electro harmonix - holy stain
Pravidla fóra
- white_wolf
electro harmonix - holy stain
Zdravim,
co rikate na tento multiefekt. Potreboval bych totiz reverb a tremolo, nicmene ani zkresleni se neztrati a tento efekt to nabizi pekne pohromade. Jsem ted financne omezen, takze jsem si rikal ze by tento efekt asi byla lepsi volba nez dve krabicky, z nichz jednu bych stejne nevyuzil moc casto (tremolo)
co rikate na tento multiefekt. Potreboval bych totiz reverb a tremolo, nicmene ani zkresleni se neztrati a tento efekt to nabizi pekne pohromade. Jsem ted financne omezen, takze jsem si rikal ze by tento efekt asi byla lepsi volba nez dve krabicky, z nichz jednu bych stejne nevyuzil moc casto (tremolo)
...
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No má to jednu nepříjemnou vlastnost. Nikdy s tím nezefektuješ čistý kanál. Ty tremola a reverby jsou vždycky jenom pro zapojený efekt a ten jede vždycky taky přes zkreslení. Takže jedině stáhnout zkreslení na 0 ale to stejně bude slyšet a eliminuješ tím možnost to zkreslení přepínat. 
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- white_wolf
no tak to je opravdu neprijemne 
takze asi nejlepsi volba bude koupit krabicku s reverbem, na tremolo dosetrit a se zkreslenim se zatim spokojit na kombu....
EDIT: ale koukam ze tady s tim typek hraje na cistem kanalu a nema na efektu stahnuty dist.
takze asi nejlepsi volba bude koupit krabicku s reverbem, na tremolo dosetrit a se zkreslenim se zatim spokojit na kombu....
EDIT: ale koukam ze tady s tim typek hraje na cistem kanalu a nema na efektu stahnuty dist.
...
To není pravda, jsou tam 3 druhy "zkreslení" - Clean, Drive, FuzzSmrťokvítek píše:No má to jednu nepříjemnou vlastnost. Nikdy s tím nezefektuješ čistý kanál. Ty tremola a reverby jsou vždycky jenom pro zapojený efekt a ten jede vždycky taky přes zkreslení. Takže jedině stáhnout zkreslení na 0 ale to stejně bude slyšet a eliminuješ tím možnost to zkreslení přepínat.
http://cz.youtube.com/watch?v=UR4C9zx58eM
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
No, já bych raději přišetřil, a časem koupil kvalitnější krabky zvlášť ...
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
já osobně sledoval Xkrát videa z proguitarshop.com a teda to zkreslení znělo jakobys vzal dona Quijota a sroloval ho po schodech zvrchu z petřínské rozhledny
čímž chci říct - to zkreslení neznělo zrovna dobře
doporučím - i já to už poznal - že s kvalitnějším aparátem přichází většinou i pěkně znějící reverb, takže tohle bys mohl časem pořešit tak... a tremolo si radši dokup zvlášť, tenhle "multiefekt" mi přijde spíše jako taková znouzectnost"
čímž chci říct - to zkreslení neznělo zrovna dobře
doporučím - i já to už poznal - že s kvalitnějším aparátem přichází většinou i pěkně znějící reverb, takže tohle bys mohl časem pořešit tak... a tremolo si radši dokup zvlášť, tenhle "multiefekt" mi přijde spíše jako taková znouzectnost"
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- white_wolf