Ahoj.. nedavno jsem si objednal kytaru na kytarach.cz ale bohuzel ta kytara neni v cr takze bych ji dostala az 29.prosince. A chtel jsem ji k narozeninam ktere mam 17.12. takze si chci objednat jinou kytaru kterou bych dostal uz na narozeniny. A chtel bych levnou kytaru protoze mi ji kupuji rodice. Takze se ptam jestli tato kytara http://kytary.cz/squier-by-fender-affin ... 89:0:0:1:0
je dobra pro zacatecniky. Chci hrat rock, punk... Red Hot Chili Peppers, Green Day, Blink 182 atd.. A tu kytaru si chci objednat ze serveru kytary.cz takze mi prosim nedoporucujte kytary z jinych webu. A musi byt do 4 000Kč. Jinak hraju na kytaru 6 let, ale na spanelku. Takze uplny zacatecnik nejsem.
Squier by Fender Affinity Fat Strat HSS ?
Pravidla fóra
Squier by Fender Affinity Fat Strat HSS ?
Naposledy upravil(a) kmanglogi dne 15.06.2009 19:47, celkem upraveno 3 x.
- DaveMurray
Zduř, toto je jedna z kytar, o které uvažuji v svém tématu (spíš ale ta červená z olše, kterou už nemaj
)
Nezdá se mi špatná! Ale jak mi na to řekli i jiní, např i Cort může být dobrá kytara. Sice nevyrábí klasické straty, nicméně pokud ti neva specifický tvar, můžeš to odzkoušet. Tagže řikám nebát se squieru ale jsou i jiný 
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
termyx píše:neboj..v klidu si můžeš objednat tu affinity...jen být tebou..tak zajedu do prahy s rodiči(pokud už tu nebydlíš) a dojdu si jí vyzkoušet a vybrat osobně.. pokud hraješ už 6let na kytaru, tak už poznáš, která ti sedne a která nee
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- DaveMurray