Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

hih jsem se rozhodl ze uz nebudu shanet programek na tvorbu bicích, vzal jsem si papír a dvě obyčejné tužky a nahrál si minutu bicích :DDD do toho simple basovou linku na strata a kytaru :D

jak zněj ty kohinor bicí? :D

http://pupack.kvalitne.cz/tuzka.mp3

je to jen pro prču ;)

EDIT> je to riff songu Pride od U2 , o to nejde , jde o ty jakoby bicí hrané tužkou na papír ;)) jen jsem z toho měl radost jako že to relativně zní :DD
Naposledy upravil(a) pupack dne 6.12.2008 15:19, celkem upraveno 1 x.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

pupack píše:hih jsem se rozhodl ze uz nebudu shanet programek na tvorbu bicích, vzal jsem si papír a dvě obyčejné tužky a nahrál si minutu bicích :DDD do toho simple basovou linku na strata a kytaru :D

je to jen pro prču ;)
zajímavý :-) akorát byses mohl trochu odlepit od těchj U2, heldej svůj přístup :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Dark Axel píše:
pupack píše:hih jsem se rozhodl ze uz nebudu shanet programek na tvorbu bicích, vzal jsem si papír a dvě obyčejné tužky a nahrál si minutu bicích :DDD do toho simple basovou linku na strata a kytaru :D

je to jen pro prču ;)
zajímavý :-) akorát byses mohl trochu odlepit od těchj U2, heldej svůj přístup :-)
ale joo ja jen měl radost z toho že se dá takhle slepit relativně song tak první u čeho jsem si vzpoměl na nějakej rytmus bicích a basy (v hlavě mam jen pamět na kytaru) bylo tohle :D AD u2 - v mojem zpevniku zabira u2 tak 25% maximalne, skoda ze tady mam takovej obraz no jinak hraju mraky jinejch veci, ale což :D
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Mne to dokonce prijde jako vykradeny nejaky U2, ty akordovy postupy mi prijdou totozny. A od 0:50 mi to prijde falesny :D
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Pupacku: Je to dobre, temi U2 se klidne nech inspirovat dal, kazdy kytarista je nekym inspirovan a ten co tvrdi, ze neni, je na tom zdaleka nejhur :lol: a je to porad lepsi, nez kdyby ses inspiroval kabatama :lol: :lol: Ta "falesnost", kterou zminuje wohna, tu tam mas proto, zes to drobatko "pretap" s chorusem, resp. zvolils typ chorusu, ktery jde obecne dolu a tys s tim v zakladnim ladeni nepocital - to znamena, ze v tomto pripade nastroje, ktere nebudou "chorusovany" musis naladit malinko vys.
Mnoho zdaru - U2 rulez :)
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Mne to znelo bud jako brutalni detune nebo spatnej akord :-)
A jasne, ze se kazdej inspiruje, ale kdyz uz je to takhle ocividny, tak to podle me je na skodu.

To mi pripomnelo tohle: http://ekonomika.idnes.cz/posta-si-podr ... onomika_dp :D
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Hehe pupacku to bylo dobrý. :lol: Jinak nic falešnýho jsem nezaznamenal. :)

Jo a Alabama byla super. 8)
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Wohma píše:Mne to dokonce prijde jako vykradeny nejaky U2, ty akordovy postupy mi prijdou totozny. A od 0:50 mi to prijde falesny :D
Pozooor to je omyl to byl opravdu song od U2 - Pride - asi doslo k nedoruzumeni v moji diskusi s Axelem a pochopil jsi to jako ze to je muj song, kdepak :))) cele to audio bylo jen kvuli tomu ukazat jak jsem si nahral radoby bicí tuškou :D nic víc nic míň o song jako takovej nejde
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Atkins píše:Pupacku: Je to dobre, temi U2 se klidne nech inspirovat dal, kazdy kytarista je nekym inspirovan a ten co tvrdi, ze neni, je na tom zdaleka nejhur :lol: a je to porad lepsi, nez kdyby ses inspiroval kabatama :lol: :lol: Ta "falesnost", kterou zminuje wohna, tu tam mas proto, zes to drobatko "pretap" s chorusem, resp. zvolils typ chorusu, ktery jde obecne dolu a tys s tim v zakladnim ladeni nepocital - to znamena, ze v tomto pripade nastroje, ktere nebudou "chorusovany" musis naladit malinko vys.
Mnoho zdaru - U2 rulez :)
ahooj - jak jsem psal výše, je to song od U2 ale o kytaru tam nejde ani sem ji neladil jen jsem zkousel ty bicí tužkou a rychle do toho nahral ten riff jak to bude znít ale i tak diky :D jadro pudla jsou ty bicí
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

