edit: abych uz nebyl nazyvan pozerem, tak bych rad slusne vyjadril svou rozpacitost nad timto hudebnim nastrojem a uzivatelem mrdkendym, ktery me nazval pozerem kvuli memu nesouhlasu s vyuzivanim nejmodernejsich typu elektroniky do klasickych tvaru kytar
a vzkazal mu at se de vysrat
Naposledy upravil(a) JirkaD dne 6.12.2008 16:09, celkem upraveno 4 x.
OK, tak já si nečetl a nebudu číst co má uvnitř...je to nedosažitelné, tak ať to radši nevim...ale po vzhledové stránce řikám, že je pěkná, ale zůstal bych u klasiky, i kdybych si ji mohl s přehledem dovolit....
Fakt nechapu lidi, ktery to kritizujou. Je to rozsireni sortimentu, moznost vetsiho vyberu, ne nahrada. Lidi, co maj radi klasiku a vintage, tak si koupi standarta nebo customa. Lidi co maj radi inovace sahnout po tomhle, takze se to da brat jenom jako velkej plus, i kdyz se to nekomu nelibi. Krome toho lidi, co na to nadavaj, sou pozeri...
jakdybych tu já před nedávnem nenadával na Roboty, a byl jsem tu málem ukamenován........ já vidím jediné využití kytar s tou elektro mechanikou někde do nahrávacích studií. ale zjevově se mi zrovna tahle potvurka libi, akorat bych byl radši kdyby tam byl humbucker zakryty nějakym matnym krytem, a ne ta P90
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5 Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4 Strings: Gibson Brite Wires or Elixir Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Mne sa to zdá úplne v pohode, aj to je pekné. Ale som samozrejme zato aby vyprdli konečne aj nejaký ďalší klasický model (naposledy tusim Traditional).
Caggan, preco len do studii? Podla mna take automaticke ladenie vyuzije clovek prave pri zivom hrani.
A ten piezo snimac je super vec. A s digitalnym vystupom by som sa tiez vedel zabavit
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Je to docela fajn kytara, ale momentálně bych si ji nekoupil, protože mám trochu jiný plány... A takovou variaci na P90 mám u krku taky a nemůžu si to vynachválit.
me by se to libilo, kdyby to nemelo takovy ty futuristicky prvky, jako stop-tail velkej az hruza, zbytecne velkej kruh kolem prepinace snimacu, dal bych jiny kryty potaku, jiny znacky na krku, pickguard by drzel zezdola, a to ladeni je sice pekny, ale za vyhodu to vlastne ani nepovazuju. Na druhou stranu je opravdu hezka ta uprava barevna