Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Alcarmo píše:Mě totiž lidi řikaj že zpívám dobře a že mám dobrej hlas, ale já když se slyšim tak mi to přijde jako děs.
Buď rád, já to mám přesně naopak. :lol:
k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od k »

Wohma píše:
k píše:zdravím páni a dámy muzikanti/tky =)
zde je jeden můj deathmetalový projekt :-)
nehleďte na složitost toho songu , v jednoduchosti je krása xD
čekám vaši kritiku

http://www.youtube.com/watch?v=FMvae-HB ... nel&fmt=18

jen tak mimochodem , byl bych rád našel nějaké schopné muzikanty, kteří by byli ochotni hrát tento styl :-)
OK, tak zacnu tim, co se mi nelibilo:
- prilis mnoho repetic, takovy omilani tematu se spis hodi do nejakyho popiku :)
- az moc napadne to pripomina In Flames. Dokonce jsem v mnoha pasazich premyslel, jestli to neni "vypujcene" od In Flames, coz by se s vyjimkou revivalu stavat nemelo IMHO
- chce to zapracovat na cistych vokalech :) Ale je to na dobre ceste
- kytary maji v prubehu pisnicky dost nekonzistentni zvuk, v tech az metalcorovych pasazich jsou dost naslaple, ale v jinych pasazich se dost ztraceji
- neprilis povedena gradace songu, ke konci uz jsem se trochu nudil a ty klavesy tam jsou podle me dost mimo (jedna z mala veci, ktery uz dlouho vytykam i samotnym In Flames)

No a ted co se mi libilo:
- prekvapive dobry zvuk, predpokladam, zes to vsechno lepil doma "na koleni", pusobi to docela kompaktnim dojmem s vyjimkou cistych zpevu
- celkem slusne napsana pisnicka, co se tyce melodii (viz moje domnenka, ze je to opravdu song od IF)
- energicnost ;)

Celkove dost slusne, kdyby se to vypilovalo a nahralo poradne, urcite by se to hodne lidem zalibilo.

ták díky za kritiku =)
-netuším čím přesně myslíš to omýlání repetic, konkrétní příklad ? :-D
-připomíná to velice nápadně in flames, protože bych chtěl kráčet v jejich šlépějích =) samozřejmě že ne žádný revival, svou hudbu, jen v jejich stylu :-)
-ano, zpěvák zpívá čistě teprve pár měsíců, on to vypracuje :)
-ano toho jsem si také všim ale nějak se mi s tím už nechtělo s**t tak sem to nechal tak, slibuju že další song nahraju kvalitněj ;)
-jo chtěl sem ten song trochu prodloužit a nic jiného mě nenapadlo než těpnout refrén o tóninu výš a sjet to znovu takže :D připouštím že je to trochu táhlé =) a ty klávesy,no já si naopak myslím že je to dobrý doprovodný nástroj a že se hodí do této hudby =) to je věc názoru :)

-ano všechno jsem to "lepil" doma :) taky sem si s tím dost pohrál, jen ten kopák sem zvučil snad hodinu a stejně se tam občas ztrácí :(
-klidně si překopej songy od IF, tento tam nenajdeš :D
-díky =)

btw: už mám téměř hotový třetí song, tak ho sem kdyžtak zase hodím, snad se ti(vám) už bude líbit víc :P
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

No je hezky kracet v necich slepejich, ale takhle si o vas proste reknou, ze jste "kopirka". Stacilo by treba vic zapojit ty klavesy a uz by to mohlo mit jinej raz a nekam by se to posunulo, ale takhle jak to je to zvukem i obsahem kopiruje In Flames a celkovymu dojmu to paradoxne neprospiva ;)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od k »

Wohma píše:No je hezky kracet v necich slepejich, ale takhle si o vas proste reknou, ze jste "kopirka". Stacilo by treba vic zapojit ty klavesy a uz by to mohlo mit jinej raz a nekam by se to posunulo, ale takhle jak to je to zvukem i obsahem kopiruje In Flames a celkovymu dojmu to paradoxne neprospiva ;)
no podívej žádné MY není =) toto je jen internetový projekt, ten bohužel nejspíš nikdy nebude skutečný :D takže se toho "kopírování" fakt nebojím =)
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

to K:

já si u toho Tvého songu vážim hlavně tý práce na tom, já bych na to neměl asi trpělivost, jinak nedokážu moc posoudit, protože tuhle muziku neposlouchám ani se mi nelíbí. Každopádně máš můj obdiv ke kompletaci včetně klipu. P.S. pravdou je, jak psal Wohma, že je ten song příliš dlouhej a opakující se což ke konci vede posluchače k nudě. Ale jak jsem psal jinak obdiv k celku jako takovému.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od k »

