Vzhledově je mi to jedno...klidně by mohly být růžový se zelenýma puntíkama, ale jaký mají zvuk? Chtěl bych hrát hlavně metal. Momentálně mám kopii stratocastera se singlama a ty mi moc nesedí. Jasně efekt tomu sice pomůže, ale pořád to není ten správnej hutnej a "nasranej" zvuk. Hlavně nechci hned po koupi kytary měnit snímače.
INFy se strkaji do drazsich Ibanezek, ale ve srovnani s jinyma drahyma kytarama (kde jsou vetsinou Duncany apod.) moc neobstoji.. Co jsem cetl, tak lip hraji i RMka, ale asi to nebude zadnej velkej rozdil v kvalite, spis barve zvuku...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu ‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau Somnus Aeternus
Díky moc...podle toho co píšete by se mi mohly hodit. Zas tak dobrej aparát taky nemám, ale myslím, že to bude rozhodně lepší, než ty singly neurčitého výrobce co mám teď . Každopádně vyzkouším. Díky
Wohma píše:INFy se strkaji do drazsich Ibanezek, ale ve srovnani s jinyma drahyma kytarama (kde jsou vetsinou Duncany apod.) moc neobstoji.. Co jsem cetl, tak lip hraji i RMka, ale asi to nebude zadnej velkej rozdil v kvalite, spis barve zvuku...
Nevim, nevim ja bych je neodsuzoval, maj vybornej cistej zvuk a zkresleni je taky dost hutny... me se libej. Moznost srovnavat ale namam... srovnavam to se snimacema Jackson na Warrior JS-30 (neni to signature model JanSpilka 30 je to jen oznaceni )
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
---------------------------------------------------------------------------- BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC? BandZone - SKAliSKA Ska/Punk BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
Praveze zrovna Jacskony taky nemaji zrovna kdovijaky snimace ;D nekam cpou SD signature, nekde maji jakysi svoje... No hral jsem na nejaky Vcko od Jacksonu a zvuk se mi prilis nelibil, ale to samozrejme nemusi byt jen snimacema... [aparat jsem znal, takze spis drevo nebo neco tak]
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu ‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau Somnus Aeternus
Já mám na svý kytaře INF 3 a 4 a k tomu single INFS3. Konkrétně ten INF4 má docela ostrý, řezaný zvuk. ale samozdřejmě záleží kam si ho na tu kytaru hodíš. Jinak já jsem s něma víc než spokojený.
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
vám povim že INFka (3 a 4) má kámoš na RG320FM a podle mě dost strašný.. za tu cenu to má dost prasáckej zvuk podle mýho ucha...a pak tu byla řeč ještě o jacksonech - nějakýho sem kdysi měl v les paulu a byl sem rád když sem ho po dvou měsících vykopal....
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
Doomlord píše:Zdravím,
Máte někdo zkušenosti s těmito snímači? Slyšel jsem, že nejsou až tak hrozný. Díky
na metal OK, silny vystup, nastavitelny polovy nastavce...
zalezi samozrejme na drevu na jaky to hodis a na aparatu, ale pokud je to upgrade levny kytarky, a snimac mas za par kacek, tak si rozhodne polepsis...
Sice už je to starý téma, ale což: Měl jsem párkrát půjčenou ibanez RG 321 a dost se mi ten snímač (inf4) líbil. Dal se tim v pohodě hrát čistej zvuk a na Boss DS-1 to kreslilo krásně hi-gainově. Toho bych chtěl docílit i na svojí kytaře, ale mám peníze tak na RMka. Jaký byste mi doporučili? Klidně to můe hrát i líp, ale chci silnej výstup ale i čistej zvuk.
no ty Infy otchytnes na bazaci kolem peti kila, jinak nvm zkus treba RM F1 by to mohlo asi sedet.... jestli mas jeste vetsi peniz tak bych se podival po nakych SD, DiMarzio apod...
Disasterpiece píše:no ty Infy otchytnes na bazaci kolem peti kila, jinak nvm zkus treba RM F1 by to mohlo asi sedet.... jestli mas jeste vetsi peniz tak bych se podival po nakych SD, DiMarzio apod...
No u F1 jsem slyšel jakýsi pochybnosti ohledně čistýho zvuku, tak nevim no...
jinak teda: silnější snímače mi pomůžou i k umělejm flažoletům že?
j pomuzou, jestli mas 2k tak vem DiMarzio X2N co jsem poslouchal ukazky tak citelny zvuk (jak zkresleny tak i clean) a vystup taky docela silny, on ho ma Axel tak snad poreferuje, taky po nem koukam ze bych ho prdnul misto toho EMG co mam v AXL kejtre
jinak sem tydle snimaci poridil kamosovi do Stagga a zvuk se posunul nehorazne nahoru i na malym Marshalku to dela docela diru do skrinky
Disasterpiece píše:j pomuzou, jestli mas 2k tak vem DiMarzio X2N co jsem poslouchal ukazky tak citelny zvuk (jak zkresleny tak i clean) a vystup taky docela silny, on ho ma Axel tak snad poreferuje, taky po nem koukam ze bych ho prdnul misto toho EMG co mam v AXL kejtre
jinak sem tydle snimaci poridil kamosovi do Stagga a zvuk se posunul nehorazne nahoru i na malym Marshalku to dela docela diru do skrinky
No kéž bych měl na to takovejch peněz..
Ale:
Moleek píše:...ale mám peníze tak na RMka...
A navíc kytaru nemám nijak valnou a na novou to v nejbližší době nevidim.
R.M. píše:Dobrý den,
máte na mysli snímač ke kobylce nebo krku, nebo příp. oba?
Úplně univerzální řešení neexistuje ale dociluje se jej kombinací dvou
snímačů, nebo příp. přepínáním cívek u humbuckerů.
Ke kobylce bych Vám doporučil typ R.M.custom, ke krku typ F3. Jsou to
keramické snímače, tudíž univerzální a vhodné jak na vysoké zkreslení
(R.M.custom), tak i na čistý zvuk (F3).
A moc mě to teda nepomohlo, vzhledem k tomu, že chci jen jeden snímač.
Nevíte jestli nekonkrétnost zvuku a "fuzzovitost" (lehce) při malýma gainu je způsobená malým napětím nebo kvalitou dosavadního snímače?