Stratocaster Reuther
Pravidla fóra
Stratocaster Reuther
Zdravim! Mam tuto značku kytary a vůbec o ní nemužu nikde nic najít, je to strat 3x singl (ale větši nebo teda širší než má fender, rozměrově jako kobylkovej u tele) 5 ti polohový přepínač, krk má 21 pražců velikost jestli tomu dobře rozumim tak Jumbo, tvar krku jako má les paul (D?) no a hlava je hokejka ale neni zalomená nahoru ani dolu (neco jako ibanez), rozhodně se nedá srovnávat s kytarama tipu squier, je minimálně o třídu lepší. Pokud byste někdo něco věděl tak pište pište pište. Díky
no nebojte ufon to neni, ale ty snímače nejsou humbuckery (uplně blbej nejsem
) a jelikož mam i squiera strata tak mužu porovnat, že nejsou ani velikostně stejný jako singly, večer bude foto tak se těšte. Jinak jsem jí sehnal na aukru jako nepojízdnou (nebyla připojená samice k jackovi
) jo ale s těma snímačema jako kobylkovej tele jsem se seknul myslel jsem zase na něco jinýho než jsem psal, ale všiměte si času vložení příspěvku a pochopte že v takovou hodinu už funguje tělo bez kontroly mozku 
- citizen.one
s velkou pravdepodobnosti je to kytara vyrabena kdysi japonskou (pak byla vyroba presunuta do koreje) firmou Hondo. Sam mam hondo ruzovyho strata a vypada +- stejne, jeste zezadu by na tom plechu co drzi krk u tela mela bejt nejaka kulata nalepka s napisem Inspected by.
Tohle je spis ta korejska vyroba, bo pak zacly vyrabet pod ruznymi znackamy (btw. Reuther byla v 80. letech nemecka firma na vyrobu aparatu). Nicmene je mozny, ze hraje dost slusne, aspon ta moje hraje solidne, ale to je jedna z japonskych prototypu, stejna jako napr. ta co visi v HardRockCafe v Londyne.
Tohle je spis ta korejska vyroba, bo pak zacly vyrabet pod ruznymi znackamy (btw. Reuther byla v 80. letech nemecka firma na vyrobu aparatu). Nicmene je mozny, ze hraje dost slusne, aspon ta moje hraje solidne, ale to je jedna z japonskych prototypu, stejna jako napr. ta co visi v HardRockCafe v Londyne.
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
no supr tak ot nemusim posílat fotky, jste lepčí Holmes, to je přesně ona, má zezadu na plechu jak se šroubuje krk kulatou nálepku s nápisem inspected by a pak je přes to neco propiskou a vypadá to jako datum 9/85 je-li to možný, mohl byste mi někdo přeložit aspon přibližne to co je tam německy napsaný na těch stránkách? němčina se kolem mě jen otřela a nemam páru co tam píší. A pak že neni možný aby měla "větší singly"rain píše:co tohle ? http://www.guitarmaniacs.de/cgi-bin/gal ... ery&id=476
No co člověk to názor, mě přijde nádherná, mě spíš vadí ty snímače, nebo spíš mi nesedí to že pokud budu chtít a to chci je vyměnit za jiné tak musim měnit pickguard no ale co se dá dělat zase jsem jí koupil levně tak i s nějakejma investicema na tom budu líp než u např.squiera který se s touto kytarou nedá vůbec měřit, jo lidičky kdybyste měl někdo doma nějakej třívrstvej pickguard na 3x singel tak písněte dík
Naposledy upravil(a) slesa dne 15.01.2012 17:35, celkem upraveno 1 x.
Tak mě napadlo že bys mohl poslat fotky, já je teda neposlal, ale na tom odkazu to je moje kytara tak to nemá smyslcitizen.one píše:s velkou pravdepodobnosti je to kytara vyrabena kdysi japonskou (pak byla vyroba presunuta do koreje) firmou Hondo. Sam mam hondo ruzovyho strata a vypada +- stejne, jeste zezadu by na tom plechu co drzi krk u tela mela bejt nejaka kulata nalepka s napisem Inspected by.
- citizen.one