Kombo do zkušebny do 5000Kč

Baskytarová aparatura ...
Janus
Kontaktovat uživatele:

Kombo do zkušebny do 5000Kč

Příspěvek od Janus »

Zdravím.
Potřebuju do zkušebny něco co hraje dost hlasitě a moc to nestojí.Nemusí to být žádný zázrak a už vůbec ne nový.Stačí cokoli co hlasitostně odpovídá Behringeru BXL 1800.
Díky za pomoc.
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Gallien Krueger 700RB-II, 410BLX, 410RBH
Gallien Krueger Backline 110, Peavey Max 126
Schecter Omen 7
http://bandzone.cz/wrazedneemauzy
garde

Příspěvek od garde »

.......čekni bazár.......
Lakland Skyline 55-02 DLX
GK 700RB-II + GK 810SBX
kapela: http://bandzone.cz/unknownman
Janec

Příspěvek od Janec »

Jo jo, souhlas. Za tyhle peníze spíš něco z bazaru. Nové věci okolo pěti tisíc se hodí výkonově i zvukově akorát na doma.
MusicMan Sabre
Orange Terror Bass 500
Dement Punk!
Janus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Janus »

A kdyby něco nového co říkáte třeba na GK Backline 110?

http://kytary.cz/gallien-krueger-back-l ... 87:0:0:1:0
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Schecter Omen 7
JezaxXx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JezaxXx »

Pokud neco novyho tak byhc sel do tohohle http://kytary.cz/warwick-blue-cab-60/84 ... 84:0:0:1:0 mam to doma a je to vic nez dobry kombo warwick je kvalita a za ty prachy parada
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

Toho Galliena bych vzal leda kdyby mi za to zaplatili. Zkoušel jsem tu dvou repro verzi (asi i silnější) a zvukově děs běs, imho je to reprákama.
K tomu Warwickovi, pokud by to bylo na jazz, bluegrass, country a tak tak směle do toho, ale u rocku už by se s tim nechytal.
Janus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Janus »

Alcarmo píše:Toho Galliena bych vzal leda kdyby mi za to zaplatili. Zkoušel jsem tu dvou repro verzi (asi i silnější) a zvukově děs běs, imho je to reprákama.
K tomu Warwickovi, pokud by to bylo na jazz, bluegrass, country a tak tak směle do toho, ale u rocku už by se s tim nechytal.
Já toho galliena mám v hlavě s boxem a zatím sklízím jen kladné ohlasy na zvuk.Taky záleží jestli si to člověk umí nastavit.
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Schecter Omen 7
JezaxXx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JezaxXx »

Alcarmo píše:Toho Galliena bych vzal leda kdyby mi za to zaplatili. Zkoušel jsem tu dvou repro verzi (asi i silnější) a zvukově děs běs, imho je to reprákama.
i na ten rock to de kdyz si s tim pohrajes
Janec

Příspěvek od Janec »

Janus píše:
Já toho galliena mám v hlavě s boxem a zatím sklízím jen kladné ohlasy na zvuk.Taky záleží jestli si to člověk umí nastavit.
No jo, ale vezmi v potaz že je to kombo s jednou desítkou. Ty to cpeš přes stack :D GK je super, ale tohle kombo je tak do zkušebny pokud hraje zbytek kapely v rozumných hlasitostech.
MusicMan Sabre
Orange Terror Bass 500
Dement Punk!
Janus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Janus »

Janec píše:
Janus píše:
No jo, ale vezmi v potaz že je to kombo s jednou desítkou. Ty to cpeš přes stack :D GK je super, ale tohle kombo je tak do zkušebny pokud hraje zbytek kapely v rozumných hlasitostech.
Já vidím jediný rozdíl v tom že tam ty desítky mám 4
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Schecter Omen 7
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

Že jsem tak smělý, když máš takovýhle monstrum, proč chceš kupovat kombo do zkušebny? Dvě kapely?:)
Janus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Janus »

Alcarmo píše:Že jsem tak smělý, když máš takovýhle monstrum, proč chceš kupovat kombo do zkušebny? Dvě kapely?:)
Přesně tak.
A nevím co si tam tak kůpit
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Schecter Omen 7
Janec

Příspěvek od Janec »

Já vidím jediný rozdíl v tom že tam ty desítky mám 4

No právě! Čtyři repra hrajou jinak než jeden. :? Abys nebyl překvapenej. Jak jsem psal, pokud je to do zkušebny s normálníma lidma bez špuntů v uších tak jo . . .
MusicMan Sabre
Orange Terror Bass 500
Dement Punk!
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Asi mě budete mít za blázna ale mám ve zkušebně Behringer BX600 Basový aparát, který stojí cca 5500,- (není to ani korea ani china, je to eště německo) a chytám se úplně v pohodě i v kapele, kde kytarista vlastní Mesa Boogie Preamp a Orange amp + 8x 10 repro a řve mu to jak hovado
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

na toho GK jsem hrál párkrát ve skladu Fokusu mají to tam na zkoušení. Akorár teda nevím jestli to náhodou nebyla ta verze s 12´´. Mě osobně ten zvuk docela dost vyhovoval.

Jde o to co hrajete, bych měl strach, že je těch 60W docela málo. Mě teda stačí 65W od ibanezu i na zkoušky, ale hrajeme folk a nemáme bicí.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Janus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Janus »

aivn86 píše:na toho GK jsem hrál párkrát ve skladu Fokusu mají to tam na zkoušení. Akorár teda nevím jestli to náhodou nebyla ta verze s 12´´. Mě osobně ten zvuk docela dost vyhovoval.

Jde o to co hrajete, bych měl strach, že je těch 60W docela málo. Mě teda stačí 65W od ibanezu i na zkoušky, ale hrajeme folk a nemáme bicí.
Tak oni mají dost často na těch internetových obchodech špatné popisky a na kytarách zvlášť.To GK by mělo mít 70W.
Mám ho už objednané a uvidím jaké to bude.Když stačil mírně dodělaný behringer BXL1800 tohle by mělo taky.
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Schecter Omen 7
milvyk

Příspěvek od milvyk »

A co třeba hocke bg210h?koupil sem ho přez bazar za 5ku má to 170w hraje to suprově a navíc to můžeš klidně použít jako náhradní aparátek na hraní.V pohodě ozvučí podium i venku s docela hlasitou kapelou mám to odzkoušené.Malé a skladné,občas bývá v inzerátech. :)
Janus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Janus »

Tak ten GK už přišel a na to že ja to takový prcek to má celkem koule.Docela jsem hleděl.Mít některé to kombo z vyšší řady to musí být nářaz jak prase.
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Schecter Omen 7
Janec

Příspěvek od Janec »

Gratulačka! :)
Ta vyšší řada komb je ale nehorázně těžká. 700RBII/210 - 38kg kvalitního zvuku :) To byl důvod, proč jsem ho nakonec prodal.
MusicMan Sabre
Orange Terror Bass 500
Dement Punk!
Latam
Kontaktovat uživatele:

Re: Kombo do zkušebny do 5000Kč

Příspěvek od Latam »

Čau, potřeboval bych pro našeho basáka sehnat apec do zkušebny, problém je v tom, že rozpočet je okolo 3 tisíc. Ale čím míň tím líp. Jako jediné východisko vidím bazar, ale nemám tucha, co vybrat - v basových aparaturách se vůbec nevyznám. Tak bych chtěl poradit, na co mám mrknout. Díky.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“