O kousek níže je k zahlédnutí téma a chrčících, tedy hraní značně znepříjemňujících, kolíkách na ladicích mechanikách. Zakládám tedy nové téma, aby v tom nebyl bordel. Takže..
Rád bych se onoho problému zbavil nákupem nových ladicích mechanik:
- Jakou značku (popř. přesný typ) s křesťanskou cenou, resp. dobrým poměrem cena/"výkon", doporučujete? Proč?
- Taky nevím jak to bude s montáží. Zvládnu to sám? Mám na kytaře podobné těmto. Takže by asi byly nejlepší podobné, aby tam potom nebyly vidět dírky po šroubkách.
Takže prosím poraďte, díky.
Jaké ladicí mechaniky na LP?
Pravidla fóra
- JanBěžíParkem
- Kontaktovat uživatele:
Jaké ladicí mechaniky na LP?
Jak chorý musí být jeho mozek?
Kytara: Epiphone LP Standard, 1998 CZ, snímače: krk - základní, kobyla - m.t.poor, struny: Gibson LP Kombo: Hughes&Kettner Tour Reverb, 100W tranzistor, 12" Celestion Kabel: Bespeco, Italy Popruh: Warwick
Kytara: Epiphone LP Standard, 1998 CZ, snímače: krk - základní, kobyla - m.t.poor, struny: Gibson LP Kombo: Hughes&Kettner Tour Reverb, 100W tranzistor, 12" Celestion Kabel: Bespeco, Italy Popruh: Warwick
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Jak už jsem řekl, tak doporučuju Gotoh ... 
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Zvládneš to sám. Cokoliv odsud, teda vyjma Harleye...Schaller, Grover, Gibson, GOTOH etc.
Co se ti prostě líbí.
Slovane.
Slovane.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009