El.kytara/kytarový set

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
hanzi zp

Příspěvek od hanzi zp »

no..asi si to zajedu vyzkouset a pak se rozhodnu
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Guitarbob..a hral si na to poradne..ja na to hraju uz tretim rokem a muzu rict ze to zadny chrastitko neni..soupne to do kapsy veskery tyhle levny komba a stim fenderem frontmanem.....na doma je to jako delany...
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Guitarbob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guitarbob »

Never píše:Mě ta moje docela vyhovuje :D . Nevidim problém. Když vybereš hrající kus, tak je to ok. Nemá to sice LP zvuk, ale na metal dobrý. Co proti tomu máš?

co proti tomu mam?? :D Hral jsem na to jednou v zivote a stacilo,hlavne ty snimace a mechaniky byli strasne podelany,snimace zahuhlany jak krava,a machaniky se hrozne rozlazovali,hlavne G. A navic tam kde sem byl uz to melo i zkrouceny krk!!takze to mohl byt bud spatny kus,nebo proste se to po case zkrouti.Rozhodne za tyhle prachy se ale neda nic lepsiho ocekavat.

Bez to kazdopadne vyzkouset,myslim si te zaklad je aby ti sesla do ruky,zkuz si trochu zatocit s lad. mechanikou,aby nebyla nejaka podelana,a zahraj si,klidne ti ta epina muze sednout,ale spis te bude po case stvat,co to kombo??to je fakt za ty prachy skvela vec.

Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)

hanzi zp

Příspěvek od hanzi zp »

noéjato vyzkousim...
a co tohle kombo IBANEZ???
http://kytary.cz/ibanez-10w-3-pasm-akti ... 92:0:0:1:0
JohnyDoparoma

Příspěvek od JohnyDoparoma »

hanzi mrkni se do Soukromejch zpráv :wink:
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pejsvidek »

Myslim že na setu neni nic špatnýho, já sem si ho před dva a půl rokem koupil a vydržel sem s tim 2 roky :) Teď ho sice prodávám, ale dobře mi posloužil. Stejnak sem nevěděl jestli u toho zůstanu nebo ne
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

hanzi zp píše:noéjato vyzkousim...
a co tohle kombo IBANEZ???
http://kytary.cz/ibanez-10w-3-pasm-akti ... 92:0:0:1:0
ještě jsem neslyšel nikoho, kdo by chválil kombo od ibanezky. Ono jich hlavně moc není.
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

Martin656 píše:Guitarbob..a hral si na to poradne..ja na to hraju uz tretim rokem a muzu rict ze to zadny chrastitko neni..soupne to do kapsy veskery tyhle levny komba a stim fenderem frontmanem.....na doma je to jako delany...
taky jsem ho měl a byl jsem sním taky naprosto spokojenej :-) .
Lehký, přenosný, odolný a zvuk se mi taky docela líbil, dá se tam toho natočit fakt hafo. A jak víme, lampa je lampa.
Každopádně jsem toho Kustoma nezkoušel.
Guitarbob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guitarbob »

RJ píše:
Martin656 píše:Guitarbob..a hral si na to poradne..ja na to hraju uz tretim rokem a muzu rict ze to zadny chrastitko neni..soupne to do kapsy veskery tyhle levny komba a stim fenderem frontmanem.....na doma je to jako delany...
Lehký, přenosný, odolný a zvuk se mi taky docela líbil, dá se tam toho natočit fakt hafo. A jak víme, lampa je lampa.
Proste si myslim ze tyhlensty behringery za nic nestojej,a za chvili to cloveka omrzi,a ver mi ze chrastitko to je,Fender frontman hral v porovnani daleko lepe.

Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)

RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

Guitarbob píše:
RJ píše:
Proste si myslim ze tyhlensty behringery za nic nestojej,a za chvili to cloveka omrzi,a ver mi ze chrastitko to je,Fender frontman hral v porovnani daleko lepe.
já neříkám, že ten behringer je nejlepší :roll: Prostě že jsem ho měl a že nebyl špatný. Je klidně možný, že je nejhorší z těch nabízenejch, ale mě tehdá prostě stačil
Alexi_Laiho

Příspěvek od Alexi_Laiho »

nečet sem celý ty stránky, tak promin jestli to už padlo ,ale co ten bazar ? daj se tam najít fain věci za ty peníze, který ty máš ?
Pokud to nebude vadit ,hodim ti sem odkazy , at to nemusíš hledat v "Co se jinam nevešlo"...
http://www.hudebnibazar.cz/index.php?ka ... on=&ins=10

-timhle bys podle mně neprohloupil , pokud tam nebude něco kardinálně poničenýho
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

tak takovyhle inzeraty mi presne vadej. jak nenapise co to je, nelbii se mi to ;)
ale samozrejme neni problem se zeptat.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“