dokoupím ještě tak jeden/dva efekty, tak se pustím do tvorby vlastního - ovšem bude to jednoduché, bednu už mám (kufr od mixpultu), jen pak budu muset vyřešit napájení (smrčka to jistí) a připevnění (to se uvidí)

ovšem kdybych neměl ten kufr, tak bych si to sám netvořil, nejsem tzas tak zručný (spíš by se dalo říct, že jsem spíše nemehlo :D )
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

koupil jsem za kilo metrovou desku v baumaxu, na to nalépal velcrem (nebo jak se tomu sucholepivému zepi nadává) efektíky a adaptér 8x9v od smrčky a jsem spokojen...

když to člověk nese, tak ty pedály nespadnou ať s tím dělate co chcete, stojí to nula nula nic, až se vám deksa přestane líbit, tak koupíte jinou :D no prostě takové homeless řešení...
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“