Rumble-napětí a zástrčka

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
zacinajici

Rumble-napětí a zástrčka

Příspěvek od zacinajici »

Ahoj, koupil jsem sadu Squie, kde je zesilovač Fender Rumble. Šňůra do zásuvky končí americkým koncem, takže nepasuje do český elektrický zásuvky. Jak to mám vyřešit? Normálně místo něj použít kabel do počítače? Přeměňovačku jsem zatim v obchodech neviděl.
V obchodě mě strašili, že to kombo bude dělaný na 110 V. V návodu je zmínka o 230V/50Hz, takže je všechno v pohodě, ne?
Díky...
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Ty jo jestli je tam americká zástrčka tak to nedávej do té naší. Je to s největší pravděpodobností opravdu na 110V Jestli ti to prodali u nás v čr tak si to vem a běž jim to omlátit o hlavu :-D protože takovej aparát tady nemá co dělat. Manuál bude univerzální pro USA i EU takže budou uvádět oboje varianty. Ale někde na zadní straně toho komba to musí být napsaný co to žere. A podle toho se řiď .
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Janec

Příspěvek od Janec »

V návodu je zmínka o 230V/50Hz, takže je všechno v pohodě, ne?
Díky...

No jo, ale jestli ta zmínka zněla "Do NOT plug into 230V/50Hz" tak bych to radši opravdu nezapojoval :D Spíš to pořádně pročti a zkus někde na zadní straně kolem zástrčky pohledat nějaký přepínač 110/230V pokud tam není tak zabalit, vrátit, vynadat, vzít druhé. :)
MusicMan Sabre
Orange Terror Bass 500
Dement Punk!
fisermi1

Příspěvek od fisermi1 »

Vzadu u tý zástrčky bejvaj takový okýnka. Jedno pro 110 a druhý pro 230. No a jedno to okýnko by mělo bejt nějak označený, třeba tečkou nebo tak, podle toho co se do toho pouští:-) Pokud to tam není, tak vrátit...:-)
zacinajici

Díky za reakce!
Bylo to na 230V, akorát tam omylem byla americká šňůra do zásuvky.
fisermi1

Příspěvek od fisermi1 »

zacinajici píše:Díky za reakce!
Bylo to na 230V, akorát tam omylem byla americká šňůra do zásuvky.
to jsou voli:)))
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Neptal ses náhodou v jednom threadu, jestli máš koupit tuto sadu s PB?
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
zacinajici

DJmanasek píše:Neptal ses náhodou v jednom threadu, jestli máš koupit tuto sadu s PB?
Nn, neptal. Mimochodem jsem si ale objednal sadu, která nehrála, vrátil jsem jí za peníze a 10 minut po vrácení mi jí v kamenným obchodě nabízel (jinej) prodavač zas. Možná to teda spravili, ale koukal jsem na to...
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“