covece a jak si do toho papiru busil? to si ho pres neco napnul? nebo ho jenom tak dal na stul nebo jak? je to dobry :P
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

nbs píše:covece a jak si do toho papiru busil? to si ho pres neco napnul? nebo ho jenom tak dal na stul nebo jak? je to dobry :P
hele na to sem prisel nahodou, na stole mi leží obálka se složenkou a kouká kousek přes stůl, na obálce bylo těžítko ladička a já bouchal dvěma tužkama do toho přečnívajícího konce obálky :) doporučuju :D tim jak se ten papir jakoby ohejba a vraci vytváří to trošku dojem delaye na bicích a zní to celkem obstojně, k tomu sem měl nahlej mikrofon genius za 80 kč
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

pupack: No tak to je mazec ! :) Pěkný bicí.
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Márty007

Příspěvek od Márty007 »

Ahoj,

teď jsem chvíli ležel na úrazovce u nás v nemocnici (trochu jsem se potkal s autem na kole), tak jsem složil takový jednoduchý song. Rád bych poprosil o nějakou kritiku.

Kvalita nahrávky odpovídá plastovému mikrofonu. Kvalita kytary odpovídá kytaře za pár stovek. Kvalita zpěvu odpovídá tomu, že zpívám jen ve sprše :)

Tady to je: http://bandzone.cz/martty
Squier (Fender) Deluxe Hot Rails Strat® (olympic white)
Trace Elliot Super Tramp 100W
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Márty007 píše:Ahoj,

teď jsem chvíli ležel na úrazovce u nás v nemocnici (trochu jsem se potkal s autem na kole), tak jsem složil takový jednoduchý song. Rád bych poprosil o nějakou kritiku.

Kvalita nahrávky odpovídá plastovému mikrofonu. Kvalita kytary odpovídá kytaře za pár stovek. Kvalita zpěvu odpovídá tomu, že zpívám jen ve sprše :)

čéče píše mi to profil neni aktivní :) škoda
jinak preju brzské uzdraveni chlape
Márty007

Příspěvek od Márty007 »

pupack píše:
Márty007 píše:Ahoj,

čéče píše mi to profil neni aktivní :) škoda
jinak preju brzské uzdraveni chlape
no jo..to nechápu proč. Fotka tam jedna je a skladba taky...

EDIT: aha, tak oni tam mají frontu na aktivaci nových kapel...hm..
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Pupack: Na jakou castku byla ta slozenka? :lol:
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Atkins píše:Pupack: Na jakou castku byla ta slozenka? :lol:
vodafone na 400,- :D a vychytal sem dalsi vec, mit treba 2 obalky a kazdou jinak plnou papirama a hned mas dva tomy :DDD
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

to Márty007: tak to sem pak hod znova az to zaktivujou jinak to odejde do vecnych lovist ten prispevek :D
Márty007

Příspěvek od Márty007 »

pupack píše:to Márty007: tak to sem pak hod znova az to zaktivujou jinak to odejde do vecnych lovist ten prispevek :D
Jasně, hodím.
k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od k »

Gaudio píše:Čaute!

Tak mě kluci teďka natáčeli na koleji a dokonce to skončilo aji na youtube, tak jestli máte chuť se na to kouknout...
Určitě tu písničku znáte:)

http://www.youtube.com/watch?v=GYiGEIK70E4

super =) líbí se mi to moc
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“