impact píše:Dost dobrý!
Edit: dal jsem ti hvězdičku.
Na co hrajete?
Pravidla fóra
Takže toto je můj homemade Gibson les paul special 
Tělo a krk polystyren, povrchová úprava sádra:) Barva zatím bílá...
Kobylku sem ještě nenamontoval(polystyrenová)
Největší problém je, že sem krk natřel špatnou barvou, která se odlupuje... (Je to vidět na fotkách...)
Zajímavostí je, že hlava a krk sou k sobě přišroubovány..(výztuha krku...)dúvod: neměl jsem tak dlouhý polystyren, aby se na nějvlezla i hlava:)

Tělo a krk polystyren, povrchová úprava sádra:) Barva zatím bílá...
Kobylku sem ještě nenamontoval(polystyrenová)
Největší problém je, že sem krk natřel špatnou barvou, která se odlupuje... (Je to vidět na fotkách...)
Zajímavostí je, že hlava a krk sou k sobě přišroubovány..(výztuha krku...)dúvod: neměl jsem tak dlouhý polystyren, aby se na nějvlezla i hlava:)

- absolute__
Pro ten hřejivý pocit udělat si něco sám , docela to chápu a taky bych to chtěl zkusitMartin656 píše:Boze:D..k cemu to..?to radsi koupit stagg jako model:D
Edit : doufám že to "hřejivý pocit udělat si něco sám " nevezme někdo tak jak bych nechtěl
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Polystyrenovu kytaru sem už taky zkoušel (bez sádry) - čekal sem na zkoušku moc dlouho, tak sem se zmocnil plátu 0,5 * 1m * 3cm polystyrenu (zbytek ze zateplovaní zkušebny) , křiváku, , lihovky a páječky a udělal jsem pěkný stratoester na stěnu
Nejzajímavější bylo modelování profilu krku páječkou - vždycky jsem jen trochu ubral a zkoušel, jak by se to asi drželo
- a už vím co bych chtěl za profil, kdybych si kupoval novou kytaru (cosi do V)
P.S: doporučuju dělat venku, ty kuličky z polystyrénu se blbě sbírají....
Nejzajímavější bylo modelování profilu krku páječkou - vždycky jsem jen trochu ubral a zkoušel, jak by se to asi drželo
jj, ty kuličky sou děsohryzek36 píše:Polystyrenovu kytaru sem už taky zkoušel (bez sádry) - čekal sem na zkoušku moc dlouho, tak sem se zmocnil plátu 0,5 * 1m * 3cm polystyrenu (zbytek ze zateplovaní zkušebny) , křiváku, , lihovky a páječky a udělal jsem pěkný stratoester na stěnu![]()
Nejzajímavější bylo modelování profilu krku páječkou - vždycky jsem jen trochu ubral a zkoušel, jak by se to asi drželo- a už vím co bych chtěl za profil, kdybych si kupoval novou kytaru (cosi do V)
- lada.zastera
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
lada.zastera píše:Tak já jsem si teď nově pořídil toto:
[URL=http://g.imageshack.us/img296/1001814ui8.jpg
Tak to ej opravdová nádhera