mám Les Paul od Epiphone a stává se mi, že tím jak se kabel v tý svojí zdířce otáčí mi vyšroubovává matku která spojuje krytku s tím vnitřkem vstupu na jack.. chápete
Vstup na kabel
Pravidla fóra
Vstup na kabel
Zdravím,
mám Les Paul od Epiphone a stává se mi, že tím jak se kabel v tý svojí zdířce otáčí mi vyšroubovává matku která spojuje krytku s tím vnitřkem vstupu na jack.. chápete
no a ono to sice zní jako prkotina, jenže tim jak to neni pevně spojený tak se to tam různě vevnitř otáčí a už se mi to asi třikrát vevnitř ukroutilo takže to musim vždycky přepájet a už mě to poměrně nebaví. Máte někdo nějakej nápad co stim?
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Pérovka - pérová podložkaqwer píše:hod tam takoveho toho smejda, co se dava mezi sroubek a matku aby se to nepovolovalo... ted si opravdu nevzpomenu, jak se tomu nadava... je to takove kolecko, ktere ma takove jak kdyby zoubky... proste to pak zarves radne klicem a uz se to mepovoli ani nahodou... jdu radsi spat...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
Kápni tam do závitu trochu lepidla nebo barvy (třeba i lak na nehty), pokud nemáš přímo speciální tmel pro tyto účely (automechanici to používají třeba). No a mě třeba vadí když ten rovný jack tam tak čouhá, tak zásadně používám lomené jacky a kabel vedu za řemen a nic se neotáčí a tím pádem ani neuvolňuje a navíc když si kábl přišlápnu tak ho nevyrvu ven.
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
U nás kdybych přišel do železářství a vysolil tohle na ty baby co tam jsou tak na mě budou čumět jak na blbce...r0nn!e píše:Použij pojistnou matici, nebo již zmiňovanou vějířovou podložku, nebo ozubenou podložku apd.... když zajdeš do železářství a řekneš jim že chceš pojistit šroubek proti pootáčení, tak ti určitě poradí
No jinak mě to taky dělá u mojeho fokusa SG takže to taky potřebuju poladit...