pupack píše:to K:

já si u toho Tvého songu vážim hlavně tý práce na tom, já bych na to neměl asi trpělivost, jinak nedokážu moc posoudit, protože tuhle muziku neposlouchám ani se mi nelíbí. Každopádně máš můj obdiv ke kompletaci včetně klipu. P.S. pravdou je, jak psal Wohma, že je ten song příliš dlouhej a opakující se což ke konci vede posluchače k nudě. Ale jak jsem psal jinak obdiv k celku jako takovému.
¨¨

děkuji =) to já zase si klidně sednu a hodinu omýlám dokola furt jeden a ten samý riff dokud nezní tak jak bych si představoval, mě to baví =)
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

k píše:
pupack píše:to K:

¨¨

děkuji =) to já zase si klidně sednu a hodinu omýlám dokola furt jeden a ten samý riff dokud nezní tak jak bych si představoval, mě to baví =)
to je dobře, to já taky myslel jsem spíš trpělivost s nahráváním po technický stránce je to hrozná piplačka :) tak at se daří čus
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Není to špatné, jsou tam malé harmonické a rytmické nepřesnosti, ale dobrá práce
Já už jenom čekám až mi přijde video z koncertu a bude Summertime Live by B.L.A.F. :D Máme novou zpěvačku a ta je opravdu úžasná.
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
bjjz

Příspěvek od bjjz »

k píše: zdravím páni a dámy muzikanti/tky =)
zde je jeden můj deathmetalový projekt :-)
nehleďte na složitost toho songu , v jednoduchosti je krása xD
čekám vaši kritiku

http://www.youtube.com/watch?v=FMvae-HB ... nel&fmt=18

jen tak mimochodem , byl bych rád našel nějaké schopné muzikanty, kteří by byli ochotni hrát tento styl :-)
tak ja teda tuhle hudbu vubeec neposloucham, ale ta melodie me chytla a libi se mi to cele az na zvuk kytary, prijde mi suchy, takovy bez stavy.. a ten zpev, respect, sam sem to zkousel.. no a skoda mluvit :D jen tak dal ,)
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

To Giof: dost se mi to libilo. Poslouchal jsem to nekolikrat dokola a ani jsem nevedel, ze uz to hraje znova...
k
Kontaktovat uživatele:

Giof

Příspěvek od k »

Giof fakt super , moc se mi to líbilo =) jen jak už tady napsali výše ta rytmika občas pokulhává, jinak fakt pěkné =)
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Děkuju za komenty :) rytmika mi dělá problém, protože vždycky tu věc dělám zrovna napoprvé a víckrát se mi to dělat nechce... protože jak už je to napodruhé, tak to pro mě ztrácí ten prvotní základ... jinak je to bez bicích 2 stopy kytary, takže se to tam blbě trefuje no :)

ps: tady je další taková blbůstka.. je to takové metalovské intro... zvuk je už trošku horší.. ale je to jen takový nápad, tak jsem to zkusil :) http://www.box.net/shared/96q61mz0mo
k
Kontaktovat uživatele:

giof

Příspěvek od k »

to giof: nooo tak u toho intra se mi absolutně nelíbí zvuk těch kytar a zadruhé mi to moc nepřijde jako metalové intro, když se zaposlouchám tak vidím maximálně tak intro z filmu Zorro xD hraješ asi spíše na akustiku nežli na elektriku že?
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Akustiku nemám, v životě jsem ji neměl :)
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Jo ten zvuk tý kytary vzádu je fakt pekelnej :lol: ne ale to první bylo fakt pěkný. :wink:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

ježíííš dyť jsem to psal ale, že je to debilní :) já za to nemůžu... G1čka nemá žádný rozumější víc zkreslený zvuk...
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

jo tak todleto se mi moc líbí :wink:
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Prince

Příspěvek od Prince »

Alcarmo píše:
Jak ti připadá tvůj hlas? Myslíš, že zpíváš dobře?
Heh, no, připadá mi nic moc. Pořád by to chtělo vylepšit.

Chystal jsem se na akci, kam jsem bral kytaru, a právě Kamelot se tam měl hrát. Když jsem trénoval, tak jsem se zkusil nahrát. Nechtěl jsem to nikde publikovat, ale byl jsem zvědavej, co na mě lidi řeknou, tak jsem to tam tedy hodil.
Ibanez PF60SECE
zakk_wylde
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zakk_wylde »

Co říkáte na moji improvizaci? http://www.youtube.com/watch?v=xazUr4AUh-4
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“