ktory multiefekt by ste brali vy? ktory ma lepsi zvuk, funkcie, ovladatelnost? su tam podstatne rozdiely? lebo POD je 1500 korun lacnejsi...
dik
použitý PODxt kdyby se zadařilo na bazaru. já ho sehnal za 4k, z nových bych možná bral Korg AX3000g a koukám nový Boss me50 stojí 6k tam by se ten litřík možná i vyplatil ale vím jak je to s prachama, když do 5ti tak do 5tiFipo píše:hmmm, a dalo by sa zohnat nieco lepsie do 5 tisíc?
tak kvalitou zvuku v téhle kategorii jasně Line6 vede, ostatně kdo hraje na digitechy, nebo bosse nebo korga z těch jmenovaných kusů, kdežto na POD hraje třeba metallica nebo U2 a další. Jenže ten POD 2 je fakt hodně osekaný, efetky skoro žádné, jen základní a zbytek simulace komb (a ty třeba dotyčný nehledá) když Line6 tak začít alespoň na PODxt kde jsou všechny efekty skoro zastoupeny. Ten přepínač je problém, ten základní 4 tlačítkovej stojí pořád přes 3 tis. což celkem nechápu, každopádně Line6 POD parádní ale ta řada do Xt je osekaná noafektband píše:Tak to já jsem zas jednoznačně zastánce Line 6, výbornej zvuk. Hlavní mínus ale je, že člověk k tomu musí mít minimálně ten jejich 4 tlač- footswitch, kterej není levnej.