Ježiš, dyk nahoře je aj odkaz na ty Fokusy...lidi zapomínají číst či coHorry píše:Jako kluci nerad vám skáču do tématu, ale bavíme se o Les Paulu od Staggu a ne o Stattech od Fokusu ...
A když říkáte, že teda od Staggu nebrat, tak poraďte jinej Les Paul, ale fakt Les Paul a ne Strattovky nebo SGčka atd ...
Díky
Stagg Les Paul serie 830 (názor ??)
Pravidla fóra
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
No ...Kamahl píše:Tak co třeba LP od Fokusu?Horry píše:Jako kluci nerad vám skáču do tématu, ale bavíme se o Les Paulu od Staggu a ne o Stattech od Fokusu ...
A když říkáte, že teda od Staggu nebrat, tak poraďte jinej Les Paul, ale fakt Les Paul a ne Strattovky nebo SGčka atd ...
Díky
Ale to chce jet přímo do skladu ... to pojedu skoro přes celou republiku ...
A jaký názor je na BaCH Les Pauly ?? Na ten jsem hrál ... stál kolem 6000,- Kč a za tu cenu to hrálo krásně ...
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
To je to samé jak Fokus, nejlepší LP za tuhle cenuHorry píše: No ...
Ale to chce jet přímo do skladu ... to pojedu skoro přes celou republiku ...
A jaký názor je na BaCH Les Pauly ?? Na ten jsem hrál ... stál kolem 6000,- Kč a za tu cenu to hrálo krásně ...
EDIT: Teď je na bazaru perfektní LP od BaCHu a navíc má jeden RM snímač
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Mahoney-samo že jo,zabrušoval jsem jak malýho strata /nej řada/,ten je z masivu lípy,tak ten křapík ze setu,ten je lepenej ale z čeho ti nepovímMahoney píše:to Pavel:
no a už ses někdy koukal z čeho máš tu svojí dimaverku? Tak se radši nekoukej protože jestli máš tu samou co já (S203 3singly) tak se žalem uchlastáš.
K tomu LP-jestli máš peněz víc jdi bo Bacha-jinak Fokus.Možná poprosit Aivna,ten to tam má kousek a jistě by dokázal dobrej kousek vybrat
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odpověd
Ne.fefe píše:Tak doporučujete tuhle kytaru nebo ne?
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009