FENDER - Frontman™ F15G
Pravidla fóra
Re: FENDER - Frontman™ F15G
dobrej čistej, špatný zkreslení, za ty prachy moc lepších věcí neseženeš.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Re: FENDER - Frontman™ F15G
Souhlas. Tohle kombo mám. Hlasitý je dost a čistej kanál je (na doma) fakt skvělej. Jen to zkreslení není špatný, ale naprosto otřesný a k zblití.afektband píše:dobrej čistej, špatný zkreslení, za ty prachy moc lepších věcí neseženeš.
Ani ten behringer není zas tak špatnej na doma, a můžeš tam nakroutit i víc zvuků, než na fenderu
ja se prave nemuzu rozhodnout mezi temahle dvema ... behringer a ten fender.. tak bych chtel poradit... zitra si to chci objednat
no pra lidi rika ze ten behringer je lepsi .. ze ma vic moznosti.. ale ja fakt nevim ..
ja to muzu posoudit jenom tak ze ten fender je na sklade.. takze mi to pride vcas na narozky
ja to muzu posoudit jenom tak ze ten fender je na sklade.. takze mi to pride vcas na narozky
Naposledy upravil(a) kmanglogi dne 15.06.2009 19:54, celkem upraveno 3 x.
Ten fender by byl dobrej s nějakou zkreslovací krabičkou, pokud nemáš peníze na krabičku, radši bych volil ten behringer.
Zase chlapci nepleťte hlavu. Je jasné že lidi co hrají na lampovou hi-gain hlavu tohle zkreslení nedocení. K zblití bych ho rozhodně nenazýval. Mě se líbí hodně a taky ho točím na 3,5/10. Není to kombo na metal(na to by to chtělo zmíněnou krabku), ale jinak naprosto dotačující a na doma super. Btw. hrál jsem nato přímo velde behringera a ten si ani neškrl;) oproti frontmanovi byl opravdu dost slabý...
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Je to zahuhlanec nejasný, na krkovém snímači slyšíš jen blééé. 
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Jako něco se stím zahrát dá, ale mým potřebám nevyhovuje. 
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
vem Behringer, pokud začínáš, rád si vyzkoušíš různý nastavení a pak časem zjistíš co bude tvoje další a hlavní kombo, zjistíš jakej zvuk budeš potřebovat, chtít.. Obě sou dobrý adekvátně k té ceně. Ostatní se tady akorát hádaj pač to je tady bohužel zvykem místo poradit... navíc většina lidí hraje metlu a jiný bzučárny a pak podle toho hodnotěj že to kombo má hnusný zkreslení... Fender je Fender a je určenej spíš na čistý zvuky... S Behringerem si víc pohraješ...cuskmanglogi píše:no ja zacinam .. jako s el. kytarou.. tak potrebuju poradit naky kombo na zacatek.. levny.. a ktery teda myslite ze je lepsi ten behringer nebo fender?
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
jak rikam, vem behringera, mas tam simulaci 3 komb, najdes si tam vic zvuku a casem si vytříbíš co budeš chtít dál za velké kombokmanglogi píše:no ja metal fakt nechci hrat.. spis neco jako red hot chili peppers .. atd.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
A já říkám zahrej si na to a uvidíš;) já mám uplně jasno, fender mi zní líp a kvalitou zpracování je oproti behringeru špička, přední panel na tom na který jsem hrál se vyklal stejně tak jako imput... navíc fender je ze zadu zavřený což není pro kombo klasické, ale v téhle velikosti se to hodně projeví na basovosti a ty se pak nemusí tak točit... zahrej si na to a rozhodni se sám
co to znamena ze je zavrenej?
to jako jiny komba sou ze zadu otevreny?? ... no tak ja sem si objednal toho Fendera.. protoze naka dobra prodejna kytar je odtud tak 200 km
a to bych musel jeste prekecat rodice aby tam se mnou jeli..
Naposledy upravil(a) kmanglogi dne 15.06.2009 19:58, celkem upraveno 3 x.
tak ať ti to hraje, myslím že budeš spokojená... ten zkreslený orpravdu není tak špatný jak všichni tvrdí(je tu holt banda metalistů - nic ve zlém). A ano, komba jsou v naprosté většině ze zadu otevřené(kvuli prostorovějšímu zvuku). Tohle ne a na zvuku se to u tak malého komba podle mě projevilo pozitivně...kmanglogi píše:co to znamena ze je zavrenej?to jako jiny komba sou ze zadu otevreny?? ... no tak ja sem si objednala toho Fendera.. protoze naka dobra prodejna kytar je odtud tak 200 km
a to bych musela jeste prekecat rodice aby tam se mnou jeli..