zpěv + akustika dohromady

Dynamické, kondenzátorové, bezdrátové, ...
Odpovědět
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

zpěv + akustika dohromady

Příspěvek od pupack »

jaký do 1500,- ?... chtěl bych zlepšit kvalitu videí na youtube - jako preamp mam Line6 podxt (vstup velky jack) (doted jsem nahraval stolnim geniusem za 89,-) :D
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

jaký co???

jestli myslíš kabel kabel, tak bych doporučil Tasker C209 - zakončil ho konektorama NEUTRIK a na druhou stranu od preampu bych zkusil dát mikrofon - třeba AKG D5

a buďte přátelé od té dobroty a nazávejte svá témata pořádně a pořádně v nich formulujte své dotazy jinak to BUDU MAZAT
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Jens Ludwig píše:jaký co???

jestli myslíš kabel kabel, tak bych doporučil Tasker C209 - zakončil ho konektorama NEUTRIK a na druhou stranu od preampu bych zkusil dát mikrofon - třeba AKG D5

a buďte přátelé od té dobroty a nazávejte svá témata pořádně a pořádně v nich formulujte své dotazy jinak to BUDU MAZAT

aha :D asi jsem naivně předpokládal že v sekci MIKROFONY s nadpisem ZPĚV + AKUSTIKA DOHROMADY s otázkou JAKÝ DO 1500? bude zřejmé že sháním mikrofon, který by mi obstojně sejmul akustiku se zpěvem naráz... :D ale budiž,

Opravuji tedy svou otázku: chtěl bych radu jaký koupit mikrofon k domácímu nahrávání akustické kytary a zpěvu naráz... díky[/b]

edit: každopádně ten AKG D5 by svůj účel mohl splnit dobře
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Odpovědět

Zpět na „Mikrofony a snímání“